Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Εγω πιστευω ειναι βυζιτα με 180 την ωρα και μας κοροιδευουν ολοι εδω τωρα
δεν μας κοροϊδεύουν, έτσι είναι η αργκώ του bou! αγαπουληδες και κυνηγοί μοντέλων υποπίπτουν εις την "τρολικήν" διάλεκτο! :P

Tony111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Κριτικές
16
Like
1.673
Πόντοι
491
Το Σάββατο πάντως Ιζαμπέλα δεν σταμάταγε περίμενα 3 δωμάτια και ήμουν ο 4ος εν τελεί μπαίνω μέσα και μόλις μπήκα στον κολο της το μετάνιωσα γιατί ήταν τόσο ανοιχτός που δεν ένιωθα σχεδόν τίποτα ενώ το μουνι της είναι μια χαρά σφιχτό με ωραία αίσθηση .. μου θύμισε μια παροιμία … ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΡΕΝΑ

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Το Σάββατο πάντως Ιζαμπέλα δεν σταμάταγε περίμενα 3 δωμάτια και ήμουν ο 4ος εν τελεί μπαίνω μέσα και μόλις μπήκα στον κολο της το μετάνιωσα γιατί ήταν τόσο ανοιχτός που δεν ένιωθα σχεδόν τίποτα ενώ το μουνι της είναι μια χαρά σφιχτό με ωραία αίσθηση .. μου θύμισε μια παροιμία … ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΡΕΝΑ
δεν είναι κακό αυτό, πολλές που κάνουν πρωκτικό όλο κλαίγονται ότι πονάνε, η Ιζα αντέχει το εγγυώμαι προσωπικα, δύο φορές την έχω πάρει την πήγα τραίνο.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
δεν είναι κακό αυτό, πολλές που κάνουν πρωκτικό όλο κλαίγονται ότι πονάνε, η Ιζα αντέχει το εγγυώμαι προσωπικα, δύο φορές την έχω πάρει την πήγα τραίνο.
Εμένα στο προηγούμενο τούρ μου είχε γκρινιάξει καποια στιγμή και δεν είμαι και κανας αγριος.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
αυτή σας λέει τπτ; φαίνεται γνωστό πορνίδιο
1770667313857.png
FB_IMG_1745216909014.jpg

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Εμένα στο προηγούμενο τούρ μου είχε γκρινιάξει καποια στιγμή και δεν είμαι και κανας αγριος.
τι να σου πω ρε bro, οκ θέλει λίγη προσοχή το πρωκτικό γιατί λίγο να φύγει η τσαπού δεξιά ή αριστερά πονάει η γυναίκα, άσε που έχει και συνεχόμενα δωμάτια, αλλά ενώ εγώ με αυτήν έχουμε μεγάλη σωματική διάφορα, και μόλις την πήρα χαμπάρι ότι "αντέχει" σου λέω τι βογγητα, τι παιχνίδι με τα μάτια, τι σιγοψυθιριζε η ίδια, του πρωκτού το πανηγύρι μιλάμε! :grin: Νταξ, έχω κάποιο αρκετό καιρό να την πάρω

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
τι να σου πω ρε bro, οκ θέλει λίγη προσοχή το πρωκτικό γιατί λίγο να φύγει η τσαπού δεξιά ή αριστερά πονάει η γυναίκα, άσε που έχει και συνεχόμενα δωμάτια, αλλά ενώ εγώ με αυτήν έχουμε μεγάλη σωματική διάφορα, και μόλις την πήρα χαμπάρι ότι "αντέχει" σου λέω τι βογγητα, τι παιχνίδι με τα μάτια, τι σιγοψυθιριζε η ίδια, του πρωκτού το πανηγύρι μιλάμε! :grin: Νταξ, έχω κάποιο αρκετό καιρό να την πάρω
Ναι σε γενικές γραμμές ετσι είναι, δεν θα πώ ψεματα... απλά λεω και τα κακά.

Πάντως μαλάκες τελευταία, δεν μου φτάνει το 10' με τίποτα, πανε τα λεφτά, πουλάκια κάνουν ... 40άρια και 60άρια....

Julio José Iglesias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
10
Like
2.219
Πόντοι
496
Μιλάμε για αυτήν στο φιλ 11 ?

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.393
Πόντοι
446
Ναι σε γενικές γραμμές ετσι είναι, δεν θα πώ ψεματα... απλά λεω και τα κακά.

Πάντως μαλάκες τελευταία, δεν μου φτάνει το 10' με τίποτα, πανε τα λεφτά, πουλάκια κάνουν ... 40άρια και 60άρια....
Το 10' το μετρας ωρολογιακα και δε σου φτανει ή σε αγχωνουν οι κοπελες-υπηρεσιες να τελειωνεις?

Θα επαιρνα ορκο οτι στο 6-8 παιζει warning απο πουτανα και τσατσα και στο 7-8-9 φευγουν σαν ελατηρια αν δεν παρεις παραταση.

Εμετουργειο στο 6-7 μου φευγουν σφαιρα στο ξεκουδουνο 4 στις 5 πουτανες ακομα κι αν ειμαι μεσα τους εκεινη την ωρα.

Ο μονος λογος που αποφευγω να βαζω χρονομετρο ειναι να κοροιδεψω τον εαυτο μου πρωτος και να μη θολωσω με τις κλεψιες τους καμια ωρα.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Το 10' το μετρας ωρολογιακα και δε σου φτανει ή σε αγχωνουν οι κοπελες-υπηρεσιες να τελειωνεις?

Θα επαιρνα ορκο οτι στο 6-8 παιζει warning απο πουτανα και τσατσα και στο 7-8-9 φευγουν σαν ελατηρια αν δεν παρεις παραταση.

Εμετουργειο στο 6-7 μου φευγουν σφαιρα στο ξεκουδουνο 4 στις 5 πουτανες ακομα κι αν ειμαι μεσα τους εκεινη την ωρα.

Ο μονος λογος που αποφευγω να βαζω χρονομετρο ειναι να κοροιδεψω τον εαυτο μου πρωτος και να μη θολωσω με τις κλεψιες τους καμια ωρα.
Τελευταία πάω κυρίως Φυλής, οπού το κρατανε αρκετα καλά το 10' στα περισσοτερα, οι τσατσάδες χτυπάνε στο 8'-9- συνήθως και στο 10'-11' ξανά, απλά δεν μου φτάνει, σήμερα χρειάστηκα ένα ~15' όλα μαζί
( η κοπέλα μπήκε :23 και εγώ εφυγά απο το δωμάτιο :42 να έκανα 2-3' να ντυθώ) την 1η φορά και ένα γεμάτο 20' την 2η.
Μάλλον είναι εγγεφαλικό πιά, ή πάω πολύ συχνά...(παπάρια, πέρυσι πήγαινα συχνότερα και με περισσοτερες).

Τελευταία τροποποίηση:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.393
Πόντοι
446
Τελευταία πάω κυρίως Φυλής, οπού το κρατανε αρκετα καλά το 10' στα περισσοτερα, οι τσατσάδες χτυπάνε στο 8'-9- συνήθως και στο 10'-11' ξανά, απλά δεν μου φτάνει, σήμερα χρειάστηκα ένα ~15' όλα μαζί
( η κοπέλα μήκε :23 και εγώ εφυγά απο το δωμάτιο :42 να έκανε 2-3' να ντυθώ) την 1η φορά και ένα γεμάτο 20' την 2η.
Μάλλον είναι εγγεφαλικό πιά, ή πάω πολύ συχνά...(παπάρια, πέρυσι πήγαινα συχνότερα και με περισσοτερες).
Ενταξει κακα τα ψεματα πιο νορμαλ ειναι να μη σου φτανουν τα 10 για μια αξιοπρεπη φαση παρα να σου φτανουν,θελει να σαι εστω λιγο καφρος αυτο το σπορ δεν μπορουν ολοι στο δεκαλεπτο μαξ να λειτουργησουν,εγω πολλες φορες με την ψυχη στο στομα και με μετρια στυση γαμαω.Αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να παιρνεις 20 λεπτο και το δικαιολογει η κοπελα μεσα με τις υπηρεσιες της γιατι οχι..απο στουντιο πολυ καλυτερο ειναι.Εχω σκεφτει πολλες φορες να δωσω 30 για ενα τεταρτο αλλα μου φαινεται λιγο γυφτια δεν ξερω..

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.182
Πόντοι
12.436
Έχει κάποιος εμπορία με την Λια η Ρόζα από τα σπιτάκια της Άγκυρας?
πήρα τη Ρόσα μια φορά αλλά όχι μόνη της, τρίο μαζί με Μερσίνη. Έχω κριτική αν βοηθάει

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Πάς 3η βάρδια, βλέπεις 3-4 γεμάτους και καμία ενημέρωση, επίσης τι στον πούτσο, όλοι άεργοι/άνεργοι είναι?!!?!!!?
Με το χαρτζιλίκι του παππού γαμάνε:headbaning1: Κ μετά δεν γράφουν, γιατί νομίζουν πως θα τους φάνε τη γκόμενα:jerking2:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom