Σε αυτό το μαγαζί όλοι περνάν απέξω και κανείς δεν μπαίνει. Ήμουν στην Αθήνα και κατεβαίνωντας το βλέπω 10.30 ανοικτό. Ρωτάω τον μαύραρο, ανοικτά είστε και μου λέει από τις 9.30! (μετά το φαί για χωνευτικό δηλ.) Ευχάριστος χώρος, από τα περισσότερα+ αν και μικρός. Κοπέλες λίγες αλλά ευχάριστες, σπονσόραρα Luda Μολδαβία, μια χαρά, χορός πατάρι. Δυστυχώς δε συγκράτησα τιμές τα πλήρωσα Σ(). Ήταν και μία ξανθιά πολύ καλή
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Play Girl
- Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
θελουμε και εμεις να εκσπερματοσουμε σε αυτο το πολιτιστικο!δοσε τα φοτα σου σιναγονιστι λεονορο!!!!
Bluevertigo
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Μακριά!!!!!!! Από τα χειρότερα μαγαζιά, η απόλυτη απαγοήτευση. Την τελευταία φορα (Καθαρά Δευτέρα) κατέληξα να τρώω τη λαγάνα του μαύρου, μαζί με τον μαύρο (την λαγάνα εννοώ να τρώμε μαζί, όχι να τρώω ή να την τρώω από τον μαύρο). Μαύρα χάλια!
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Καλά...τον μαύρο έχουν για κράχτη???Αρχές Συγγρού είναι όντως - με το μαύρο απέξω- ....

ΥΓ---->Και μιας και λέμε για μαύρους χθές είδα έναν από αυτούς να κυκλοφοράει με 1 ξανθό....άλλο πράγμα.....και μίλαγε άπταιστα Ελληνικά η ξανθούλα(ήταν Ελληνίδα).....ήταν πολύ μωρό....και μετά λέμε τί έπαθαν οι Ελληνίδες....

kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 18
- Πόντοι
- 66
Καλά...τον μαύρο έχουν για κράχτη???![]()
![]()
ΥΓ---->Και μιας και λέμε για μαύρους χθές είδα έναν από αυτούς να κυκλοφοράει με 1 ξανθό....άλλο πράγμα.....και μίλαγε άπταιστα Ελληνικά η ξανθούλα(ήταν Ελληνίδα).....ήταν πολύ μωρό....και μετά λέμε τί έπαθαν οι Ελληνίδες....![]()
![]()
![]()
Από σένα και εμένα ποδολάγνε, οι Ελληνίδες περιμένουν επιτυχία και πακέτα...Δήλωνε σκουπιδιάρης, να μην έχουν καμία απαίτηση!!!

vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Μαύρες έχει αυτό; Ή μόνο τον πορτιέρη; Πήγε κανείς πρόσφατα;
Εχει και ασπρουλες κυματισμενε καπετανιε των στριπτιζιασμενων θαλασσων!
Εχω μια φιλη χορευτρια εκ Ρωσιας, χρονια στο κουρμπετι και πλεον freelance, που αυτη την εποχη αλλαζει μαγαζι (και καλα κανει, γιατι εκει που ηταν χαραμιζοταν) και λεει να παει στο εν λογω ιδρυμα. Εγω δεν εχω πατησει ποτε μου, ουτε ξερω καν για ποιο μαγαζι λεει. Λειπω και χρονια απο την Αθηνα και οταν ερχομαι παω μονο στα γνωστα μου οποτε δεν ειμαι και κανας παντογνωστης. Επειδη της ειπα οτι ανακαλυψα το σαιτ αυτο και οτι η ομηγυρις ξερει τι της γινεται και με το παραπανω, σας ρωταω εκ μερους της τι παιζει εκει. Αυτη ξερει αυτα που της λενε οι κολλητες της μεν, αλλα θελει και μια δευτερη γνωμη. Προσοχη: δε μιλαμε εδω σα πελατες, αλλα προσπαθουμε να το δουμε απο την πλευρα της χορευτριας. Ειναι καθαρο, βρωμερο, κυριλε, φραπενειο, decaf, παιζουν βιζιτες, μπουκαρουν τα καμαρια μας των Ηθων καθε τεταρτο? Τι σοι πελατεια? Ακουμπανε καμια καρτα, ή μονο κοιτανε?
Ευχαριστω εκ των προτερων. Δε μου κανετε εμενα χαρη αλλα αυτηνης. Καντε ενα καλο, ειναι καλη κοπελλα.
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Ευχαριστω εκ των προτερων. Δε μου κανετε εμενα χαρη αλλα αυτηνης. Καντε ενα καλο, ειναι καλη κοπελλα.
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Ειναι αρχες Συγγρου,κοντα στα γραφεια της Ολυμπιακης.Παλια πηγα αλλα εφυγα χωρις να τελειωσω το ποτο μου..Ηταν πολυ ντεκαντανς..Τωρα δεν ξερω ακριβως τι παιζει.
Απο ολα παιζουν παντου (στα πλαισια της λογικης), αναλογα το πορτοφολι του καθενος.
Κανενας μαγαζατορας δεν θα την πιεσει να κανει τιποτε και πουθενα. Δεν ρισκαρουν να πανε για μαστρωπεια για μια χουφτα καρτες..
Παραδοση στο μαγαζι ο μαυρος στην πορτα.
ΥΓ - Οι φιλες της τι της λενε ?
Απο ολα παιζουν παντου (στα πλαισια της λογικης), αναλογα το πορτοφολι του καθενος.
Κανενας μαγαζατορας δεν θα την πιεσει να κανει τιποτε και πουθενα. Δεν ρισκαρουν να πανε για μαστρωπεια για μια χουφτα καρτες..
Παραδοση στο μαγαζι ο μαυρος στην πορτα.
Ωπ, υπηρχε ηδη συζητηση για το μαγαζι, παρατηρω συγχωνευση. Δε την ειδα αν και εψαξα πριν, σορρυ μαγκες.
Να παει. Αλλα της ελεγαν να παει και στο Αμαζων που ειναι κατω του μετριου κατ'εμε. Εξ ου και η ερωτηση εδω, μια και εγω δεν εχω προσωπικη πειρα απο το καταστημα.
Ειλικρινα δε καταλαβαινω γιατι επιμενει μ'αυτα τα παπαρομαγαζα. Μια χαρα χορευτρια ειναι. ΟΚ, εχει 30ρισει πια αφου ειναι απο την παλια Ρωσικη παρτιδα του 99 που εκανε Σιροκο, παλιο Σταρ κλπ. Αλλα παραμενει ομορφη γυναικα, μιλαει Ελληνικα φαρσι, εχει χιουμορ και προσωπικοτητα. Τυφλα να εχουν κατι αλλες μικροτερες. ΟΚ-τετραγωνο, ειναι λιγακι βεντουζα στα πουτα τα οποια και εξαφανιζει σε χρονο ντετε αν δε σε ξερει, και παρομοιως πρεπει να σε ξερει ΚΑΛΑ για να μην ειναι παγοκολων στο χουρο. Αλλα μακαρι να ηταν ολες οι χορευτριες ετσι, και δε το λεω μονο επειδη ειναι φιλη.
Εχει ενα κριτηριο βασικα οτι θελει να εχει φιλες στο μαγαζι για να το ριχνει στην παρλα και να περναει η ωρα οταν εχει αναδουλειες. Κι επισης να ειναι αρκετες Ρωσοουκρανεζες διοτι δε πολυπαει τις Ρουμανες. Αλλα βεβαια πρεπει να βγαινει και καμμια δεκαρα, και επισης να μην παιζουν προφανεις βιζιτες για να μη χαλαει η πιατσα για τις μη βιζιτουδες οπως αυτη.
Ευχαριστω για τις απαντησεις, και ξανα σορρυ για το καινουριο περιττο subject.
Να παει. Αλλα της ελεγαν να παει και στο Αμαζων που ειναι κατω του μετριου κατ'εμε. Εξ ου και η ερωτηση εδω, μια και εγω δεν εχω προσωπικη πειρα απο το καταστημα.
Ειλικρινα δε καταλαβαινω γιατι επιμενει μ'αυτα τα παπαρομαγαζα. Μια χαρα χορευτρια ειναι. ΟΚ, εχει 30ρισει πια αφου ειναι απο την παλια Ρωσικη παρτιδα του 99 που εκανε Σιροκο, παλιο Σταρ κλπ. Αλλα παραμενει ομορφη γυναικα, μιλαει Ελληνικα φαρσι, εχει χιουμορ και προσωπικοτητα. Τυφλα να εχουν κατι αλλες μικροτερες. ΟΚ-τετραγωνο, ειναι λιγακι βεντουζα στα πουτα τα οποια και εξαφανιζει σε χρονο ντετε αν δε σε ξερει, και παρομοιως πρεπει να σε ξερει ΚΑΛΑ για να μην ειναι παγοκολων στο χουρο. Αλλα μακαρι να ηταν ολες οι χορευτριες ετσι, και δε το λεω μονο επειδη ειναι φιλη.
Εχει ενα κριτηριο βασικα οτι θελει να εχει φιλες στο μαγαζι για να το ριχνει στην παρλα και να περναει η ωρα οταν εχει αναδουλειες. Κι επισης να ειναι αρκετες Ρωσοουκρανεζες διοτι δε πολυπαει τις Ρουμανες. Αλλα βεβαια πρεπει να βγαινει και καμμια δεκαρα, και επισης να μην παιζουν προφανεις βιζιτες για να μη χαλαει η πιατσα για τις μη βιζιτουδες οπως αυτη.
Ευχαριστω για τις απαντησεις, και ξανα σορρυ για το καινουριο περιττο subject.
..ήμουν από τους λίγους
και τους πρώτους που είχα
αναφερθεί στο εν λόγω μαγαζί..
είχα πάει για πρώτη φορά εκεί
το προηγούμενο καλοκαίρι
και δεν είχα περάσει άσχημα..
από τότε το έχω επισκεφθεί
κάνα δυο φορές και δεν πέρασα άσχημα επίσης
[για να είμαι ειλικρινής]..
δεν είναι το μέρος με το οποίο
θα ενθουσιαστεί κανείς
αλλά έχει δυο-τρια καλά τεμάχια ;)
μία ξανθιά με είχε τρελάνει, με πολύ καλό χορό
ψηλή ρωσιδα νταρντανοειδής αλλά δε θυμάμαι όνομα..
επίσης παίζουν αξιόλογες κοπελίτσες απ'ότι θυμάμαι
για να πιεις κανα ποτάκι αλλά δεν αποτελούν την πλειοψηφία
φυσικά.. ήταν ήρεμος
και φιλοξενος χώρος, μικρός
και αυτό καταχωρείται λίγο στα αρνητικά..
με καλή μουσική,
αδιάφορη πίστα [χοροί]
και γενικά στέκει μαλλον συμπληρωματικά
ως προς αρκετά πολύ καλά στριπ..
πάντως εγώ το προτιμώ
από ανατολή και λολίτα για παράδειγμα,
και ας μην έχει τόσο ωραιες παρουσίες..
αν κατάλαβα καλά πρέπει να μεταφέρθηκε
ακριβώς απεναντι με την ονομασία
diamonds and perls...
γιατί είχα δει το μαυρούκο
απ'έξω και το άλλο κλειστό..
στο 'νέο' μαγαζί πάντως δεν έχω πάει..
και τους πρώτους που είχα
αναφερθεί στο εν λόγω μαγαζί..
είχα πάει για πρώτη φορά εκεί
το προηγούμενο καλοκαίρι
και δεν είχα περάσει άσχημα..
από τότε το έχω επισκεφθεί
κάνα δυο φορές και δεν πέρασα άσχημα επίσης
[για να είμαι ειλικρινής]..
δεν είναι το μέρος με το οποίο
θα ενθουσιαστεί κανείς
αλλά έχει δυο-τρια καλά τεμάχια ;)
μία ξανθιά με είχε τρελάνει, με πολύ καλό χορό
ψηλή ρωσιδα νταρντανοειδής αλλά δε θυμάμαι όνομα..
επίσης παίζουν αξιόλογες κοπελίτσες απ'ότι θυμάμαι
για να πιεις κανα ποτάκι αλλά δεν αποτελούν την πλειοψηφία
φυσικά.. ήταν ήρεμος
και φιλοξενος χώρος, μικρός
και αυτό καταχωρείται λίγο στα αρνητικά..
με καλή μουσική,
αδιάφορη πίστα [χοροί]
και γενικά στέκει μαλλον συμπληρωματικά
ως προς αρκετά πολύ καλά στριπ..
πάντως εγώ το προτιμώ
από ανατολή και λολίτα για παράδειγμα,
και ας μην έχει τόσο ωραιες παρουσίες..
αν κατάλαβα καλά πρέπει να μεταφέρθηκε
ακριβώς απεναντι με την ονομασία
diamonds and perls...
γιατί είχα δει το μαυρούκο
απ'έξω και το άλλο κλειστό..