Νέα

Πιπίνια σε στούντιο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panos.t

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Κριτικές
6
Like
87
Πόντοι
1
Βασικά όποιος γνωρίζει που εχει καλά κορίτσια σε κανα στουντιάκι (πιπίνια) ηλικίας 18-22 χρονών ας απαντήσει σε αυτό το καινούργιο τοπικ.  Διότι νομίζω ότι από καλές γκόμενες τυπου 'φοιτητριούλας' πάσχουν πολύ τα στουντιάκια αττικης-βικτώριας...δεν συγκρίνονται καθόλου.. :fuck1:
Κι αυτό διότι πραγματικά έχω βαρεθεί τις 25αρο-30άρες που έχουν με σημάδια στο σωμα τους,κοιλίτσες και τραχύ δέρμα...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Βασικά όποιος γνωρίζει που εχει καλά κορίτσια σε κανα στουντιάκι (πιπίνια) ηλικίας 18-22 χρονών ας απαντήσει σε αυτό το καινούργιο τοπικ.  Διότι νομίζω ότι από καλές γκόμενες τυπου 'φοιτητριούλας' πάσχουν πολύ τα στουντιάκια αττικης-βικτώριας...δεν συγκρίνονται καθόλου.. :fuck1:
Κι αυτό διότι πραγματικά έχω βαρεθεί τις 25αρο-30άρες που έχουν με σημάδια στο σωμα τους,κοιλίτσες και τραχύ δέρμα...

αμα ψαχνεις τετοιο στυλ γιατι δεν πας να πιασεις καμια κανονικη πιτσιρικα γκομενα να την ξεπατωνεις με συνοπτικες διαδικασιες?  :2funny:

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.215
Πόντοι
8.565

Ωραίο θέμα άνοιξες φίλε... κάτι τέτοιες μ' αρέσουνε κι εμένα και δεν βρίσκοντια όχι μόνο σε studio αλλά ούτε και σε ct ή σε cg....κρίμα γιατί θα τις έκανα φοβερό κέφι!!!

peowulf13

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ραμονα απο stdio Geisha,Αθανασιας 3 ισως να προκειται για μια περιπτωση που θα καλυψει τα δεδομενα σου.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
55
Πόντοι
166
αμα ψαχνεις τετοιο στυλ γιατι δεν πας να πιασεις καμια κανονικη πιτσιρικα γκομενα να την ξεπατωνεις με συνοπτικες διαδικασιες?  :2funny:

Η πεπατημένη οδός, είναι η ευκολοτέρα...... :rolleyes:

OP
OP
P

panos.t

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Κριτικές
6
Like
87
Πόντοι
1
οκ, θα το τσεκάρω. ευχαριστώ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ :headbang: ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ.ξαναευχαριστώ! :tickedoff:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Στα ορια της παρανομιας κι ετσι τυπε?

Τραβα Τροφωνιου (Λιοσιων).... εχει κατι καλα κομματια!

konsbell

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αντιοχείας 64 studio alien girls τσεκαρε yasmine

OP
OP
P

panos.t

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Κριτικές
6
Like
87
Πόντοι
1
Στα ορια της παρανομιας κι ετσι τυπε?

Τραβα Τροφωνιου (Λιοσιων).... εχει κατι καλα κομματια!
εεεε ; παρανομίας...; ποια παρανομία ρε φίλε..; που προτιμάω κοριτσια της ηλικιας μου για σεξ στα στουντιάκια....; :jerking:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οκ, θα το τσεκάρω. ευχαριστώ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ :headbang: ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ.ξαναευχαριστώ! :tickedoff:
Τι εννοείς όχι αρνητικά σχόλια ? το θέμα είναι σοβαρό ? πλάκα κάνεις ? είναι δυνατόν να βρείς μικρές φοιτητριούλες σε στούντιο ? τι το πέρασες ?

OP
OP
P

panos.t

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Κριτικές
6
Like
87
Πόντοι
1
Τι εννοείς όχι αρνητικά σχόλια ? το θέμα είναι σοβαρό ? πλάκα κάνεις ? είναι δυνατόν να βρείς μικρές φοιτητριούλες σε στούντιο ? τι το πέρασες ?
καλα μην παρεξηγεις το θεμα..εκει κολλησες εσύ;:jerking:...ελεος... εννοω με απλα ελληνικά σε ποια στουντιακια βρισκεις κοπέλες από 18 έως 23 ετών...κινέζικα παντως δε μιλαω...
Παρεπιπτοντως οσοι ανέφεραν απο πανω που βρίσκεις θεμα, ευχαριστώ βοήθησαν αρκετά ...το studio alien girls φαινετε πολυ καλο..  :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.595
Πόντοι
4.006
Ραμονα απο stdio Geisha,Αθανασιας 3 ισως να προκειται για μια περιπτωση που θα καλυψει τα δεδομενα σου.
Διαφωνο τυπε μου,το καλυτερο πιπινι εκει που εχω δει ειναι η τζινα  :cum: :cum: :cum:

donald fuck

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μιας και ειμαι λάτρης των petite πιπινακιων και επειδη ειμαστε πολλοι στη πιατσα παρακαλω οποιος εχει καποια στο νου του να το γραψει για να τη μαθουμε και οι υπολοιποι

Συνημμένα

• Ariel Rebel 10.jpg
    Ariel Rebel 10.jpg
    114,4 KB · Εμφανίσεις: 62

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
56.970
Πόντοι
41.813
:think: :think: :think: :think: τι δουλεια εχει εδω αυτο το θεμα?

dimmanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2015
Like
85
Πόντοι
1
τελικα ρε μαγκες σε ποιο στουντιο υπαρχουν πιπινακια να τα επισκεφτουμε  :fuck2:? Γνωριζει κανεις να μας ενημερωσει ?

kostaszig

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
135
Πόντοι
280

Ντιάνα από Ρουμανία στη Συγγρού 144,
αδυνατούλα, κοντούλα με μικρό στήθος

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom