Νέα

Προς Νέα Μάκρη τίποτα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Archibal

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει τίποτα προς τα εκεί; Για Ραφήνα ξέρω αλλά για Νέα Μάκρη τίποτα.

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
600
Πόντοι
81
Ραφηνα ξέρεις?
Για δωσε μας τα φωτα σου ρε μεγάλε!!!
Τοσο καιρό εδω και δεν εχω μυριστεί τίποτα!
Φτιαξε μου την μέρα!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
938
Πόντοι
96
περσι μας ειχε ζαλίσει για Ραφηνα καποιος και αν θυμαμαι καλα του την ειχαν ψιλοπει του φίλου! Τι εγινε ανοιξε κάτι (μηπως πάμε να δουμε και λίγο θαλασσα)?

Τωρα Ν. Μακρη ραφηνα 10 λέπτα ειναι μην τα θέλουμε ολα εξω απο την πόρτα μας!! Ασε που οταν ειναι δίπλα μας λέμε ασε μην  παμε και μας δει κανας γνωστος!!!!

edit για να μην κανω αλλο ποστ. Τοσες ψαροταβερνες εχει (αν και λιγο τσιμπημένες) για σουβλακια θα πάμε!!!!!!

Το thread στο οποιο αναφερομαι ειναι στο παλιο φορουμ και τότε στο φαγητό το ρίξαμε.

Οποτε ας μιλησουμε τωρα για ταβερνες στη Ραφηνα με ωραιες σερβιτόρες!!!!!!!!!!!!!!1

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
600
Πόντοι
81
archibal περιμενουμε!! δωσε info!

OP
OP
A

Archibal

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Με είχε πάει ένα φιλαράκι σε ένα πανάκριβο στούντιο, κάπου σε μια κωλοανηφόρα. Δεν θυμάμαι όμως δρόμο, θα πάω και θα επανέλθω με διεύθυνση.

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Τι εγινε ρε Archibal ακομα να πας? Ρε να παιζει τετοια πραμα στα μερη μας και να μην το παρουμε χαμπαρι...Λοιπον,στην περιοχη της Ραφηνας δεν παιζει τιποτα,πριν καμια 5ετια προσπαθησε να ανοιξει ενα στουντιο σε ενα διαμερισμα (σε μια περιοχη που φερει το ονομα της πιο γνωστης παραλιας στην ραφηνα), αλλα δεν εγινε τιποτα,μονο 24 μερες εμεινε ανοιχτο...σαν τα κορακια πεσανε ολοι οι "ταξης και ηθικης" της ραφηνας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom