πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.480
- Πόντοι
- 16.131
Ώπα ρε γόη. Να πάμε τοίχο τοίχο με σένα. Αφού γαμας χωρίς χρήματα εσύ και είσαι γκόμενος τρελος ενώ εμείς είμαστε σαν Κουασιμόδοι εδώ μέσα τι κάνεις?

Ώπα ρε γόη. Να πάμε τοίχο τοίχο με σένα. Αφού γαμας χωρίς χρήματα εσύ και είσαι γκόμενος τρελος ενώ εμείς είμαστε σαν Κουασιμόδοι εδώ μέσα τι κάνεις?

Βούτηξε 8-9 χιλιάρικα και καλοκαιράκι γαμάτο..Νησί θα πάει ναι. Το αν δουλέψει αυτό παίζεται...Διακόπαρες..Σε είδαν 500+ άτομα από κοντά σε 10 ημέρες![]()
Μήν μας κάνεις τώρα τέτοια σφεντόνα θα τόν κάνουμε μέχρι να επιστρέψεις.Αυτό για να με θυμάστε και να καυλώνετε όσο θα λέιπω!
Φιλάκια
Χαβαλέ! Και δεν είπα ότι γαμαω μόνο χωρίς χρήματα, πληρώνω όμως συγκεκριμένες, που θα βρεις σπάνια έξω για να τις ρίξεις (εμφανίσιμες, με ιδιαίτερες υπηρεσίες και αχόρταγη όρεξη να γαμηθουν), τις άλλες τις αφήνω για σένα!!!Ώπα ρε γόη. Να πάμε τοίχο τοίχο με σένα. Αφού γαμας χωρίς χρήματα εσύ και είσαι γκόμενος τρελος ενώ εμείς είμαστε σαν Κουασιμόδοι εδώ μέσα τι κάνεις?
η γυναικα το ξερει οτι εχετε σχεσηΠόσο καιρό έχεις να γαμησεις χωρίς λεφτά βλακακο; Κάνε πρώτα μια σχέση στη ζωή σου με μια γυναίκα και μετά έλα μίλα μου

Αυτό για να με θυμάστε και να καυλώνετε όσο θα λέιπω!
Φιλάκια
Ουαου μαλακα. Ενθουσιάστηκα. Τόσο πολύ που σου κάθομαι κιόλας. Γι'αυτό πας σε κάθε νημα εδώ και παρακαλάς? Για χαβαλε?Χαβαλέ! Και δεν είπα ότι γαμαω μόνο χωρίς χρήματα, πληρώνω όμως συγκεκριμένες, που θα βρεις σπάνια έξω για να τις ρίξεις (εμφανίσιμες, με ιδιαίτερες υπηρεσίες και αχόρταγη όρεξη να γαμηθουν), τις άλλες τις αφήνω για σένα!!!
Όταν με το καλό επιστρέψεις θα ανεβάσουμε κ μαζί διάφορα τέτοια καλά αν θες.επειδή έψαξα τι είναι το ανέβασα
προσεχε τοιχο τοιχο να πηγαινεις ο τυπος ειναι επικυνδινος δεν εχει αφησει ουτε γατα αρσενικια θυληκια δεν κοιταειΟυαου μαλακα. Ενθουσιάστηκα. Τόσο πολύ που σου κάθομαι κιόλας. Γι'αυτό πας σε κάθε νημα εδώ και παρακαλάς? Για χαβαλε?
Μάλλον δεν διάβασες καλά αυτά που έγραψα…δεν είπα ότι καμία δεν έχει γκόμενο! Είπα πως είναι σπάνιο για πολλούς λόγους! Είναι έντονη η καθημερινότητά τους και τον λιγο χρόνο που διαθέτουν για να χαλαρώσουν δεν θέλουν να έχουν κάποιον ακόμα να τους πρήζει τα αρχιδια! Υπάρχουν περιπτώσεις όπως είπα που έχουν γκόμενο και τον γουστάρουν, αλλά όποιος βρεθεί μαζί τους το καταλαβαίνει και περιπτώσεις που έχουν γκόμενο ‘’αναγκαστικά’’ και επίσης όποιος βρεθεί μαζί τους το καταλαβαίνει! Αυτά!Κάνεις λάθος. Όλες ψάχνονται για σχέσεις γκομενικές. Το τι ψάχνουν; Μάντεψε. Αλλά δεν τους βγαίνει μιας και την δουλειά δεν την σταματούν. Στις εννιά από τις δέκα γυναίκες της δουλειάς, ο γκόμενος δεν είναι και φραγκάτος.
Και οι εννιά στους δέκα που κάνουν σ΄χεση με γυναίκα της δουλειάς δεν τους νοιάζει κιόλας αν κάνει αυτήν την δουλειά.
Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τα του ενός και του άλλου τα μυαλά. Είναι μεγάλη κουβέντα.
Άσε την κάθε Σοφία να λέει ότι δεν θα έκανε την δουλειά αν είχε γκόμενο.
Αδερφέ πες συγκεκριμένα που και πότε έχω παρακαλέσει, είχαμε έναν παστελιο μας ήρθε κι άλλος;Ουαου μαλακα. Ενθουσιάστηκα. Τόσο πολύ που σου κάθομαι κιόλας. Γι'αυτό πας σε κάθε νημα εδώ και παρακαλάς? Για χαβαλε?
Φτιάξε το χιούμορ σου οπωσδήποτε, γιατί δεν θα σου κάθονται ούτε με λεφτά!!! @apostiz30 κι εσύ το ίδιο!!!η γυναικα το ξερει οτι εχετε σχεση![]()
Δεν είναι σπάνιο. Με το που χωρίζουν με τον έναν, τακιμιαζουν με άλλον σε διάστημα διμήνου το αργότερο. Μπορεί να κρατήσει από μια εβδομάδα μέχρι κάνα δυο χρόνια η σχέση.Μάλλον δεν διάβασες καλά αυτά που έγραψα…δεν είπα ότι καμία δεν έχει γκόμενο! Είπα πως είναι σπάνιο για πολλούς λόγους! Είναι έντονη η καθημερινότητά τους και τον λιγο χρόνο που διαθέτουν για να χαλαρώσουν δεν θέλουν να έχουν κάποιον ακόμα να τους πρήζει τα αρχιδια! Υπάρχουν περιπτώσεις όπως είπα που έχουν γκόμενο και τον γουστάρουν, αλλά όποιος βρεθεί μαζί τους το καταλαβαίνει και περιπτώσεις που έχουν γκόμενο ‘’αναγκαστικά’’ και επίσης όποιος βρεθεί μαζί τους το καταλαβαίνει! Αυτά!
τελικα μιλαμε η βλακεια σου ειναι OVER THE TOPΑδερφέ πες συγκεκριμένα που και πότε έχω παρακαλέσει, είχαμε έναν παστελιο μας ήρθε κι άλλος;
Φτιάξε το χιούμορ σου οπωσδήποτε, γιατί δεν θα σου κάθονται ούτε με λεφτά!!! @apostiz30 κι εσύ το ίδιο!!!
Έρχεται μετά από χρόνια η επιβεβαίωση ,ότι τα μέλη του Μπου ανήκουν στην ελίτ των ροπαλοφόρων γαμιάδων και το περνάμε στο ντούκου ?Υ. Γ. Δεν ξέρω αν έτυχε άλλα έχετε όλοι μεγάλα εργαλεία και δεν κάνω πλάκα. Να τα χαίρεστε!!
Που να ερθεις και Θεσσαλονικη.Υ. Γ. Δεν ξέρω αν έτυχε άλλα έχετε όλοι μεγάλα εργαλεία και δεν κάνω πλάκα. Να τα χαίρεστε!!

https://www.e-kavouridis.gr/shop/ch...-sfoungaraki-20ml/?gad_campaignid=21747513113Δεν είναι θέμα φωτισμού ή λήψης τελικά. Λεύκανση μπρος και πίσω γρήγορα.
σκέψου να ήταν η 2η η' η 3η της φοράΣοφία στις 11 " τι είναι gape?!"
Σοφία στη 1 "πάρτε την ξεχειλωμενη κωλοτρυπιδα μου να με θυμάστε".
Τι μπάλα σας παίζουν εδώ μέσα η Σοφία μαζί με 2-3 ιζνογουντ .
Πρέπει να μελετηθεί το παρόν νήμα/κοινωνικό πείραμα από μελλοντικούς μπουρδελιαρηδες
Μαζί zebu δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, το έχω δει και από άλλες φορές, αλλα λέω αλλα καταλαβαίνειςΔεν είναι σπάνιο. Με το που χωρίζουν με τον έναν, τακιμιαζουν με άλλον σε διάστημα διμήνου το αργότερο. Μπορεί να κρατήσει από μια εβδομάδα μέχρι κάνα δυο χρόνια η σχέση.
Τελειοποίησες τα ελληνικά και έπιασες και τα αγγλικά τώρα;τελικα μιλαμε η βλακεια σου ειναι OVER THE TOP
Μαζί zebu δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, το έχω δει και από άλλες φορές, αλλα λέω αλλα καταλαβαίνεις
Τελειοποίησες τα ελληνικά και έπιασες και τα αγγλικά τώρα;
Εγώ ξέρω ότι με το κρύο μαζεύει, όχι;Που να ερθεις και Θεσσαλονικη.
![]()