argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.218
- Πόντοι
- 16.235
Δυσοίωνη η επικαιρότητα όμως η βυζοχαραδρα του μωρού μου την φωτίζει όπως ο φακός μια σκοτεινή γωνιά του σπιτιού...
δλδ η σια ε βγηκε στο δελτιο επειδη ο σκαι πηρε συνεντευξη απο τον κουφοντινα; Αφο τελικα αποφασιστηκε να μην παιχτει... αρα γιατι κανει μουτρακια;![]()
Το ντοκιμαντέρ για τη "17Ν" που έβγαλε στα κεραμίδια τον Αλαφούζο, η Κοσιώνη που "έφυγε" από το δελτίο του ΣΚΑΪ και τα μποφόρ που αυξάνονται στο κανάλι του Φαλήρου
Παραπολιτικά - Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα διαδραματίστηκαν χθες το απόγευμα στο ΣΚΑΪ, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr.www.parapolitika.gr
Θιχτηκε η κυρια
Κανει μουτρακια γτ το αφεντικο της αντεδρασε επειδη κοπηκε το αφιερωμα.δλδ η σια ε βγηκε στο δελτιο επειδη ο σκαι πηρε συνεντευξη απο τον κουφοντινα; Αφο τελικα αποφασιστηκε να μην παιχτει... αρα γιατι κανει μουτρακια;

μου και το έστειλε στο νοσοκομείο .
Θα πεθάνειEυχομαι φρικτό και βασανιστικό θάνατο στο μικρόβιο που ενοχλεί το μωρόμου και το έστειλε στο νοσοκομείο .
Σια γερά
και μπιπ τα μπιπ...
Περαστικά στην πνευμονία.![]()
Στην εντατική η Σία Κοσιώνη: Έχει προσβληθεί από πνευμονιόκοκκο, δεν κινδυνεύει η ζωή της
Η δημοσιογράφος ένιωσε αδιαθεσία και δυσκολία στην αναπνοή - Της έγινε εισαγωγή, καθώς είχε χαμηλό οξυγόνοwww.protothema.gr
Είσαι αισχρός.Θα πεθάνει
Περαστικά στην πνευμονία.
Να πεθάνει δύσκολο τύπε. Ούτε και το θελουμε άλλωστε για κανέναν, ακόμα και για τα αβουλα παπαγαλάκια του συστήματος.Περαστικά στην πνευμονία.
Hδη έχει στρώσει .Τους τελευταίους μήνες ξαναέγινε η απαστράπτουσα τηλεγκομενα που με φτιάχνει εδώ και δέκα χρόνια...Να πεθάνει δύσκολο τύπε. Ούτε και το θελουμε άλλωστε για κανέναν, ακόμα και για τα αβουλα παπαγαλάκια του συστήματος.
Κουτί της ήρθε παντως η εντατική μπας και χάσει μερικά κιλά και ξαναγίνει από θείτσα, γκόμενα.
Πρόσφατα έστρωσε πάρα πολύ ακόμα και ένα δύσκολο σημείο της,ο θεσπεσιος κωλος της.Να πεθάνει δύσκολο τύπε. Ούτε και το θελουμε άλλωστε για κανέναν, ακόμα και για τα αβουλα παπαγαλάκια του συστήματος.
Κουτί της ήρθε παντως η εντατική μπας και χάσει μερικά κιλά και ξαναγίνει από θείτσα, γκόμενα.
Γιατί έγκυο την άφησε ;9η μέρα σήμερα εντατική η Σια και ο Γιώργος Ψωλιαγκας είπε πως τουλάχιστον 9 μήνες θέλει για να επανέλθει (δεν ξέρω τις πηγές του)