You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 64K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 49.800
- Πόντοι
- 10.131
Ποινή φυλάκισης 5 ετών και 8 μηνών σε Μελά - Ρέππα με αναστολή και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
Διαβιβάζονται πρακτικά της δίκης στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για περαιτέρω έρευνα
Στην ενοχή των δυο πρώην στελεχών του ΟΠΕΚΕΠΕ και συγκεκριμένα του πρώην προέδρου του Οργανισμού Δημητρίου Μελά και της πρώην διευθύντριας Άμεσων Ενισχύσεων και Τεχνικών Έργων, Αθανασίας Ρέππα, κατέληξε σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα το δικαστήριο κάνοντας δεκτή την εισαγγελική πρόταση που είχε προηγηθεί στο ακροατήριο, έκρινε ομόφωνα ενόχους τους δυο κατηγορούμενους για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία. Για αυτά τα δυο αδικήματα οι δικαστές επέβαλλαν ομόφωνα στον καθένα από κατηγορούμενους ποινή φυλάκισης 5 ετών και 8 μηνών με αναστολή μέχρι την έφεση και με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Nyxteridas144
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2024
- Like
- 2.238
- Πόντοι
- 456
Τα όμορφα λόγια όμορφα καίγονται!![]()
Ποινή φυλάκισης 5 ετών και 8 μηνών σε Μελά - Ρέππα με αναστολή και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
Διαβιβάζονται πρακτικά της δίκης στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για περαιτέρω έρευναwww.protothema.gr
Στην ενοχή των δυο πρώην στελεχών του ΟΠΕΚΕΠΕ και συγκεκριμένα του πρώην προέδρου του Οργανισμού Δημητρίου Μελά και της πρώην διευθύντριας Άμεσων Ενισχύσεων και Τεχνικών Έργων, Αθανασίας Ρέππα, κατέληξε σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα το δικαστήριο κάνοντας δεκτή την εισαγγελική πρόταση που είχε προηγηθεί στο ακροατήριο, έκρινε ομόφωνα ενόχους τους δυο κατηγορούμενους για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία. Για αυτά τα δυο αδικήματα οι δικαστές επέβαλλαν ομόφωνα στον καθένα από κατηγορούμενους ποινή φυλάκισης 5 ετών και 8 μηνών με αναστολή μέχρι την έφεση και με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Ξαναψηφίστε τους!
Μετά την τρίτη κλοπή laptopΡε τύπε ούτε PC ούτε λάπτοπ δεν έχεις. Με Τσίπρα είμαι σίγουρος ότι είχες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχαχααχ ούτε PC , ούτε laptop...![]()
Ενός από το δωμάτιο του νοσοκομείου που νοσηλευότανι η μακαρίτι σα η μάνα μου
Το δεύτερο από το πόρτ μπαγκαζτου αυτοκινήτου όταν το χα αφήσει απ έξω από το σούπερ μάρκετ
Και το τρίτο ένα dell που μάλιστα μου το είχε φέρει ο ξάδελφος από τις ηνωμένες πολιτείες από το σπίτι μου
Όταν μπήκαν μην καταφέρνοντας να ανοίξουν την κλειδαριά ασφαλείας και βγάζοντας την πόρτα από τη θήκη της
Αποφάσισα να μην ξαναπάρω laptop η computer
It's All Good Man
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 2.306
Μετά την τρίτη κλοπή laptop
Το δεύτερο από το πόρτ μπαγκαζτου αυτοκινήτου όταν το χα αφήσει απ έξω από το σούπερ μάρκετ
Και το τρίτο ένα dell που μάλιστα μου το είχε φέρει ο ξάδελφος από τις ηνωμένες πολιτείες από το σπίτι μου
Όταν μπήκαν μην καταφέρνοντας να ανοίξουν την κλειδαριά ασφαλείας και βγάζοντας την πόρτα από τη θήκη της
Επί Τσίπρα μάλλον θα αφηνίαζαν οι εγκληματίες. Τώρα θα τα φτιάξ ου Μητσοτάξ εξάλλου παρατηρείται μείωση στην εγκληματικότητα. Είμαι σίγουρος ότι η αγοραστική δύναμη δεν παίζει κανένα ρόλο.
It's All Good Man
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 2.306
Που σαι ρε Μήτσο βάλε κανά πλυντήριο...
@mhtsos(2)
@mhtsos(2)
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Νίκος Κακαβάς: «Έρχονται κι άλλες δικογραφίες με πολιτικά πρόσωπα»
Μόλις βγήκες...........η νύχτα γέμισε με φως, γέμισε αστέρια ο ουρανός, δεν είσαι τώρα μοναχός, τα πάκια φέρνουνε το φωςΕπί Τσίπρα μάλλον θα αφηνίαζαν οι εγκληματίες. Τώρα θα τα φτιάξ ου Μητσοτάξ εξάλλου παρατηρείται μείωση στην εγκληματικότητα. Είμαι σίγουρος ότι η αγοραστική δύναμη δεν παίζει κανένα ρόλο.
It's All Good Man
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 2.306
Μόλις βγήκες...........η νύχτα γέμισε με φως, γέμισε αστέρια ο ουρανός, δεν είσαι τώρα μοναχός, τα πάκια φέρνουνε το φως
Γράψε με το κανονικό σου ρε πουστράκι... Αλλά ανάρχιδος είσαι
Γράψε με το κανονικό σου ρε πουστράκι... Αλλά ανάρχιδος είσαι
![]()
Περαστικός και αμίλητος και απ την ζωή φευγάτος, η ο θεός θάναι άδικος, η θάναι τα πάκια σκάρτα
It's All Good Man
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 2.306
Περαστικός και αμίλητος και απ την ζωή φευγάτος, η ο θεός θάναι άδικος, η θάναι τα πάκια σκάρτα
Οι νεοδημοκράτες καλό θα ήταν να τους πιπώνατε ώστε να άφηναν τον κόσμο ήσυχο.
Γράψε με το κανονικό πουστράκι.
Ελα να σε εμβολιάσω............Οι νεοδημοκράτες καλό θα ήταν να τους πιπώνατε ώστε να άφηναν τον κόσμο ήσυχο.
Γράψε με το κανονικό πουστράκι.
![]()
![]()
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 49.800
- Πόντοι
- 10.131
Ένοχοι από το Εφετείο δύο βασικοί κατηγορούμενοι για την υπόθεση των παράνομων επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ στα Γιαννιτσά
Πρόκειται για τον 39χρονο που φέρεται ως «αρχηγός» της πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης και τον 55χρονο λογιστή- προσωρινά κρατούμενοι ήδη για τη μεγάλη υπόθεση που αποκαλύφθηκε πέρσι τον Οκτώβριο
Δύο κατηγορούμενοι για συμμετοχή στο φερόμενο κύκλωμα των παράνομων επιδοτήσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με επίκεντρο τα Γιαννιτσά Πέλλας, καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με 3ετή αναστολή, ο καθένας, για τρεις περιπτώσεις απόπειρας απάτης σε βάρος των συμφερόντων της Ε.Ε.
Η κυβέρνηση της ΝΔ σύσσωμη ζητάει μια συγγνώμη διότι διασύρθηκαν έντιμοι και νοικοκυραίοι πολιτικοί της με το ζήτημα ΟΠΕΚΕΠΕ
www.tanea.gr
Λατρεμένοι υπουργοί,λοιδορήθηκαν από σφουγγαροκλαριους όπου παρόλα τα χρήματα που λαμβάναν δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν την κοινή γνώμη σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο!Ξευτιληστηκαν!
Ποιος θα πληρώσει γι αυτό πλεμπαιε ελληνουτσο;
Σε άλλο νημα όπου γίνεται μια μίνι «δημοσκόπηση» ψήφου,έχουμε πάνω 52 ένθερμα μέλη έτοιμα να γλύψουν το σκατο του Κουλη,να ρουφήξουν την κατουριλα του Αδώνιδος…να τους στραπονιασει ο Βοριδαρος
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έντιμοι πολιτικοί διασύρθηκαν επί εβδομάδες - Ποιος θα ζητήσει συγγνώμη; - ΤΑ ΝΕΑ
«Με την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας αναδεικνύεται η πραγματική διάσταση και η πλήρης αλήθεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος
Λατρεμένοι υπουργοί,λοιδορήθηκαν από σφουγγαροκλαριους όπου παρόλα τα χρήματα που λαμβάναν δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν την κοινή γνώμη σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο!Ξευτιληστηκαν!
Σε άλλο νημα όπου γίνεται μια μίνι «δημοσκόπηση» ψήφου,έχουμε πάνω 52 ένθερμα μέλη έτοιμα να γλύψουν το σκατο του Κουλη,να ρουφήξουν την κατουριλα του Αδώνιδος…να τους στραπονιασει ο Βοριδαρος
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 31.315
- Πόντοι
- 7.046
Nyxteridas144
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2024
- Like
- 2.238
- Πόντοι
- 456
Γενναία η στάση των Υπουργών, τών οποίων η υπόθεση μπήκε στο αρχείο: Έβαλαν τους υφισταμένους τους (Γενικούς Γραμματείς και άλλα στελέχη) να τηλεφωνούν γιά τις εξυπηρετἠσεις και την πλήρωσαν οι τελευταίοι!Η κυβέρνηση της ΝΔ σύσσωμη ζητάει μια συγγνώμη διότι διασύρθηκαν έντιμοι και νοικοκυραίοι πολιτικοί της με το ζήτημα ΟΠΕΚΕΠΕ
![]()
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έντιμοι πολιτικοί διασύρθηκαν επί εβδομάδες - Ποιος θα ζητήσει συγγνώμη; - ΤΑ ΝΕΑ
«Με την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας αναδεικνύεται η πραγματική διάσταση και η πλήρης αλήθεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκοςwww.tanea.gr
Να χαρώ εγώ Άριστους Αρχηγούς! Κότες λειράτες, που δίνουν τους υφισταμένους, όταν προκύψουν τα δύσκολα.
Μπάσταρδα Κουλόσκυλα...
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.529
- Πόντοι
- 6.256
ξέρουμε ότι λες ψέματα επειδή έχουμε δει το σπίτι σουΜετά την τρίτη κλοπή laptop
δεν υπάρχει περίπτωση ΟΥΤΕ 1 ΣΤΟ 1.000.000
τύποι μπουκαδόροι να είδαν το σπίτι σου απέξω και να αποφάσισαν ότι αξίζει το ρίσκο για να μπουν να σε φερμάρουν
και ότι κατάφεραν να ξεφύγουν από όλους τους ιστούς αράχνης και τα 8.5κγ/τμ σκόνης και να βγουν ζωντανοί μαζί με το λαπτοπ σου