Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Το τρώει...αυτή τι το κάνει τώρα? το μυρίζει ή το τρώει?![]()

Το τρώει...αυτή τι το κάνει τώρα? το μυρίζει ή το τρώει?![]()

Κοιτα αμα ειχα εξοχικο στο δηλεσι θα το γραφα στο στανταρακι… τσαμπα ενφια πληρωνω τοσο καιροΕγω στο στανταρακι μου εχω κανει δωρο μια μαρμάρινη προτομή και παντα παω μια συσκευασία φερερο την μεγάλη.
Στο προηγούμενο στανταρακι είχα γραψει ένα εξοχικό στο Δήλεσι.
Ρε ναυαγια ειστε με τα καλα σας;
Τα δωρα μαγκες γινονται μονο οταν τα αξιζουν οι αλλες… παρα πολυ σπανια δηλαδη…Μήπως είστε κάπως ετσι;
![]()
Το πιντι μου εχει προβλημα και η μπαμπουσκα μου εινι άρρωστη, για αυτο κανω αυτη τη ντουλιαΠρέπει να κάνει λογαριασμός ο ευλογητός από το άλλο σάιτ και να γράψει για την εμπειρία του με την ρωσίδα πουτάνα που σπονσοράριζε χωρίς να την γαμάει και έστελνε τα λεφ΄τα στον α΄ντρα της στην ρωσία χαχα
νταξει..."φόλα" έχουμε φάει όλοι ανεξαρτήτως με το πώς το εννοεί/ερμηνεύει/αντιλαμβάνεται ο καθένας μας...αλλά ρε μύστη εσύ το τερμάτισες ....
![]()
![]()
Βλεπω πολυ συχνα αυτην την φωτο απο Ευα Αγκυρας 12
υπαρχει οντως αυτο το κορμι εκει ή ειναι φωτο 10ετιας?
![]()
ΠΕΣΜΑΣ ΠΕΣΜΑΣ ΠΕΣΜΑΣΕπιστροφή βόμβας μεγατόνων στα κεντρικά... ακονίστε τις πούτσες σας ! Εγω γάμησα πριβέ... πληροφορίες πιο μετά.
![]()

Η ΕΥΠ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΩΝ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ; ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΤΙ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣΑποκλειστικη πληροφορια απο τον ΓΛΟΜΠΕΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ !!!
Επιστροφη ΙΡΙΝΑΣ στο Φωκαίας 27Β !!!
Δοκιμαστηκε σε διωρο Prive προγραμμα !!
Παραμενει φουλ ερωτικη - χαδιαρα και διψαει για πουτσα !!
Διαθεσιμη στο ευρύ κοινο απο ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ την ημερα των αγαπουληδων και ερωτευμενων στην 1η πρωινη βαρδια στο Φωκαίας 27Β ΙΣΟΓΕΙΟ !!!!
Θα τηρηθει σειρα προτεραιτητας !!!
Με την Νικόλ ΜΑ21.
Πες της Durex Invsbl.
Μετά, no gel.
Βάλε την στα 4 στην άκρη του κρεβατιού με κλειστά μπούτια και χύσε μέσα της στο τέλος...
Ουτε το chatgpt δε μπορει να πιστεψει αυτα που λετε και κανετε μερικοι...![]()

Εγώ πιστεύω ότι λέει ο ΜΕΓΑΣ dmTrsXxXx![]()
![]()
με αγάπη![]()
![]()
![]()
με αγάπη![]()

Αποκλειστικη πληροφορια απο τον ΓΛΟΜΠΕΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ !!!
Επιστροφη ΙΡΙΝΑΣ στο Φωκαίας 27Β !!!
Δοκιμαστηκε σε διωρο Prive προγραμμα !!
Παραμενει φουλ ερωτικη - χαδιαρα και διψαει για πουτσα !!
Διαθεσιμη στο ευρύ κοινο απο ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ την ημερα των αγαπουληδων και ερωτευμενων στην 1η πρωινη βαρδια στο Φωκαίας 27Β ΙΣΟΓΕΙΟ !!!!
Θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας !!!
Φίλε είναι απλά τα πράγματα, αν σε συμπαθεί σαν πελάτη ή έχεις επενδύσει αρκετά κλπ. κλπ. έχεις πάρει τήλ./insta και σου λέει πού/πότε και τα σχετικά, άλλες κάνουν post κανονικα πότε επιστρέφουν σε όποιο σόσιαλ έχουν.Η ΕΥΠ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΩΝ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ; ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΤΙ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ![]()
Gio, πέρα από Ντάρια...Καλησπέρα μύστες πού θα έχει καμία αδύνατη μιλφαρα?