You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά διάσημη θεωρείτε ότι έχει τα ωραιότερα πόδια;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 78
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 3.085
- Πόντοι
- 456
Ελένη Τσολάκη...(Όχι πατούσες).
Εγώ είμαι ανάμεσα σε Κατερίνα Στικούδη και Έλενα Παπαβασιλείου. Κατά καιρούς μου αρέσουν και άλλες, όπως η Μαρία Λεκάκη που σχεδόν σε όλες τις σειρές δείχνει πολύ πόδι.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.414
- Πόντοι
- 10.336
δαναη μπαρκα
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 19.175
- Πόντοι
- 3.246
ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.720
- Πόντοι
- 456
Λινα Δρουγκα
Ο Μπέος ή το πέος;Νίκη Κεραμέως και κάγκελο ο πέος
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14.289
- Πόντοι
- 3.786
Δεν ξέρω. Όταν σκέφτομαι τη Νίκη κάνω ποίησηΟ Μπέος ή το πέος;
Alexis_cool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 5.414
- Πόντοι
- 1.056
Ποπη Τσαπανιδου με διαφορα τα πιο καλλιγραμμα. αν και τωρα στα 56 της προφανως δεν θα ειναι το ιδιο, οπως παλιοτερα.
Ευτυχώς που δεν κάνετε έρωτα. Γαμημένο θα τον βρίσκαμε τον Μπέο.Δεν ξέρω. Όταν σκέφτομαι τη Νίκη κάνω ποίηση
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14.289
- Πόντοι
- 3.786
Μην ζηλεύεις. Κοιμήσου τώρα.Ευτυχώς που δεν κάνετε έρωτα. Γαμημένο θα τον βρίσκαμε τον Μπέο.
η τσολακη ειναι γκομεναρα αλλα δε τη πολυπαω(οπως δε παω και καμια παρουστρια γιατι ολες των χρηματων ειναι),φαινεται η κλασσικη παρουσιαστρια που δε παει με καποιον που δε εχει ενα οικονομικο επιπεδο καλο,δε συμπαθω τις γυναικες που κανουν σχεση για τα φραγκα.Ελένη Τσολάκη...
εε οχι και δουκισσα,οσοι αντρες λενε πως τους αρεσει δουκισσα ή αυτο το στιλ barbie τελως παντων τους θεωρω τερμα ξενερωτους.Δούκισσα.... μακράν!!
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.179
- Πόντοι
- 4.766
Είμαστε ξενερωτοι όντως που μας αρέσει η Δούκισσα... εσύ πες την Παπαβασιλείου πχ. που είναι μαιμουδοφατσαεε οχι και δουκισσα,οσοι αντρες λενε πως τους αρεσει δουκισσα ή αυτο το στιλ barbie τελως παντων τους θεωρω τερμα ξενερωτους.
εγω που δε ειμαι ξενερωτος θα πω οτι εμφανησιακα με τρελαινει η λατινοπουλου,παροτι ειναι νδ που οποιος ειναι υπερ της νδ τον αντιπαθω αλλα ειναι γκομεναρα,τετοιες μαρεσουν εμενα μαυρομαλες οχι ξανθιες barbie.Είμαστε ξενερωτοι όντως που μας αρέσει η Δούκισσα... εσύ πες την Παπαβασιλείου πχ. που είναι μαιμουδοφατσα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K