You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρόθεση ψήφου 15/04/2023 - Version 09 - Μυστική ψηφοφορία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα npnp
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.769
- Πόντοι
- 2.306
Δεν υπάρχει πιο απολαυστικό πράγμα να βλέπεις εργαζόμενο να του έχει γινει το σκατο παξιμάδι, να μη μπορεί να κοιμηθεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του να φτύνει αίμα να ζήσει και να ψηφίζει νεα δημοκρατια, για να έχω έγώ την alfaromeo μου με τους 180 ίππους μου, να ξύνω τις αρχιδάρες μου και το μόνο που να με ανησυχεί να είναι να μη πάρω κιλά απο το πολύ καθησιό.....
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.266
- Πόντοι
- 456
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Έχω ένα φιλαράκι που δουλεύει για 800 ευρώ και ψηφίζει νουδού.Μου λέει ψηφίζω με κριτήριο πρώτα την πατρίδα,την θρησκεία και την οικογένεια.Επίσης δεν θέλω ξενους στην χώρα μου.Είμαι λέει πατριώτης δεξιός.Από την άλλη και αριστερά να ψηφίσω καλύτερο μέλλον δεν πρόκειται να δω.Δεν υπάρχει πιο απολαυστικό πράγμα να βλέπεις εργαζόμενο να του έχει γινει το σκατο παξιμάδι, να μη μπορεί να κοιμηθεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του να φτύνει αίμα να ζήσει και να ψηφίζει νεα δημοκρατια, για να έχω έγώ την alfaromeo μου με τους 180 ίππους μου, να ξύνω τις αρχιδάρες μου και το μόνο που να με ανησυχεί να είναι να μη πάρω κιλά απο το πολύ καθησιό.....

★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.099
- Πόντοι
- 3.556
Πολύ καλά σου λέει!Έχω ένα φιλαράκι που δουλεύει για 800 ευρώ και ψηφίζει νουδού.Μου λέει ψηφίζω με κριτήριο πρώτα την πατρίδα,την θρησκεία και την οικογένεια.Επίσης δεν θέλω ξενους στην χώρα μου.Είμαι λέει πατριώτης δεξιός.Από την άλλη και αριστερά να ψηφίσω καλύτερο μέλλον δεν πρόκειται να δω.![]()
Υπάρχει άραγε φωτογραφία αριστερού που φιλάει τον Σταυρο με τέτοια αφοσίωση και πάθος;
Άδικη ερώτηση. Δεν υπάρχει.
Οι Αριστεροί θέλουν να καταργήσουν το Πάσχα των Ελλήνων!
Ο Χριστός Ανέστη!
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Κάτσε το πιο αστείο απ όλα ήταν ότι η νουδού δεν αφήνει ξένους να μπουν στα πάτρια εδάφηΠολύ καλά σου λέει!
Υπάρχει άραγε φωτογραφία αριστερού που φιλάει τον Σταυρο με τέτοια αφοσίωση και πάθος;
Οι Αριστεροί θέλουν να καταργήσουν το Πάσχα των Ελλήνων!
Ο Χριστός Ανέστη!
![]()

Θα πρότεινα στους ψηφοφόρους των Ελλήνων να μην ψηφήσουν Έλληνες ... οπότε σε περίπτωση που μας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ και απο το Μαξίμου θα νομίσουν οτι ο κίνδυνος πέρασε , και έτσι μπορεί να τους αφήσουν να κατέβουν. 

Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.147
- Πόντοι
- 6.536
Tο ριξα σε Τσιπρουλέτο

Me too!!!!!!Tο ριξα σε Τσιπρουλέτο
![]()
Πλάκα πλάκα, εχω φίλο βουλευτή στο κόμμα του, 30+ χρόνια.
Μη σου πω πως.........
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.303
- Πόντοι
- 8.006
Πολύ καλά σου λέει!

Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.147
- Πόντοι
- 6.536
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.099
- Πόντοι
- 3.556
Έλα, έχω πάρει θέση Νεοδημοκράτη Χριστιανού τώρα.
Είμαστε οι πιο αγνοί πατριώτες Αλέκσανδρε.
Είμαστε η αφρόκρεμα της Ελλάδος.
Ζήτω η ΝΔ μας!
Κι άλλος κι άλλος, άντε να ιδρύσουμε την δεξιά πτέρυγα στον τσύριζα

★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.099
- Πόντοι
- 3.556
"Διασφαλίζουμε την ασφάλεια στα τρένα. Είναι ντροπή σας να θέτετε θέματα ασφαλειας στα τρένα. Να ανακαλέσετε παλιοάθεοι του ΣΥΡΙΖΑ, στο κόμμα της ΝΔ είμαστε αγνοί Χριστιανοί πατριώτες, ακολουθήστε το παράδειγμα μας, μάθετε μπαλίτσα εδώ"
Antidote
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 43
- Like
- 14.645
- Πόντοι
- 11.646
Μεγάλος μπασταρδάκος και βρωμιάρης της ΝΔ."Διασφαλίζουμε την ασφάλεια στα τρένα. Είναι ντροπή σας να θέτετε θέματα ασφαλειας στα τρένα. Να ανακαλέσετε παλιοάθεοι του ΣΥΡΙΖΑ, στο κόμμα της ΝΔ είμαστε αγνοί Χριστιανοί πατριώτες, ακολουθήστε το παράδειγμα μας, μάθετε μπαλίτσα εδώ"
![]()
Ακόμα ένας δηλαδή.

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Μοίρασε 46.500.000 ευρώ σε συμβούλους ο «μοιραίος» υ
Πού μας οδήγησε η έρευνα: Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός τεχνικών συμβούλων στην ιστορία του υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με ποσό-ρεκόρ:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 132
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 17