Αυτες που εχουν περαση βγαζουν πολυ περισσοτερα..πιθανον και πολλα χιλιαρικα το μηνα..γι αυτο και καθονται στη δουλεια αυτη..απ τη μια κανουν πως δεν τη θελουν.. κι απ την αλλη την προτιμουν απ το να εκαναν κατι αλλο...Πάντως συγκριτικά και με τις αμοιβές που βγάζουμε εμείς δεν βγάζουν λίγα
Σκεφτείτε ότι κάποια που δουλεύει Φυλής με 6 πελάτες τη μέρα βγάζει 1,5 χιλιάρικο το μήνα. Πόσο μάλλον αυτές που έχουν πολύ κόσμο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 615
- Like
- 99.946
- Πόντοι
- 48.067
Αυτες που εχουν περαση βγαζουν πολυ περισσοτερα..πιθανον και πολλα χιλιαρικα το μηνα..γι αυτο και καθονται στη δουλεια αυτη..απ τη μια κανουν πως δεν τη θελουν.. κι απ την αλλη την προτιμουν απ το να εκαναν κατι αλλο...
Η Σαμπινα βγαζει 400 καθε νυχτα.
Μειον 5 μερες η πειροδος, μειον 4 τα ρεπα της καθε Τριτη .
22 χ 400 = 8.800 το μηνα
Αντε μετα η Σαμπινα κι η καθε Σαμπινα ν αλλαξει επαγγελμα..με την καμια ομως..και δε θα το κανει για κανεναν...οσο εχει περασηΗ Σαμπινα βγαζει 400 καθε νυχτα.
22 χ 400 = 8.800 το μηνα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 615
- Like
- 99.946
- Πόντοι
- 48.067
22 χ 400 = 8.800 το μηνα
Αντε μετα η Σαμπινα κι η καθε Σαμπινα ν αλλαξει επαγγελμα..με την καμια ομως..και δε θα το κανει για κανεναν...οσο εχει περαση
Μακαρι να δουνε το ποστ μου πολλες ελληνιδες επισκεπτριες του σαητ και να αποφασισουν να κανουν το αρχαιοτερο επαγγελμα, ειναι αχρηστες για οτιδηποτε αλλο.. εδω που τα λεμε ουτε για πορνες δεν κανουν μιας και ολες οι ελληνιδες στα μπουρδελα ειναι για κλαματα. Στις βιζιτες μια απο τα ιδια με ελαχιστες φωτεινες εξαιρεσεις οπως η @Anna24 που αν και δεν εχω δοκιμασει, εχω ακουσει και εχω διαβασει τα καλυτερα !
Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 32.298
Hmmmm ευχαριστώ για το κομπλιμεντο αλλά νιώθω λίγο κάπως άβολα να το δεχθώ όταν γίνεται εις βάρος των υπολοίπων γυναικών.... but ok!Μακαρι να δουνε το ποστ μου πολλες ελληνιδες επισκεπτριες του σαητ και να αποφασισουν να κανουν το αρχαιοτερο επαγγελμα, ειναι αχρηστες για οτιδηποτε αλλο.. εδω που τα λεμε ουτε για πορνες δεν κανουν μιας και ολες οι ελληνιδες στα μπουρδελα ειναι για κλαματα. Στις βιζιτες μια απο τα ιδια με ελαχιστες φωτεινες εξαιρεσεις οπως η @Anna24 που αν και δεν εχω δοκιμασει, εχω ακουσει και εχω διαβασει τα καλυτερα !
Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 7
- Like
- 12.433
- Πόντοι
- 2.536
Μόλις βγηκα μόνο που δεν με χτυπησε επειδή δεν πέρασα...

Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 7
- Like
- 12.433
- Πόντοι
- 2.536
η γνωστή η Ράνια;![]()
τα επενδύει όμως...

Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.045
- Πόντοι
- 43.828
Έχει αρχίσει να ξεφουσκώνει ο μύθος της...Η Σαμπινα βγαζει 400 καθε νυχτα.
22 χ 400 = 8.800 το μηνα
Νομίζει λανθασμένα πως είναι αναντικατάστατη κ κερνάει αβέρτα φόλες

22 χ 400 = 8.800 το μηνα

DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 615
- Like
- 99.946
- Πόντοι
- 48.067
66 ευρώ την ωρα, πολυ καλό μεροκάματο.
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.137
- Πόντοι
- 3.446
Διόρθωση, ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ εννοείς...Μακαρι να δουνε το ποστ μου πολλες ελληνιδες επισκεπτριες του σαητ και να αποφασισουν να κανουν το αρχαιοτερο επαγγελμα, ειναι αχρηστες για οτιδηποτε αλλο.. εδω που τα λεμε ουτε για πορνες δεν κανουν μιας και ολες οι ελληνιδες στα μπουρδελα ειναι για κλαματα. Στις βιζιτες μια απο τα ιδια με ελαχιστες φωτεινες εξαιρεσεις οπως η @Anna24 που αν και δεν εχω δοκιμασει, εχω ακουσει και εχω διαβασει τα καλυτερα !
Οι μόνες λέξεις που τις περιγράφουν απλά και ακριβέστατα είναι οι
Έλεος...
Και τραγικές..
Ουτε για τον π...τσο που λενε...( δε μ αρεσει να βριζω..ειμαι ευγενικο αγορι)Μακαρι να δουνε το ποστ μου πολλες ελληνιδες επισκεπτριες του σαητ και να αποφασισουν να κανουν το αρχαιοτερο επαγγελμα, ειναι αχρηστες για οτιδηποτε αλλο.. εδω που τα λεμε ουτε για πορνες δεν κανουν μιας και ολες οι ελληνιδες στα μπουρδελα ειναι για κλαματα. Στις βιζιτες μια απο τα ιδια με ελαχιστες φωτεινες εξαιρεσεις οπως η @Anna24 που αν και δεν εχω δοκιμασει, εχω ακουσει και εχω διαβασει τα καλυτερα !
Παλια που την ειχα παρει ως " αλινα" ηταν τελεια..στα φυλης 54-56..τωρα επεθδη τη σχολιαζουν καπως δε ξαναπηγα...next...Έχει αρχίσει να ξεφουσκώνει ο μύθος της...
Νομίζει λανθασμένα πως είναι αναντικατάστατη κ κερνάει αβέρτα φόλες![]()
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.137
- Πόντοι
- 3.446
Πώς τον δίκασες έτσι τον τύπο..Μαρία στο Φ54α
Κι απορούσα όποτε περνούσα από 'κει, ποιος να την παίρνει τη χοντρή με υπεραπλό πρόγραμμα...

Johnstef
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 93
- Like
- 13.178
- Πόντοι
- 12.436
"Η τσατσά ήρθε στην πόρτα και ρωτούσε αν ειναι καλα η κοπέλα να φανταστείτε".
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! προς όλες τις σεξεργάτριες. Κλειδώστε τις πόρτες! Καλέστε προληπτικά το 166! Κυκλοφορεί σούπερ βαρβάτος και νταβραντωμένος πορνο-επιβήτορας που οι εξαιρετικές του επιδόσεις βάζουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των εργαζόμενων κοριτσιών!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! προς όλες τις σεξεργάτριες. Κλειδώστε τις πόρτες! Καλέστε προληπτικά το 166! Κυκλοφορεί σούπερ βαρβάτος και νταβραντωμένος πορνο-επιβήτορας που οι εξαιρετικές του επιδόσεις βάζουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των εργαζόμενων κοριτσιών!
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 232
- Like
- 61.718
- Πόντοι
- 40.703
μέγα ξεκλειδωτή των πουτανών, αυτή θα είναι μια πρόκληση για σένα.Φυλης 71 οροφος Κατερίνα Ελληνορουμανα με πολύ καλό σφριγηλο κορμί όπως ενημερωσε και ο @Kerveras
Ρωτησα την υπηρεσία να περασω η θα κλαιω τα λεφτα μου ? Μου είπε οτι ειναι λίγο βιαστική μεσα.
είναι αυτή που έχω κριτική εδώ και κάμποσο καιρό, για να πάρεις μια γεύση.
Κρίμα το κορμί | Κριτική με βαθμολογία 5.2 από το μέλος papaphilips
με τιμή ο μαθητής σου

Τελευταία τροποποίηση:
Ο λαγος απαιτει αυτη η κατερινα απο τον DmtrisxXx ΤΩΡΑ να ξεκλειδωθει.μέγα ξεκλειδωτή των πουτανών, αυτή θα είναι μια πρόκληση για σένα.
με τιμή ο μαθητής σου
![]()
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 232
- Like
- 61.718
- Πόντοι
- 40.703
Ο λαγος απαιτει αυτη η κατερινα απο τον DmtrisxXx ΤΩΡΑ να ξεκλειδωθει.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 615
- Like
- 99.946
- Πόντοι
- 48.067
μέγα ξεκλειδωτή των πουτανών, αυτή θα είναι μια πρόκληση για σένα.
με τιμή ο μαθητής σου
![]()
Κατερινα (4.8) | Ιάσονος 20Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Κριτική για το Ιάσονος 20Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο από dmtrsxxx με βαθμολογία 4.8
Και εγω την είχα πάρει στο δεκαρικο.
θυμήθηκα ποια είναι. Δε θα ξαναδοκιμάσω.Δε με ενδιαφέρει.
Τελευταία τροποποίηση:
Arxontas tou skotous
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 55
- Like
- 9.202
- Πόντοι
- 8.236
Την έχω δοκιμάσει 5 φορές κ τις 2 πέρασα καλά. Έχω 2 χρόνια να πάω. Τώρα από έχω διάβασε ούτε βυζι δεν αφήνει να πιάσεις κ καλά έχει θέμα....Έχει αρχίσει να ξεφουσκώνει ο μύθος της...
Νομίζει λανθασμένα πως είναι αναντικατάστατη κ κερνάει αβέρτα φόλες![]()
Ότι να'ναι η τυπισα.....
Το πυροτέχνημα σκάει κ την βλέπω να χάνεται από τον χάρτη του αγοραίου έρωτα αν συνεχίσει να κερνάει φόλες.....γιατί η πελατεία την μια σε ανεβάζει στα ουράνια κ την άλλη σε ρίχνει στην άβυσσο!!!