ananeotikos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 25.113
- Πόντοι
- 9.931
Σέξι.

Μας έχεις κάνει να σιχαινόμαστε ορισμένες γυναίκες χωρίς να μας έχουν κάνει τίποτα κακό.Η Ράνια Θρασκιά πιστεύω θα έκανε πάταγο ολόγυμνη στο Playboy.
![]()
Γράψτο καμιά 300ριά φορές ακόμαΗ Ράνια Θρασκιά πιστεύω θα έκανε πάταγο ολόγυμνη στο Playboy.![]()

Τέτοιος τριμάλακας μπετόστοκος,πουθενά αλλού τύπεΚαι έχω εγώ και μερικοί άλλοι έχουμε τρελαθεί με εσένα.

Γουδάγγελε των γουδαγγέλων, εκείνη δεξιά με κάτι ούλα σαν καρχαρίας, ποια είναι;Κούκλα πάντα.

Τι εννοεί η ποιήτρια, έρχεται πίτσαΚαύλα Ράνια Θρασκιά.
Ωραία γυναίκα η Ράνια Θρασκιά.Ότι κάνετε κάποιοι γκομενάρες κάτι ανέραστες και άχυτες αυτό με ξεπερνάει...![]()
γαμω το σπιτι μαλακισμενοΚαύλα Ράνια Θρασκιά.
![]()
Μόνο σαν ανέκδοτο μπορώ να το εκλάβω αυτό που λες...Ωραία γυναίκα η Ράνια Θρασκιά.
Δέχομαι να μην αρέσει και σε σένα και σε άλλους.Μόνο σαν ανέκδοτο μπορώ να το εκλάβω αυτό που λες...
Δικαίωμά σου να είσαι κακόγουστος δικαίωμά μου να λέω ελεύθερα αυτό που πιστεύω. Δεν προσπαθεί κανείς να σου αλλάξει αυτό που αρέσει σε σένα ή σε άλλους όπως είπεςΔέχομαι να μην αρέσει και σε σένα και σε άλλους.
Δέξου και εσύ ότι αρέσει και σε μένα και σε άλλους.
Αλλο το ένα και άλλο το άλλο.Δικαίωμά σου να είσαι κακόγουστος δικαίωμά μου να λέω ελεύθερα αυτό που πιστεύω. Δεν προσπαθεί κανείς να σου αλλάξει αυτό που αρέσει σε σένα ή σε άλλους όπως είπες
Δε σε αφορά ποιες γουστάρω εγώ. Άλλωστε αυτό σε μάρανε τρομάρα σου; Κοίτα εκεί που σε δουλεύουν και στα χώνουν όλοι κακομοίρη...Αλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Αν είμαι εγώ κακόγουστος με τη Ράνια Θρασκιά πες μου μια καλόγουστη για σένα
για να δω τα γούστα σου.
Εσυ κανεις παταγο ως μαλακας.ΣουργελοΗ Ράνια Θρασκιά πιστεύω θα έκανε πάταγο ολόγυμνη στο Playboy.
![]()