Νέα

Σορτς και άσπρη κάλτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mike_k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.285
Πόντοι
481
Το τελευταίο διάστημα βλέπω στους δρόμους να κυκλοφορούν καυλιάρικα μωρά με σορτς πολύ κοντά καυτά με άσπρη κάλτσα.
Θέαμα άκρως καυλωτικο καθώς η κάλτσα σε κάποιες περιπτώσεις να καλύπτει και την γάμπα με αποτέλεσμα να εξάπτει την φαντασία.
Έχω δει κα λευκή κάλτσα με σαγιονάρα μες στην μπίχλα στο μετρό με αποκρουστική εικόνα .
Βρώμα

Συνημμένα

• IMG_20250719_012800.jpg
    IMG_20250719_012800.jpg
    356,7 KB · Εμφανίσεις: 36
  • IMG_20250719_012828.jpg
    IMG_20250719_012828.jpg
    190,7 KB · Εμφανίσεις: 32

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.665
Πόντοι
2.636
Κυκλοφορώ αρκετά, και μάλιστα και στο Κέντρο της Αθήνας όπως Μοναστηράκι, Ερμού, και άλλα σημεία. Έχει και τουρίστες εκεί. Δεν μπορώ να πω ότι έχω συναντήσει συχνά την εικόνα που περιγράφεις. Ίσως δεν είμαι τόσο παρατηρητικός.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.083
Πόντοι
456
Κυκλοφορώ αρκετά, και μάλιστα και στο Κέντρο της Αθήνας όπως Μοναστηράκι, Ερμού, και άλλα σημεία. Έχει και τουρίστες εκεί. Δεν μπορώ να πω ότι έχω συναντήσει συχνά την εικόνα που περιγράφεις. Ίσως δεν είμαι τόσο παρατηρητικός.
κατ'αρχην πλεον δεν υπαρχει μακρυ γυναικειο σορτς ολα ακομα κ τα παιδικα ισα που καλυπτουν τον κωλο οποτε δεν υφισταται θεμα "προκλητικου" ολα ετσι θα ναι απο εδω κ περα,κ για τις γυναικες μας κ για τις κορες μας κτλ κτλ κτλ...δυστυχως καποιοι θα δουν κ τους γιους αλλα αυτο ειναι αλλο παπαευαγγελιο..
ωστοσο αυτο το σκηνικο με την ασπρη καλτα δεν ξερω πως αρεσει σα κατι μπουρτζοβλαχους ξενους που φορανε καλοκαιριατικα μαλινες καλτσες με παντοφλα!η κακογουστια σε ολο της το μεγαλειο!

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.698
Πόντοι
1.336
Κυρίως γυμναστηριακές μου έρχονται στο μυαλό να ντύνονται έτσι. Αν μυρίζει και η κάλτσα, ακόμα καλύτερα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.665
Πόντοι
2.636
Κυρίως γυμναστηριακές μου έρχονται στο μυαλό να ντύνονται έτσι. Αν μυρίζει και η κάλτσα, ακόμα καλύτερα
Τώρα αν η άλλη το υποστηρίζει - και είναι και γυμναστηριακή εκεί πάω πάσο. Όλα στο ντύσιμο, στο ΚΑΘΕ ΝΤΥΣΙΜΟ έχει να κάνει με το αν το στηρίζεις.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.083
Πόντοι
456
Τώρα αν η άλλη το υποστηρίζει - και είναι και γυμναστηριακή εκεί πάω πάσο. Όλα στο ντύσιμο, στο ΚΑΘΕ ΝΤΥΣΙΜΟ έχει να κάνει με το αν το στηρίζεις.
αυτα τα φορανε τα κοριτσακια οι γυναικες φορανε τακουνια κ πεδιλα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.665
Πόντοι
2.636
Νόμιζα ότι το θέμα θα αφορούσε μέλη μας με σανδάλι και άσπρη κάλτσα, που κάνουν τσάρκα στο Μετάξι και Φυλής.
Ε δεν νομίζω να υπάρχουν μέλη με τέτοιες ενδυματολογικές προτιμήσεις.

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.226
Πόντοι
206
Ε δεν νομίζω να υπάρχουν μέλη με τέτοιες ενδυματολογικές προτιμήσεις.
Λαθος νομιζεις. Για μενα παντοφλα με ασπρη καλτσα, κοντο παντελονι ως τα γονατα χρωματος κρεμ ή ανοιχτο καφε και πουκαμισα μωβ ανοιχτη να φαινονται οι τριχες στο στερνο και η χρυση αλυσιδα με το σταυρο, ειναι οτι πρεπει για εξοδο με αυτες τις ζεστες.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.860
Πόντοι
10.656
Λαθος νομιζεις. Για μενα παντοφλα με ασπρη καλτσα, κοντο παντελονι ως τα γονατα χρωματος κρεμ ή ανοιχτο καφε και πουκαμισα μωβ ανοιχτη να φαινονται οι τριχες στο στερνο και η χρυση αλυσιδα με το σταυρο, ειναι οτι πρεπει για εξοδο με αυτες τις ζεστες.
καμερα στο σπιτι μου εχεις βαλει τυπε; :confused:
Ετσι θα εβγαινα σημερα πρωτα για μπουρδελοτσαρκα και μετα για ποτακι...
Αντε τωρα να βρω αλλο σετακι... :headbang:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.059
Πόντοι
7.046
Και τον Δημητράκη έτσι το(ν) κόβω να κόβει βόλτες, με λεκιασμένες άσπρες κάλτσες με παντόφλα και χεσμένο άσπρο σώβρακο... ούτε οι γάτες και οι κατσαρίδες στο χεσμένο του σπίτι δεν τον ανέχονται.

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.226
Πόντοι
206
καμερα στο σπιτι μου εχεις βαλει τυπε; :confused:
Ετσι θα εβγαινα σημερα πρωτα για μπουρδελοτσαρκα και μετα για ποτακι...
Αντε τωρα να βρω αλλο σετακι... :headbang:
Μην αλλαξεις τυπε, δεν παιζει να συναντηθουμε, ειμαι Αννοβερο. Αλλα τελη Αυγουστου αν πετυχεις κανα τυπο με τετοιο ντυσιμο Φυλης να ξερεις οτι θα ειμαι εγω.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.696
Πόντοι
9.195
Το τελευταίο διάστημα βλέπω στους δρόμους να κυκλοφορούν καυλιάρικα μωρά με σορτς πολύ κοντά καυτά με άσπρη κάλτσα.
Θέαμα άκρως καυλωτικο καθώς η κάλτσα σε κάποιες περιπτώσεις να καλύπτει και την γάμπα με αποτέλεσμα να εξάπτει την φαντασία.
Έχω δει κα λευκή κάλτσα με σαγιονάρα μες στην μπίχλα στο μετρό με αποκρουστική εικόνα .
Βρώμα
Εγώ δεν τη προτιμώ τόσο χαμηλά! Μου αρέσει πάνω απ' το γόνατο, για να εξάπτει καταστάσεις...

mauros gatos

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
41
Like
4.124
Πόντοι
3.820
Εγώ έχω δει πολλές τον τελευταίο χρόνο με ψηλή κάλτσα άσπρη η ροζ πάνω από κολάν, γιόγκα παντς όπως είναι της μόδας να λένε πλέον τα κολάν.

• Like
Αντιδράσεις: Mike_k

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.397
Πόντοι
1.346
Βρώμα
Εχω δει παρα πολλες οι περισσοτερες πιτσιρικες.. και οντως ειναι καυλα!
Οι μεγαλυτερες λογικα το αποφευγουν γιατι εχουν χοντρα ποδια.

• Like
OP
OP
Mike_k

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.285
Πόντοι
481
αυτα τα φορανε τα κοριτσακια οι γυναικες φορανε τακουνια κ πεδιλα
Βλέπω και σε γυμναστήρια μουναρες με κολλητά σορτς και την κάλτσα μέχρι την γάμπα με αθλητικό υποδήμα.
Δεν έχεις άδικο για τις ηλικίες

Συνημμένα

• IMG_20250816_110240.jpg
    IMG_20250816_110240.jpg
    396,6 KB · Εμφανίσεις: 10

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.083
Πόντοι
456
Βλέπω και σε γυμναστήρια μουναρες με κολλητά σορτς και την κάλτσα μέχρι την γάμπα με αθλητικό υποδήμα.
Δεν έχεις άδικο για τις ηλικίες
αυτο ειναι καλτσακι,μιλαμε για αθλητικη χοντρη καλτσα μεχρι πανω λες κ θα παιξεις ποδοσφαιρο ενα πραμα

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom