unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.527
- Πόντοι
- 1.056
Καινουργια ειναι η δικιά σουΜε το που θα ανοίξει η πλατφόρμα θα κανω κατευθείαν αίτηση. Η ταυτότητα που εχω είναι 28 χρονων!
Εμένα η απορία μου είναι η εξής , γιατί δεν το κάνουν όπως με τα διπλώματα που ναι μεν βγήκαν τα καινούργια που είναι πιό μικρά αλλά ισχύουν κανονικά και τα παλιά ;
Οπότε αν το έκαναν έτσι ... όπως τώρα που όποιος θέλει αλλάζει το δίπλωμα , όποιος θα ήθελε θα άλλαζε και την ταυτότητα , problem solved
Βέβαια στην περίπτωση της ταυτότητας δεν θα είναι απλά πιο μικρή αλλά θα έχει και άλλες αλλαγές απο τα λίγα που έχω ακούσει. Και συν της άλλης είναι λέει και Ευρωπαική οδηγία.
δεν χρειαζεται να το βαλεις στη τσεπη ,θα σας το βαλουμε στο πετσι σας γαμιολεςΟΧΙ
ΕΓΩ ΤΣΙΠΑΚΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΟΥ
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΒΡΑΙΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ
εσυ στην κωλοτρυπιδα γαμιοληδεν χρειαζεται να το βαλεις στη τσεπη ,θα σας το βαλουμε στο πετσι σας γαμιολες![]()
Μόνο εάν έχει ενσωματωμένη ανεμογεννήτρια.
έχει τσιπάκι τύπεΌσοι έχουμε πλάστη ταυτότητα τι θα κάνουμε τώρα που θα βγουν οι νεες;Πλαστογραφουνται αραγε;
Θα βάλω ένα τσιπάκι από μια πακιστανική κάρτα sim που έχω.Ελπιζω να δουλεψειέχει τσιπάκι τύπε
δε θες καλλιτέχνη θέλεις χάκερ![]()
μια χαρά θα είναι μόνο μην πας στο εξωτερικό γιατί σε βλέπω να καταλήγεις στο γκουνατανάμοΘα βάλω ένα τσιπάκι από μια πακιστανική κάρτα sim που έχω.Ελπιζω να δουλεψει
Για το εξωτερικό έχω αλλά χαρτιά.Μην με τσακωσει και η interpolμια χαρά θα είναι μόνο μην πας στο εξωτερικό γιατί σε βλέπω να καταλήγεις στο γκουνατανάμο![]()
Με το που θα ανοίξει η πλατφόρμα θα κανω κατευθείαν αίτηση. Η ταυτότητα που εχω είναι 28 χρονων!
δεν χρειαζεται να το βαλεις στη τσεπη ,θα σας το βαλουμε στο πετσι σας γαμιολες![]()