Σύμφωνω και επιβεβαιώνω το μήνυμα παραπάνω. Με μια μικρή προσθήκη στο ότι όλες αναλόγως την κατάσταση που βρίσκονται μπορεί να είναι επιφοβες για φερμα. Επίσης στο θέμα των ΣΜΝ αν θέλει κάποιος να προφυλαχτει γνωρίζει τι πρεπει να μην κάνει και τι μέτρα χρειάζονται ανάλογα την κατάσταση.1ον. Οι πιο καθαρές / προσεκτικές σεξεργάτριες, είναι οι Κινέζες. Για να καταλάβεις για τι σημείο μιλάμε, εννοώ ότι την εποχή του Κόβιντ, η επονομαζόμενη Σίσσυ είχε θερμόμετρο μαζί της και με μέτραγε πριν πάμε στο ξενοδοχείο, με ακτίνα στο κούτελο
2ον. Οποιοδήποτε ΣΜΝ κι αν έχει κάποια σεξεργάτρια, δεν θα το κολλήσεις αν δεν της δώσει φιλιά στο στόμα, αν δεν κάνει ακάποτο τσιμπούκι, και δεν σπάσει το προφυλακτικό. Εγώ προσωπικά είχα πηδήξει μισή ντουζίνα από τις οροθετικές που είχαν κρεμαστεί στα μανταλάκια το 2012. Δεν κόλλησα
3ον. Δεν κλέβουν. Ξέρουν πολύ καλά ότι διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο. Οι πιο επίφοβες είναι οι Γύφτισσες, γι αυτό και να έχεις το πορτοφόλι σου, στην άλλη άκρη το δωματίου, /ωστε να μην το φτάνει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
gamawmetiskaltses
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 5.596
- Πόντοι
- 1.056
Όταν λες *Φέρμα;;;;
Τι εννοείς;;;
Τι εννοείς;;;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 12.070
- Πόντοι
- 3.656
Όταν λες *Φέρμα;;;;
Τι εννοείς;;;
φερμάρω = αυτό που κάνει το κυνηγετικό σκυλί όταν μυρίζεται θήραμα και καθώς το εντοπίζει, στηλώνεται
gamawmetiskaltses
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 5.596
- Πόντοι
- 1.056
Γνωρίζω ακριβώς τι είναι η φέρμα και πώς χρησιμοποιούμε τη λέξη και μεταφορικά. Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο συναγωνιστής όμως. Μήπως ο κορέκτορας επενέβη;;;φερμάρω = αυτό που κάνει το κυνηγετικό σκυλί όταν μυρίζεται θήραμα και καθώς το εντοπίζει, στηλώνεται
gamawmetiskaltses
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 5.596
- Πόντοι
- 1.056
Δεν έχω και μεγάλη τριβή με Ασιάτισσες αλλά δεν τις έχω για τέτοιες ρε αδερφέ!!! Αντίθετα, φοβάμαι πολύ τις Ρουμάνες!!!!tps://www.slang.gr/lemma/918-fermaro
Όχι δεν σχολίασα ότι οι Ασιάτισσες το κάνουν. Αντιθέτως ότι στις γυφτισσες ναι μεν υπάρχει μια έφεση αλλά όλες μπορούν να βάλουν χέρι. Έχω εμπειρία από κοπέλα που δεν της φαινόταν και την έπιασα στην ζούλαΔεν έχω και μεγάλη τριβή με Ασιάτισσες αλλά δεν τις έχω για τέτοιες ρε αδερφέ!!! Αντίθετα, φοβάμαι πολύ τις Ρουμάνες!!!!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 12.070
- Πόντοι
- 3.656
οτι το θήραμα για μια σεξεργάτρια είναι το πορτοφόλι σου. Θα προσπαθήσει να ανακαλύψει που το έχεις, ώστε να το αφαιρέσει με επιδέξιο τρόποΓνωρίζω ακριβώς τι είναι η φέρμα και πώς χρησιμοποιούμε τη λέξη και μεταφορικά. Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο συναγωνιστής όμως. Μήπως ο κορέκτορας επενέβη;;;
Καλησπέρα μάγκες! Έκανα 3-4 βόλτες στην πιάτσα, τα κορίτσια στα οποία θα αναφερθώ μέχρι και πριν από μία εβδομάδα ήταν στα πόστα τους 
Πρώτα απ' όλα, με τα πόδια γίνεται η φάση, εμφανίζονται κάθε τόσο διάφορα φρούτα
Την Κασσάνδρα θα την ξέρετε οι πιο πολλοί. Μαυρούλα αλλά όχι πολύ μαύρη, όμορφη. 25+5 μου είπε, πίπα και σεξ. Πάω να φύγω, τι άλλο θες, μου λέει, ρωτάω για πρωκτικό, οκ απαντάει. Έξω από τον Ορφέα είναι, 6 απόγευμα μέχρι αργά, ωραίο βυζάκι, στητό κωλαράκι, ωραίο άτομο, όλα καλά εκτός από κάνα δυο σημάδια στα κωλομάγουλα, ίσως ξαναπάω
Μάιρα, έξω από το Κριστιάνα, τζάνκι, είχα χρόνια να πάω με φανερό τζάνκι, για ιδεολογικούς λόγους, όμως λόγω κάβλας το πίσω μέρος του μυαλού μου με έπεισε ότι όλες οι κοπέλες εκδίδονται από ανάγκη και όχι μόνο τα τζάνκια, κάτι που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια, και τεσπά πήγαμε πάνω. Γύρω στα 25 είναι, όμορφη για τα γούστα μου, μελαχρινή με πολύ κοντά μαλλιά και μικροκαμωμένη. Έχει και αξύριστο μουνάκι αλλά με τα 20 δεν με άφησε να το γλύψω - δεν έκανα προσφορά. Δεν μου σηκωνόταν για σεξ, ίσως οι έννοιες που λέω από πάνω, έσκυψε για ακά πίπα, παίχτηκε μάουθ φάκινγκ έτσι όπως ντάγκλαρε λίγο, μη λέω πολλές λεπτομέρειες, με τα πρώτα σηκώθηκε να πάει τουαλέτα, μετά αποχαιρετιστήκαμε και γεια σας
Πρώτα απ' όλα, με τα πόδια γίνεται η φάση, εμφανίζονται κάθε τόσο διάφορα φρούτα
Την Κασσάνδρα θα την ξέρετε οι πιο πολλοί. Μαυρούλα αλλά όχι πολύ μαύρη, όμορφη. 25+5 μου είπε, πίπα και σεξ. Πάω να φύγω, τι άλλο θες, μου λέει, ρωτάω για πρωκτικό, οκ απαντάει. Έξω από τον Ορφέα είναι, 6 απόγευμα μέχρι αργά, ωραίο βυζάκι, στητό κωλαράκι, ωραίο άτομο, όλα καλά εκτός από κάνα δυο σημάδια στα κωλομάγουλα, ίσως ξαναπάω
Μάιρα, έξω από το Κριστιάνα, τζάνκι, είχα χρόνια να πάω με φανερό τζάνκι, για ιδεολογικούς λόγους, όμως λόγω κάβλας το πίσω μέρος του μυαλού μου με έπεισε ότι όλες οι κοπέλες εκδίδονται από ανάγκη και όχι μόνο τα τζάνκια, κάτι που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια, και τεσπά πήγαμε πάνω. Γύρω στα 25 είναι, όμορφη για τα γούστα μου, μελαχρινή με πολύ κοντά μαλλιά και μικροκαμωμένη. Έχει και αξύριστο μουνάκι αλλά με τα 20 δεν με άφησε να το γλύψω - δεν έκανα προσφορά. Δεν μου σηκωνόταν για σεξ, ίσως οι έννοιες που λέω από πάνω, έσκυψε για ακά πίπα, παίχτηκε μάουθ φάκινγκ έτσι όπως ντάγκλαρε λίγο, μη λέω πολλές λεπτομέρειες, με τα πρώτα σηκώθηκε να πάει τουαλέτα, μετά αποχαιρετιστήκαμε και γεια σας

Dr. Kolompo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2021
- Like
- 2.134
- Πόντοι
- 456
Real κασκαντέρ1ον. Οι πιο καθαρές / προσεκτικές σεξεργάτριες, είναι οι Κινέζες. Για να καταλάβεις για τι σημείο μιλάμε, εννοώ ότι την εποχή του Κόβιντ, η επονομαζόμενη Σίσσυ είχε θερμόμετρο μαζί της και με μέτραγε πριν πάμε στο ξενοδοχείο, με ακτίνα στο κούτελο
2ον. Οποιοδήποτε ΣΜΝ κι αν έχει κάποια σεξεργάτρια, δεν θα το κολλήσεις αν δεν της δώσει φιλιά στο στόμα, αν δεν κάνει ακάποτο τσιμπούκι, και δεν σπάσει το προφυλακτικό. Εγώ προσωπικά είχα πηδήξει μισή ντουζίνα από τις οροθετικές που είχαν κρεμαστεί στα μανταλάκια το 2012. Δεν κόλλησα
3ον. Δεν κλέβουν. Ξέρουν πολύ καλά ότι διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο. Οι πιο επίφοβες είναι οι Γύφτισσες, γι αυτό και να έχεις το πορτοφόλι σου, στην άλλη άκρη το δωματίου, /ωστε να μην το φτάνει
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 76
- Like
- 545
- Πόντοι
- 6.135
Όπως έγραψε άλλος: «Ο» Σαμοέλα ΔΕΝ είναι κοπέλα.Πριν λίγο στο πόστο τους Σάρα στη γωνία στο φανάρι και Σαμοέλα στον Ορφέα απ έξω με 15ποντα παπούτσια που την έκαναν όρθιο χιλιόμετρο
Μου την σπάει που ενώ έχουν δική τους πιάτσα, έρχονται στο 3γωνο που είναι για κοπέλες.
Θα μου πεις τι σε πειράζει; Δύο πράγματα:
1) ΜΙΣΩ να με δουλεύουν. Να διαλέγω γυναίκα στον δρόμο και να βγει «κάτι άλλο» στο δωμάτιο.
2) ΜΙΣΩ την υποκρισία. ΑΝ μπορούνε και οι «δικές μας κοπέλες» να πιατσάρουνε σε πιάτσες τραβεστί (π.χ. Συγγρού) ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Έχω όμως την εντύπωση ότι ΔΕΝ μπορούνε και τα ίδια τα τραβέλια που σκίζουνε τις κιλότες τους για ισότητες, σεξισμούς και μαλακίες, είναι ΚΑΡΓΑ μισογύνηδες όσο δυστυχώς και μερικοί μαλάκες εδώ μέσα.
Champ
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Μία από τα ίδια χθες το απόγευμα όπως εσύ ακριβώς με την ιδια παρεμπιπτόντως σε αυτό το δωμάτιο δεν μπαίνει ούτε σκύλος.Καλησπέρα μάγκες! Έκανα 3-4 βόλτες στην πιάτσα, τα κορίτσια στα οποία θα αναφερθώ μέχρι και πριν από μία εβδομάδα ήταν στα πόστα τους
Μάιρα, έξω από το Κριστιάνα, τζάνκι, είχα χρόνια να πάω με φανερό τζάνκι, για ιδεολογικούς λόγους, όμως λόγω κάβλας το πίσω μέρος του μυαλού μου με έπεισε ότι όλες οι κοπέλες εκδίδονται από ανάγκη και όχι μόνο τα τζάνκια, κάτι που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια, και τεσπά πήγαμε πάνω. Γύρω στα 25 είναι, όμορφη για τα γούστα μου, μελαχρινή με πολύ κοντά μαλλιά και μικροκαμωμένη. Έχει και αξύριστο μουνάκι αλλά με τα 20 δεν με άφησε να το γλύψω - δεν έκανα προσφορά. Δεν μου σηκωνόταν για σεξ, ίσως οι έννοιες που λέω από πάνω, έσκυψε για ακά πίπα, παίχτηκε μάουθ φάκινγκ έτσι όπως ντάγκλαρε λίγο, μη λέω πολλές λεπτομέρειες, με τα πρώτα σηκώθηκε να πάει τουαλέτα, μετά αποχαιρετιστήκαμε και γεια σας![]()
kostas9595
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ο Ορφέας που είναι;Καλησπέρα μάγκες! Έκανα 3-4 βόλτες στην πιάτσα, τα κορίτσια στα οποία θα αναφερθώ μέχρι και πριν από μία εβδομάδα ήταν στα πόστα τους
Μάιρα, έξω από το Κριστιάνα, τζάνκι, είχα χρόνια να πάω με φανερό τζάνκι, για ιδεολογικούς λόγους, όμως λόγω κάβλας το πίσω μέρος του μυαλού μου με έπεισε ότι όλες οι κοπέλες εκδίδονται από ανάγκη και όχι μόνο τα τζάνκια, κάτι που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια, και τεσπά πήγαμε πάνω. Γύρω στα 25 είναι, όμορφη για τα γούστα μου, μελαχρινή με πολύ κοντά μαλλιά και μικροκαμωμένη. Έχει και αξύριστο μουνάκι αλλά με τα 20 δεν με άφησε να το γλύψω - δεν έκανα προσφορά. Δεν μου σηκωνόταν για σεξ, ίσως οι έννοιες που λέω από πάνω, έσκυψε για ακά πίπα, παίχτηκε μάουθ φάκινγκ έτσι όπως ντάγκλαρε λίγο, μη λέω πολλές λεπτομέρειες, με τα πρώτα σηκώθηκε να πάει τουαλέτα, μετά αποχαιρετιστήκαμε και γεια σας![]()
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 12.070
- Πόντοι
- 3.656
ο Γούγλης είναι φίλος σου. ΓκουγκλάρισεΟ Ορφέας που είναι;