Νέα

Προαγωγές Μελών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astrofisikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
28
Πόντοι
1
Κύριοι/Κυρίες καλησπέρα σας,

Μπαίνοντας στο site μετά από μερικές μέρες απουσίας λόγω φόρτου εργασίας παρατήρησα πολλές προαγωγές μελών.  Με την ευκαιρία αυτή λοιπόν εύχομαι σε όλους σας συνγχαρητήρια, καλή σταδιοδρομία και εις ανώτερα.

Επίσης θα ήθελα να προτείνω να γίνει η gatoula global αdministrator. Νομίζω της αξίζει...

Φιλικά
astrofisikos

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
205
Πόντοι
5.765
χαχαχαχαχαχαχαχα

BRAVO

stefanos1978

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οι προαγωγες πως γινονται ρε παιδες ?

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εγω θα προτεινα να καθιερωθουν οι βαθμοι του στρατου. Από Ανθυπολοχαγος μέχρι Αντιστρατηγος. Ανάλογα με τα ποστ. (το σκεφτηκα πολύ αυτό  :2funny: )

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
640
Πόντοι
96
Εγω θα προτεινα να καθιερωθουν οι βαθμοι του στρατου. Από Ανθυπολοχαγος μέχρι Αντιστρατηγος. Ανάλογα με τα ποστ. (το σκεφτηκα πολύ αυτό  :2funny: )

Συμφωνώ επί της αρχής. Τολμώ να προτείνω μία τροποποίηση:

Επειδή υπάρχουν και ΟΥΦΟ (ΑΤΙΑ) προτείνω τους βαθμούς της αεροπορίας.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Είπα:"Δε θα παρεξηγηθει ΑΝ φοράει στρινγκ".
Α, ειπες ΑΝ. Σόρρυ. Δεν το κατάλαβα. Σκεφτόμουν, βλέπεις, τη Rouli με top χακί μπουφανάκι με τα διακριτικά του ταξιάρχου, πηλίκιο, από κάτω άρβυλα και στη μέση, με μόνο το stringάκι της.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
15
Πόντοι
6
Α, ειπες ΑΝ. Σόρρυ. Δεν το κατάλαβα. Σκεφτόμουν, βλέπεις, τη Rouli με top χακί μπουφανάκι με τα διακριτικά του ταξιάρχου, πηλίκιο, από κάτω άρβυλα και στη μέση, με μόνο το stringάκι της.

Μπα σε καλό μας.. γελάσαμε και σήμερα. Ζωηρή φαντασία έχεις φίλε.. πααααάρα πολυ ζωηρή......

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Μπα σε καλό μας.. γελάσαμε και σήμερα. Ζωηρή φαντασία έχεις φίλε.. πααααάρα πολυ ζωηρή......
Εδώ έχουν γραφτεί πολλάκις χειρότερες παπαριές για τους πάντες και τα πάντα. Εσύ πώς και ξίνισες με ένα αστείο (νόστιμο, ή άνοστο) για τη Rouli; Πατέρας της είσαι; Αδερφός; Σύζυγος, ή γκόμενος; (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: όχι που με κόφτει -δηλαδή)
Ήμαρτον Θέ μου!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
15
Πόντοι
6
Δεν ξίνισα φίλε μου.. μην φορτώνεις. Απλά σου λέω ότι έχεις πολύ ζωηρή φαντασία.. διάβασε τι έγραψα μια φορά ακόμα και θα με εννοήσεις...

Εντελώς φιλικά , πιο φιλικά δεν γίνεται

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Δεν ξίνισα φίλε μου.. μην φορτώνεις. Απλά σου λέω ότι έχεις πολύ ζωηρή φαντασία.. διάβασε τι έγραψα μια φορά ακόμα και θα με εννοήσεις...

Εντελώς φιλικά , πιο φιλικά δεν γίνεται
Συγγνώμη. Οι παρεξηγήσεις των γραπτών μηνυμάτων -βλέπεις.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
15
Πόντοι
6
Δεν τρέχει τίποτα, και αυτό που λες για τα γραπτά μηνήματα, μεγάλη κουβέντα..

Υ.Γ. Περιμένω να πάρει θέση η ρούλι.. δεν το γλιτώνω το μπαν - μην πω την εξορία από το ίντερνετ!

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
καλα ,τι ειναι προαγωγες ;και τι σχεση μπορουν να εχουν με το στριγκ της roulis; προσπαθω να καταλαβω αλλα δεν βγαζω νωημα.

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν τρέχει τίποτα, και αυτό που λες για τα γραπτά μηνήματα, μεγάλη κουβέντα..

Υ.Γ. Περιμένω να πάρει θέση η ρούλι.. δεν το γλιτώνω το μπαν - μην πω την εξορία από το ίντερνετ!

αυριο ειναι η ημερα της επιθεωρησης.

για σημερα μπορειτε ΚΑΙ να χορεψετε ΚΑΙ να πηδησετε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom