Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Πονάνε οι κοιλιακοί μου (που δεν έχω) απο την Έλλη χθες, το ευχαριστήθηκα.

Υπάρχει σχετική άσκηση...
Η γυναίκα από πάνω σ', ακίνητη, και πιστονιαζεις εσύ ξαπλωμένος...
Η καλύτερη άσκηση κοιλιακών!

Go for it!!!

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Πονάνε οι κοιλιακοί μου (που δεν έχω) απο την Έλλη χθες, το ευχαριστήθηκα.
Πέρα από την πλάκα...
Είναι προμήνυμα για τυχόν κοίλη... όντως, γυμνάσε τους κοιλιακούς σου, για να είσαι ΟΚ.
.. Η' Γάμα περισσότερο ...
Υπάρχει σχετική άσκηση...
Η γυναίκα από πάνω σ', ακίνητη, και πιστονιαζεις εσύ ξαπλωμένος...
Η καλύτερη άσκηση κοιλιακών!

Go for it!!!

Julio José Iglesias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
10
Like
2.219
Πόντοι
496
πήρα τη Ρόσα μια φορά αλλά όχι μόνη της, τρίο μαζί με Μερσίνη. Έχω κριτική αν βοηθάει

Φυσικά και βοήθησες εγώ με ροζα θέλω ποίο πολύ θυμάμαι μια τώρα πού την είχα πετύχει με Γιαλιά τη μιλφαρα...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
:rockon::headbaning2:αγαπημένη στάση με τα ζυμαρακια μου, σχεδόν με όλες το κάνω χρόνια τώρα, να μια από τις τελευταιες μου.
Κι εσύ μύστη στο κλαμπ της γυμναστικής γαμησοακαδημίας:grouphug:
Η άθληση είναι υγεία:rockon:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
:rockon::headbaning2:αγαπημένη στάση με τα ζυμαρακια μου, σχεδόν με όλες το κάνω χρόνια τώρα, να μια από τις τελευταιες μου.

Μόνο με την Αννούλα μας -Χωμ- το είχα ξανακάνει... Την είχα αιφνιδιάσει θυμαμαι...αλλά δεν άντεξε ούτε μισό λεπτό...
Την ξαναγυρίζω και ήταν κατακόκκινη!!!:embarrased:
Νευρακια μετά, νευρακια...
:rockon::rockon::rockon:

Για αυτό με την Βίκη, δώσαμε χέρια πριν ξεκινήσουμε! :2funny:
Αλλά τελικά, απλά έλεγε Si, δεν είχε καταλάβει ακριβώς... :sunglasses:
Ακολούθησε κανονικοτατα βέβαια!

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
389
Πόντοι
21
Ολοι οι εθισμενοι στον αγοραιο ερωτα ειμαστε γυμνασμενοι βλεπω. Καταρα μας εχει ριξει το γυναικειο φυλλο επειδη ζηλευουν και εχουμε εθιστει. :skull-and-crossbones:

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.463
Πόντοι
1.326
Ολοι οι εθισμενοι στον αγοραιο ερωτα ειμαστε γυμνασμενοι βλεπω. Καταρα μας εχει ριξει το γυναικειο φυλλο επειδη ζηλευουν και εχουμε εθιστει. :skull-and-crossbones:

Όλοι οι μπουρδελιάρηδες είναι γυμνασμένοι, πεντάμορφοι και τρομερά επιτυχημένοι.
Εξυπακούεται πως όλες οι ''έξω'' γυναίκες μας φαντασιώνονται αλλά επειδή ξέρουν ότι δεν είμαστε του επιπέδου τους μας κατακρίνουν.
Να και μία φωτογραφία από τα πιο ενεργά μέλη του παρόντος ιστότοπου που αποδεικνύει τα λεγόμενα μου:

Fylhs.jpg

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.188
Πόντοι
12.436
Κριμα κι ηταν ωραιο μαγαζι...πριν 2 χρονια κ βαλε...περνουσα με μθα ομορφουλα πετιτ ταυλανδεζα εκει στο ισογειο τη Νανσυ..και στον οροφο με Εβελινα.
αχ Νάνσυ...
Την είχα πάρει και στο Περγάμου και πιο πριν σε στούντιο και σε μασάζ. Δυστυχώς δεν μας ξαναήρθε από τότε.
Ο χώρος όντως πολύ καλός. Στο κάτω τα δωμάτια είχαν και ντουζιέρα, δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν από κάποια στούντιο.

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.463
Πόντοι
1.326
Προσοχη ομως εχει κατι σημαδια μεταξυ δεξιου μπουτιου και μουνιου που δεν προλαβα να δω καλα σα να το ψιλοεκρυβε.

Here We Go Again GIF

Το ρόπτρον -or the door knocker

Η ιστορία του ρόπτρου είναι τόσο παλιά, όσο και η ανάγκη για υποδήλωση της ανθρώπινης παρουσίας με το χτύπημα μιας πόρτας. Αυτή η ανάγκη για σήμανση με ήχο, καλύφθηκε με το ρόπτρο ή όπως έγινε γνωστότερο στις μέρες μας το «επίθυρο χεράκι».

Στα λεξικά ρόπτρο σημαίνει το μεταλλικό κατασκεύασμα (κρίκος ή ράβδος), δια του οποίου κρούεται η εξώθυρα της οικίας. Επίσης, καλείται έτσι και η κορυνοειδής [κεφαλωτή] ράβδος, δια της οποίας κρούεται το τύμπανο στη μουσική.

Η προσπάθεια για χρονικό προσδιορισμό των πρώτων ρόπτρων, χάνεται μέσα στην ελληνική μυθολογία. Την εποχή πριν τον Ομήρου τα υλικά κατασκευής ήτο μικτά: πέτρα κρεμασμένη από δερμάτινο βρόχο, κόκκαλο δεμένο με έλασμα σιδήρου, σιδερόβεργες. Στη συνεχεία πάρει εξέλιξη στο σχήμα: στους ομηρικούς χρόνους η πιο συνηθισμένη μορφή είναι το «ευθύ ρόπτρο»· στους κλασικούς χρόνους το ραβδοειδές ρόπτρο με σιδερένια μπάλα (σαν ρόπαλο). Στους βυζαντινούς χρόνους ο κρίκος εξακολουθεί να είναι η πιο διαδεδομένη μορφή μαζί με τη λεοντοκεφαλή. Στην Αναγέννηση το ρόπτρο γνωρίζει τη μεγαλύτερη ποικιλία μορφών.

Με την πάροδο των ετών και γύρω στα 1850 το ρόπτρο εθεωρείτο ως «δείγμα αρχοντιάς» και φανέρωνε νοικοκύρη με μεράκι. Μπήκε και στις αυλές των φτωχόσπιτων σε μια μορφή που ήταν γνωστή στην Κεντρική Ευρώπη από τον 16ο αιώνα ως «επίθυρο χεράκι». Αυτή η μορφή είναι η πιο γνώριμη σε όλους, σε πολλές θύρες. Στη φωτο βλέπετε ένα τέτοιο δείγμα ρόπτρου σε εξώθυρα οικίας του 1930, η οποίας σήμερα δεν κατοικείται.

ΥΓ 3. Τα παράξενα σχήματα ρόπτρων σώζονται σε περιοχές όπου ήταν ανεπτυγμένο το εμπόριο ή υπήρχαν μεταλλεία (γι’ αυτό και τα ρόπτρα σε σχήματα ζώων ή με μυθολογικά θέματα)

Πάντα ενδιαφέρον και ξεχωριστός.

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.911
Πόντοι
7.636
:2funny::2funny::2funny: ρε τι μου θύμησες, έχω στείλει λουλούδια σε κοπέλα σε μπουρδέλο :headbang: από τότε κάποιες φορές που το έχω θυμηθεί (και τώρα που γράφω) έχω αισθανθεί πολύ μαλακας μα αν με ρωτάς, αφού τότε αυτό ένοιωθα αυτό έκανα, οκ τώρα ομολογώ θα το απεφευγα, μα αν "έπρεπε" θα το έκανα πάλι :headbang: και ας με ξαναέλεγα μαλάκα! :2funny:
Δεν ειναι κακο να πας κατι...αν το κανεις πραγματικα γιατι το θελεις...τωρα αν οι αλλοι η ακομη και σε αυτην που το πηγες...σε θεωρουν μαλακα...μη σε απασχολει...δεν αξιζαν απλα τη προσοχη σου..κακια δικια τους

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.911
Πόντοι
7.636
:2funny::2funny::2funny: ρε τι μου θύμησες, έχω στείλει λουλούδια σε κοπέλα σε μπουρδέλο :headbang: από τότε κάποιες φορές που το έχω θυμηθεί (και τώρα που γράφω) έχω αισθανθεί πολύ μαλακας μα αν με ρωτάς, αφού τότε αυτό ένοιωθα αυτό έκανα, οκ τώρα ομολογώ θα το απεφευγα, μα αν "έπρεπε" θα το έκανα πάλι :headbang: και ας με ξαναέλεγα μαλάκα! :2funny:
Λουλουδακι ειχα παει κι εγω...τ αγιου βαλεντινου κιολας! Γιατι το εκ ανα? Ε...εβλεπα καποιους να παιρνουν λουλουδια στη δικια τους...κι εγω επειδη δεν ειχα καποια δικια μου...λεω..δε οαω κατι τετοιο στο στανταρακι μου που μου προσφερει καλο σεξακι? Ε...κακο δεν ειναι...τωρα οκ...εκει τα αφησα εκει μειναν...εγω παντως τα πηγα!

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.188
Πόντοι
12.436
Την διαφημίζουν χωρίς να είναι εκεί, όπως κάνανε με την σκιννυ Μαρίνα. Η Ντάρια δεν αρκεί να μειώσει το μέσο όρο των κιλών στα σπίτια της Άγκυρας και έχουν φτάσει στην παραπληροφόρηση, μπας και βοηθήσει.
η αλήθεια είναι ότι πλην της Ντάριας οι κοπέλες δεν είναι πολύ δυνατές στο κομμάτι της εμφάνισης, ούτε ο μέσος όρος ηλικίας τις βοηθάει ιδιαίτερα.
Προσωπικά προσπαθώ να σταμπάρω όσες είναι καλές στο σέρβις και να τις έχω για διαχείριση κρίσεων (του τύπου εάν φύγω άχυστος από καμιά πιτσιρίκα κ.λπ.).
Από πλευράς σέρβις υπάρχουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Λουλουδακι ειχα παει κι εγω...τ αγιου βαλεντινου κιολας! Γιατι το εκ ανα? Ε...εβλεπα καποιους να παιρνουν λουλουδια στη δικια τους...κι εγω επειδη δεν ειχα καποια δικια μου...λεω..δε οαω κατι τετοιο στο στανταρακι μου που μου προσφερει καλο σεξακι? Ε...κακο δεν ειναι...τωρα οκ...εκει τα αφησα εκει μειναν...εγω παντως τα πηγα!
Δεν ειναι κακο να πας κατι...αν το κανεις πραγματικα γιατι το θελεις...τωρα αν οι αλλοι η ακομη και σε αυτην που το πηγες...σε θεωρουν μαλακα...μη σε απασχολει...δεν αξιζαν απλα τη προσοχη σου..κακια δικια τους
Όχι, δεν το θεωρώ κακό, το "κακό" είναι πως το να πας λουλούδια σε μια εκδιδόμενη κοπέλα, το μαθαίνει η σάρα η μάρα και ο κάθε κερατάς! Βασικά εγώ είχα βάλει ανθοπωλείο να τα πάει, όχι εγώ, θυμάμαι ακόμα τον τύπο που όπως γκουγλαρε να δει το που θα πήγαινε με κοίταξε κάπως παράξενα! Λογικό θα μου πεις. :grin:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Όχι, δεν το θεωρώ κακό, το "κακό" είναι πως το να πας λουλούδια σε μια εκδιδόμενη κοπέλα, το μαθαίνει η σάρα η μάρα και ο κάθε κερατάς! Βασικά εγώ είχα βάλει ανθοπωλείο να τα πάει, όχι εγώ, θυμάμαι ακόμα τον τύπο που όπως γκουγλαρε να δει το που θα πήγαινε με κοίταξε κάπως παράξενα! Λογικό θα μου πεις. :grin:
Μου πέρασε στιγμιαία από το μυαλό, κάποια στιγμή αλλα επικράτησε η λογική, πορφανώς θα τα έστελνα δεν τα πήγαινα.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Μου πέρασε στιγμιαία από το μυαλό, κάποια στιγμή αλλα επικράτησε η λογική, πορφανώς θα τα έστελνα δεν τα πήγαινα.
φίλε με κάτι τέτοια γινόμαστε ρεζίλι των πουτανών! :2funny: οκ λογικό οι γυναίκες να είναι λίγο κουτσομπόλες, και "άυριο/μεθαύριο" να περπατάς πχ την Ιάσωνος και να ξέρουν όλοι τι έκανες :2funny: πάλι καλά που έχουμε και το site να λέμε και τίποτα, και τα κρατάμε κρυφά και δεν μας ξέρει και κανένας! :angel:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046

Μύστες, απλά ξεκολλήστε το μυαλό σας από το θέμα, δεν θα συμβεί, ποτέ! Λυπάμαι!:confused:

Εδώ προσπαθούμε, κάποιοι, να τις τραβήξουμε από το μπου σε χοτελ, με τυράκι το "να μπουν όλα στην δικιά σου τσέπη" και δεν τα καταφερνουμε!!!

:2funny::2funny::2funny:

Πάντως...
Και εγώ πηγαίνω...
Κανένα σαραγλακι, τίποτα τυροπιτάκια... εκεί που πρέπει βέβαια και θα "σημειωθεί".
Για όλες όμως, και τσα μέσα...tid bit...
Όχι τόσο για αυτήν που καβαλαω, για τις άλλες περισσότερο...
Αν μου γυαλίσει καμμία αργότερα, να είναι έτοιμη! :sunglasses:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Μύστες, απλά ξεκολλήστε το μυαλό σας από το θέμα, δεν θα συμβεί, ποτέ! Λυπάμαι!:confused:

Εδώ προσπαθούμε, κάποιοι, να τις τραβήξουμε από το μπου σε χοτελ, με τυράκι το "να μπουν όλα στην δικιά σου τσέπη" και δεν τα καταφερνουμε!!!

:2funny::2funny::2funny:

Πάντως...
Και εγώ πηγαίνω...
Κανένα σαραγλακι, τίποτα τυροπιτάκια... εκεί που πρέπει βέβαια και θα "σημειωθεί".
Για όλες όμως, και τσα μέσα...tid bit...
Όχι τόσο για αυτήν που καβαλαω, για τις άλλες περισσότερο...
Αν μου γυαλίσει καμμία αργότερα, να είναι έτοιμη! :sunglasses:
α μωρή μαυρόγατα από δω! :buck2:
μην τους πας τέτοια ρε, παχαίνουνε! :grin:

Πορνερ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Κριτικές
10
Like
937
Πόντοι
371
Εγω στο στανταρακι μου εχω κανει δωρο μια μαρμάρινη προτομή και παντα παω μια συσκευασία φερερο την μεγάλη.

Στο προηγούμενο στανταρακι είχα γραψει ένα εξοχικό στο Δήλεσι.

Ρε ναυαγια ειστε με τα καλα σας;

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046

Συνημμένα

• mnl48-noble-puppy.gif
    mnl48-noble-puppy.gif
    4,7 MB · Εμφανίσεις: 7

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
αυτή τι το κάνει τώρα? το μυρίζει ή το τρώει? :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom