Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.711
- Πόντοι
- 3.656
Πρωτο θα σε περασω ρε καριολη!!!
Μπροστα και απο ζανκλω!!!
Πρωτο θα σε περασω ρε καριολη!!!
Καλησπέρα ως νέο μέλος εδώ προσπαθώ να βρω πως να σου Στείλω μήνυμα και δεν τα καταφέρνω αν μπορείς στείλε μου ένα μήνυμα ενδιαφέρομαι για το βίντεο.Πρωτο θα σε περασω ρε καριολη!!!
Μπροστα και απο ζανκλω!!!
Για ποιο βίντεο απ' όλα; Με την παρτουζα στο κότερο;Καλησπέρα ως νέο μέλος εδώ προσπαθώ να βρω πως να σου Στείλω μήνυμα και δεν τα καταφέρνω αν μπορείς στείλε μου ένα μήνυμα ενδιαφέρομαι για το βίντεο.
Δεν υπαρχει βιντεο αμα υπηρχε θα ειχε βγει οπως της τουνη μαριποσα κτλ θα μπορουσε καποιος να το ειχε ανεβασει ξερω εγω σε ενα discord κατι...Για ποιο βίντεο απ' όλα; Με την παρτουζα στο κότερο;
Φήμες λένε ότι αυτό το έχει μόνο ο έμπειρος μύστης @Sub-Zero
Κοίτα για εμένα κι εσένα μπορει να μην υπάρχει. Έμπειροι μύστες όμως όπως ο @Sub-Zero δεν ξέρεις τι προσβασεις και γνωριμίες έχουν. Μια εποχή ειχε ακουστεί ότι ο μυστης @Sub-Zero ειχε γκομενα τη Φυρού και την παράτησε γιατι τον ζήλευε πολυ και φοβόταν ότι θα τον χάσει.Δεν υπαρχει βιντεο αμα υπηρχε θα ειχε βγει οπως της τουνη μαριποσα κτλ θα μπορουσε καποιος να το ειχε ανεβασει ξερω εγω σε ενα discord κατι...
τί βυζάρα είναι αυτή????Σε επανάληψη
Δε νομίζω άτομα στο συγκεκριμένο νήμα να μην τον έχουν παίξει για τη ΦΥΡΟΥ
Δεν ξέρω ποιο βίντεο ή ποια βίντεο Υπάρχουν εγώ θα ενδιαφερόμουνα να τα δω γι’ αυτό ρωτάω σε ποιον να στείλω. Αλλά το θέμα μου είναι ότι πραγματικά δεν βρίσκω πως να στείλω προσωπικό μήνυμα σε κάποιον άλλον εδώ μέσα.Για ποιο βίντεο απ' όλα; Με την παρτουζα στο κότερο;
Φήμες λένε ότι αυτό το έχει μόνο ο έμπειρος μύστης @Sub-Zero
Τώρα που χώρισαν δεν ανοίγει κάνα ονλυφανς λέω εγώ....Πάντως πρέπει να χώρισε με τον άλλον στο ινστα τον έχει κάνει unfollow
με ακομα εναν θα κολλαγε καλυτεραΦωτογραφηση για γνωστο site
η πρώτη κι η ασπρόμαυρη όλα τα λεφτά η βυζούμπα!!!
Πρέπει να γιορτάζει 6 Αυγούστου, της ΜεταμορφοσεωςΤην Φυρου την θυμαμαι πριν 12-13 χρονια να την βλεπω σε κατι φωτο στο guestlist και να παθαινω κολλημα ,ειχε βυζαρες και ωραιο προσωπο σαν μικρος τοτε ειχα παει 2-3 φορες απο την περιοχη της στα κλαμπ που συχναζε μπας και την πετυχω (νομιζα οτι θα μπορουσα να την ριξω)και ειχα πετυχει κατα τυχη μιας φιλη της στο μετρο λολ .Τοτε τα ειχε με εναν dj η ιδιοκτητη κλαμπ αν θυμαμα καλα κατι τετοιο και ειχα ξενερωσει εγω χαχα.
Παρτε μερικες φωτο απο τοτε.