Νέα

Πώς γίνεται κανείς τσάτσος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.448
Πόντοι
3.296
Τι πρεπει να εχεις τελειωσει για να γινεις τσατσος;

Πρεπει να γνωριζεις να ψυχολογεις τους πελατες;

Ποσα διαφορετικα ποιηματακια πρεπει να ξερεις να λες;

Εκτος απο το "τσιμπουκακι,πισοκολλητο,ελευθερα πιασιματα"?

Πρεπει να εισαι λιγο γυναικωτος;

Δηλαδη κοβονται οι κανονικοι ανδρες;

Για να ακουσω σχολια για το σεβαστο αυτο επαγγελμα
Τοσα εχουμε πει για πουτανες

Για τσατσους τσατσαδες τιποτα

Ευκαιρια να αλλαξει αυτο:rockon::rockon::rockon:

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Όταν είχα ρωτήσει τον κύριο Άρη με είχε πάρει στο κυνήγι. Θες να καταστραφείς μου λέει!
Θέλει άδεια κανονικά και πρέπει να είσαι και άνω των 65 για να την πάρεις. Άδεια η οποία είναι για υπηρετικό προσωπικό.
Μπορείς να καταθέσεις τα χαρτιά σου online αν θες στο kep.gr
Βέβαια την δουλειά αυτή την κάνουν νεότερα άτομα. Μάλλον είναι μια δουλειά με μέσον
:shit::zombie::zombie:

Kostakiss21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2020
Κριτικές
9
Like
358
Πόντοι
281
Τσάτσος γίνεσαι εύκολα εύκολα Απλά προμοτάρεις στα μπάζα και έτσι παίρνεις προαγωγή:wink:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.995
Πόντοι
4.546
Όταν είχα ρωτήσει τον κύριο Άρη με είχε πάρει στο κυνήγι. Θες να καταστραφείς μου λέει!
Θέλει άδεια κανονικά και πρέπει να είσαι και άνω των 65 για να την πάρεις. Άδεια η οποία είναι για υπηρετικό προσωπικό.
Βέβαια την δουλειά αυτή την κάνουν νεότερα άτομα. Μάλλον είναι μια δουλειά με μέσον
Στο de paris είχε ένα φεγγάρι τσάτσο αλλά ήταν νέος, γύρω στα 30.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
16.026
Πόντοι
3.556
Ο Τσάτσος για αυτή τη δουλειά πρέπει να είναι μπουστης και γέρος κανόνας. Διαφορετικά αν ήταν νέος στρέιτ και ωραίος θα ασχολούνταν με το πώς θα γαμηση τα μουνια του οίκου κάτι που δεν το θέλουν οι ιδιοκτήτες. Για αυτό το 80/100 τών οίκων έχουν υπηρεσίες γυναίκες γριές σκόπιμα, μου έχει τύχει όμως να δω τσατσά νεαρής σχετικά ηλικίας και τελικά να την πείσω να την γαμησω όπως επίσης σε άλλη περίπτωση να κάνω τρίο και με την τσατσά και την εκδιδόμενη. Οι ιδιοκτήτες των οίκων λοιπόν επειδή τα ξέρουν αυτά βάζουν σαν κανόνα η υπηρεσία να είναι γυναίκα γριά η άντρας γέρος και μπουστης.

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Δηλαδη εγω που ειμαι και γερος και πουστης εχω ελπιδες να βρω δουλεια?

:wink:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.622
Πόντοι
2.356
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.731
Πόντοι
2.306

Μαζευεις τα δικαιολογητικα , ετοιμαζεις βιογραφικο σε europass και στελνεις. Η προυπηρεσια μετραει πολυ αλλα δεν ειναι απαραιτητη.Η υπαρξη προσωπικου πελατολογιου ειναι μεγαλο συν. Προτιμωνται συνταξιοδοτημενες εργαζομενες. Η καλη γνωση αλβανικης συνεκτιμαται θετικα απο τον εργοδοτη. Προσφερεται πολυ ανταγωνιστικο πακετο μισθος (απο 1500) ασφαλιση + μπονους. Αν υπαρξει ζητημα με κακοδιαχειριση ή υπεξαιρεση μπορεις να επιλεξεις αναμεσα σε τσιμεντωμα ή βαλίτσα. Καλη επιτυχία!

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
αν πρέπει απλά να μην πηδάς τα κορίτσια, ιδανικός είναι ο σαντμαν...:confused:

Να, γι' αυτό έχουν αποτύχει όλες οι μπουρδελο-αλυσίδες. Επειδή δε γίνεται ποιοτικός έλεγχος. Ο οποίος έλεγχος όφειλε να είναι συνεχής για να εξασφαλίζεται η καλή εξυπηρέτηση του φορολογούμενου.

Σε κάθε περίπτωση, αν είναι να συμβιώνεις με τα κορίτσια κάθε μέρα επί οκτάωρο, δεν μπορεί να αποκλείονται πιπούλες ή κανένα μασαζάκι στον πούτσο, ως φυσιοθεραπεία στο ατέλειωτο αραλίκι του επαγγέλματος.

Τέλος, θυμίζω ότι, το φύλλο του καθενός το προσδιορίζει ο ίδιος με υπεύθυνη δήλωση (χωρίς να απαιτείται εγχείρηση ή ορμνοθεραπεία). Αν ήταν να "συνεργάζομαι" καθημερινά με τη Σάντρα, τη Μπαρμπόρα ή την Κατερίνα τη Σέρβα και τη φίλη της Λουτσία, εγώ μια χαρά την έκανα τη δήλωση.

• Like
Αντιδράσεις: digger
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.448
Πόντοι
3.296
Ο Τσάτσος για αυτή τη δουλειά πρέπει να είναι μπουστης και γέρος κανόνας. Διαφορετικά αν ήταν νέος στρέιτ και ωραίος θα ασχολούνταν με το πώς θα γαμηση τα μουνια του οίκου κάτι που δεν το θέλουν οι ιδιοκτήτες. Για αυτό το 80/100 τών οίκων έχουν υπηρεσίες γυναίκες γριές σκόπιμα, μου έχει τύχει όμως να δω τσατσά νεαρής σχετικά ηλικίας και τελικά να την πείσω να την γαμησω όπως επίσης σε άλλη περίπτωση να κάνω τρίο και με την τσατσά και την εκδιδόμενη. Οι ιδιοκτήτες των οίκων λοιπόν επειδή τα ξέρουν αυτά βάζουν σαν κανόνα η υπηρεσία να είναι γυναίκα γριά η άντρας γέρος και μπουστης.
Respect μαγκα
:rockon::rockon::rockon:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.448
Πόντοι
3.296
Παίδες είναι επικίνδυνη δουλειά

Κάποτε ήμουν μ ένα φίλο μου και περιμέναμε στο σαλόνι και ήταν μαζί μας ένας τυπος που μιλαγε πολυ εντονα στη τσατσα

''Πες μου τι κανει η κοπελαστο δωματιο...αναλυτικα!!Δειξε πως κανει πιπα και οτι θα περασω να γαμησω και αν μ αρεσει θα σε πληρωσω κτλ''

Προκλητικος.

Η τσατσα cool του ελεγε οτι δε γινονται αυτα κυριε πρεπει να πληρωσετε μπροστα απο πριν, αν θελετε να μπειτε στο δωματιο κτλ

Το να εφερε τ αλλο και την αρπαξε απο το λαιμο.Βρωμαγε αλκοολ ο τυπος

Οποτε τον αρπαξα και του ειπα ''πηγαινε εξω να παρεις λιγο αερα φιλε''

Κι εληξε η φαση.

Τραβανε πολλα οι τσατσοι στα μαγαζια αυτα και μερικες φορες κινδυνευουν.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21

Κάποτε ήμουν μ ένα φίλο μου και περιμέναμε στο σαλόνι και ήταν μαζί μας ένας τυπος που μιλαγε πολυ εντονα στη τσατσα

''Πες μου τι κανει η κοπελαστο δωματιο...αναλυτικα!!Δειξε πως κανει πιπα και οτι θα περασω να γαμησω και αν μ αρεσει θα σε πληρωσω κτλ''

Προκλητικος.

Η τσατσα cool του ελεγε οτι δε γινονται αυτα κυριε πρεπει να πληρωσετε μπροστα απο πριν, αν θελετε να μπειτε στο δωματιο κτλ

Κι εληξε η φαση.

Eπέδειξες ηρωισμό above and beyond the call of duty.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.448
Πόντοι
3.296

Προκλητικος.

Κι εληξε η φαση.

Eπέδειξες ηρωισμό above and beyond the call of duty.
Εκεινη τη στιγμη η παγωνεις η λειτουργεις.

Καποιος θα μπορουσε να μου πει οτι εκανα βλακεια κι οτι ρισκαρα.

Γενικα καλο ειναι να φευγει καποιος απο μπελαδες

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.752
Πόντοι
266
αν πρέπει απλά να μην πηδάς τα κορίτσια, ιδανικός είναι ο σαντμαν...:confused:

Να, γι' αυτό έχουν αποτύχει όλες οι μπουρδελο-αλυσίδες. Επειδή δε γίνεται ποιοτικός έλεγχος. Ο οποίος έλεγχος όφειλε να είναι συνεχής για να εξασφαλίζεται η καλή εξυπηρέτηση του φορολογούμενου.

Σε κάθε περίπτωση, αν είναι να συμβιώνεις με τα κορίτσια κάθε μέρα επί οκτάωρο, δεν μπορεί να αποκλείονται πιπούλες ή κανένα μασαζάκι στον πούτσο, ως φυσιοθεραπεία στο ατέλειωτο αραλίκι του επαγγέλματος.

Τέλος, θυμίζω ότι, το φύλλο του καθενός το προσδιορίζει ο ίδιος με υπεύθυνη δήλωση (χωρίς να απαιτείται εγχείρηση ή ορμνοθεραπεία). Αν ήταν να "συνεργάζομαι" καθημερινά με τη Σάντρα, τη Μπαρμπόρα ή την Κατερίνα τη Σέρβα και τη φίλη της Λουτσία, εγώ μια χαρά την έκανα τη δήλωση.

Hacp, ή iso για ποιοτικο ελεγχο; Ποια standards ειναι ποιοτικοτερα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom