Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Peter_FHL

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2018
Like
114
Πόντοι
0
1ον. Οι πιο καθαρές / προσεκτικές σεξεργάτριες, είναι οι Κινέζες. Για να καταλάβεις για τι σημείο μιλάμε, εννοώ ότι την εποχή του Κόβιντ, η επονομαζόμενη Σίσσυ είχε θερμόμετρο μαζί της και με μέτραγε πριν πάμε στο ξενοδοχείο, με ακτίνα στο κούτελο
2ον. Οποιοδήποτε ΣΜΝ κι αν έχει κάποια σεξεργάτρια, δεν θα το κολλήσεις αν δεν της δώσει φιλιά στο στόμα, αν δεν κάνει ακάποτο τσιμπούκι, και δεν σπάσει το προφυλακτικό. Εγώ προσωπικά είχα πηδήξει μισή ντουζίνα από τις οροθετικές που είχαν κρεμαστεί στα μανταλάκια το 2012. Δεν κόλλησα
3ον. Δεν κλέβουν. Ξέρουν πολύ καλά ότι διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο. Οι πιο επίφοβες είναι οι Γύφτισσες, γι αυτό και να έχεις το πορτοφόλι σου, στην άλλη άκρη το δωματίου, /ωστε να μην το φτάνει
Σύμφωνω και επιβεβαιώνω το μήνυμα παραπάνω. Με μια μικρή προσθήκη στο ότι όλες αναλόγως την κατάσταση που βρίσκονται μπορεί να είναι επιφοβες για φερμα. Επίσης στο θέμα των ΣΜΝ αν θέλει κάποιος να προφυλαχτει γνωρίζει τι πρεπει να μην κάνει και τι μέτρα χρειάζονται ανάλογα την κατάσταση.

gamawmetiskaltses

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
5.596
Πόντοι
1.056

φερμάρω = αυτό που κάνει το κυνηγετικό σκυλί όταν μυρίζεται θήραμα και καθώς το εντοπίζει, στηλώνεται

Γνωρίζω ακριβώς τι είναι η φέρμα και πώς χρησιμοποιούμε τη λέξη και μεταφορικά. Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο συναγωνιστής όμως. Μήπως ο κορέκτορας επενέβη;;;

gamawmetiskaltses

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
5.596
Πόντοι
1.056

Peter_FHL

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2018
Like
114
Πόντοι
0
Δεν έχω και μεγάλη τριβή με Ασιάτισσες αλλά δεν τις έχω για τέτοιες ρε αδερφέ!!! Αντίθετα, φοβάμαι πολύ τις Ρουμάνες!!!!
Όχι δεν σχολίασα ότι οι Ασιάτισσες το κάνουν. Αντιθέτως ότι στις γυφτισσες ναι μεν υπάρχει μια έφεση αλλά όλες μπορούν να βάλουν χέρι. Έχω εμπειρία από κοπέλα που δεν της φαινόταν και την έπιασα στην ζούλα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
12.070
Πόντοι
3.656
Γνωρίζω ακριβώς τι είναι η φέρμα και πώς χρησιμοποιούμε τη λέξη και μεταφορικά. Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο συναγωνιστής όμως. Μήπως ο κορέκτορας επενέβη;;;
οτι το θήραμα για μια σεξεργάτρια είναι το πορτοφόλι σου. Θα προσπαθήσει να ανακαλύψει που το έχεις, ώστε να το αφαιρέσει με επιδέξιο τρόπο

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
2.522
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Έκανα 3-4 βόλτες στην πιάτσα, τα κορίτσια στα οποία θα αναφερθώ μέχρι και πριν από μία εβδομάδα ήταν στα πόστα τους :glasses:

Πρώτα απ' όλα, με τα πόδια γίνεται η φάση, εμφανίζονται κάθε τόσο διάφορα φρούτα :sunglasses:

Την Κασσάνδρα θα την ξέρετε οι πιο πολλοί. Μαυρούλα αλλά όχι πολύ μαύρη, όμορφη. 25+5 μου είπε, πίπα και σεξ. Πάω να φύγω, τι άλλο θες, μου λέει, ρωτάω για πρωκτικό, οκ απαντάει. Έξω από τον Ορφέα είναι, 6 απόγευμα μέχρι αργά, ωραίο βυζάκι, στητό κωλαράκι, ωραίο άτομο, όλα καλά εκτός από κάνα δυο σημάδια στα κωλομάγουλα, ίσως ξαναπάω :confused:

Μάιρα, έξω από το Κριστιάνα, τζάνκι, είχα χρόνια να πάω με φανερό τζάνκι, για ιδεολογικούς λόγους, όμως λόγω κάβλας το πίσω μέρος του μυαλού μου με έπεισε ότι όλες οι κοπέλες εκδίδονται από ανάγκη και όχι μόνο τα τζάνκια, κάτι που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια, και τεσπά πήγαμε πάνω. Γύρω στα 25 είναι, όμορφη για τα γούστα μου, μελαχρινή με πολύ κοντά μαλλιά και μικροκαμωμένη. Έχει και αξύριστο μουνάκι αλλά με τα 20 δεν με άφησε να το γλύψω - δεν έκανα προσφορά. Δεν μου σηκωνόταν για σεξ, ίσως οι έννοιες που λέω από πάνω, έσκυψε για ακά πίπα, παίχτηκε μάουθ φάκινγκ έτσι όπως ντάγκλαρε λίγο, μη λέω πολλές λεπτομέρειες, με τα πρώτα σηκώθηκε να πάει τουαλέτα, μετά αποχαιρετιστήκαμε και γεια σας :boobies:

Dr. Kolompo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2021
Like
2.134
Πόντοι
456
1ον. Οι πιο καθαρές / προσεκτικές σεξεργάτριες, είναι οι Κινέζες. Για να καταλάβεις για τι σημείο μιλάμε, εννοώ ότι την εποχή του Κόβιντ, η επονομαζόμενη Σίσσυ είχε θερμόμετρο μαζί της και με μέτραγε πριν πάμε στο ξενοδοχείο, με ακτίνα στο κούτελο
2ον. Οποιοδήποτε ΣΜΝ κι αν έχει κάποια σεξεργάτρια, δεν θα το κολλήσεις αν δεν της δώσει φιλιά στο στόμα, αν δεν κάνει ακάποτο τσιμπούκι, και δεν σπάσει το προφυλακτικό. Εγώ προσωπικά είχα πηδήξει μισή ντουζίνα από τις οροθετικές που είχαν κρεμαστεί στα μανταλάκια το 2012. Δεν κόλλησα
3ον. Δεν κλέβουν. Ξέρουν πολύ καλά ότι διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο. Οι πιο επίφοβες είναι οι Γύφτισσες, γι αυτό και να έχεις το πορτοφόλι σου, στην άλλη άκρη το δωματίου, /ωστε να μην το φτάνει
Real κασκαντέρ

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
76
Like
545
Πόντοι
6.135
Πριν λίγο στο πόστο τους Σάρα στη γωνία στο φανάρι και Σαμοέλα στον Ορφέα απ έξω με 15ποντα παπούτσια που την έκαναν όρθιο χιλιόμετρο
Όπως έγραψε άλλος: «Ο» Σαμοέλα ΔΕΝ είναι κοπέλα.
Μου την σπάει που ενώ έχουν δική τους πιάτσα, έρχονται στο 3γωνο που είναι για κοπέλες.
Θα μου πεις τι σε πειράζει; Δύο πράγματα:
1) ΜΙΣΩ να με δουλεύουν. Να διαλέγω γυναίκα στον δρόμο και να βγει «κάτι άλλο» στο δωμάτιο.
2) ΜΙΣΩ την υποκρισία. ΑΝ μπορούνε και οι «δικές μας κοπέλες» να πιατσάρουνε σε πιάτσες τραβεστί (π.χ. Συγγρού) ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Έχω όμως την εντύπωση ότι ΔΕΝ μπορούνε και τα ίδια τα τραβέλια που σκίζουνε τις κιλότες τους για ισότητες, σεξισμούς και μαλακίες, είναι ΚΑΡΓΑ μισογύνηδες όσο δυστυχώς και μερικοί μαλάκες εδώ μέσα.

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
106
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες! Έκανα 3-4 βόλτες στην πιάτσα, τα κορίτσια στα οποία θα αναφερθώ μέχρι και πριν από μία εβδομάδα ήταν στα πόστα τους :glasses:

Πρώτα απ' όλα, με τα πόδια γίνεται η φάση, εμφανίζονται κάθε τόσο διάφορα φρούτα :sunglasses:

Την Κασσάνδρα θα την ξέρετε οι πιο πολλοί. Μαυρούλα αλλά όχι πολύ μαύρη, όμορφη. 25+5 μου είπε, πίπα και σεξ. Πάω να φύγω, τι άλλο θες, μου λέει, ρωτάω για πρωκτικό, οκ απαντάει. Έξω από τον Ορφέα είναι, 6 απόγευμα μέχρι αργά, ωραίο βυζάκι, στητό κωλαράκι, ωραίο άτομο, όλα καλά εκτός από κάνα δυο σημάδια στα κωλομάγουλα, ίσως ξαναπάω :confused:

Μάιρα, έξω από το Κριστιάνα, τζάνκι, είχα χρόνια να πάω με φανερό τζάνκι, για ιδεολογικούς λόγους, όμως λόγω κάβλας το πίσω μέρος του μυαλού μου με έπεισε ότι όλες οι κοπέλες εκδίδονται από ανάγκη και όχι μόνο τα τζάνκια, κάτι που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια, και τεσπά πήγαμε πάνω. Γύρω στα 25 είναι, όμορφη για τα γούστα μου, μελαχρινή με πολύ κοντά μαλλιά και μικροκαμωμένη. Έχει και αξύριστο μουνάκι αλλά με τα 20 δεν με άφησε να το γλύψω - δεν έκανα προσφορά. Δεν μου σηκωνόταν για σεξ, ίσως οι έννοιες που λέω από πάνω, έσκυψε για ακά πίπα, παίχτηκε μάουθ φάκινγκ έτσι όπως ντάγκλαρε λίγο, μη λέω πολλές λεπτομέρειες, με τα πρώτα σηκώθηκε να πάει τουαλέτα, μετά αποχαιρετιστήκαμε και γεια σας :boobies:
Μία από τα ίδια χθες το απόγευμα όπως εσύ ακριβώς με την ιδια παρεμπιπτόντως σε αυτό το δωμάτιο δεν μπαίνει ούτε σκύλος.

kostas9595

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
2
Πόντοι
0

Ο Ορφέας που είναι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom