Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.388
Πόντοι
951
Σήμερα..... Ορφέας..... μιλφαρα Ελληνίδα Νατάσα..... γυμνό τσιμπούκι. Και σεξ cowgirl....20 euro +10 το χοτελ.εκανε ντους πριν και μετά.....την ρουφηξα και την εγλειψα στα βυζιά. Στις μπουταρες....και χόρτασε το χέρι μου χουφτωματα σε καμπυλατο ελληνικό ώριμο γυναικείο κορμι

Όχι ρε φίλε δυστυχώς..... παλιά το είχα..... αλλά άλλαξα συσκευή και πάει..... κακώς δεν της το ζήτησα ξανά
Αν λες για την 45άρα με το σπαστό ξανθό μαλλί που δίνει και κώλο, μάλλον Albanian girl..
Αλλά, είναι-λένε-καλή στις υπηρεσίες της,την έχω κι εγώ στα προσεχώς.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.255
Πόντοι
6.246
Αν λες για την 45άρα με το σπαστό ξανθό μαλλί που δίνει και κώλο, μάλλον Albanian girl..
Αλλά, είναι-λένε-καλή στις υπηρεσίες της,την έχω κι εγώ στα προσεχώς.
Αδυνατη?

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.150
Πόντοι
206
Καλησπέρα παιδιά, σήμερα περνούσα με το αμάξι γύρω στις 7 και είδα μια ψηλή μελαχρινή, φουντωτά μαλλιά, με τατουάζ στον ώμο στο δεξί χερι. Φαίνονταν να έχει ενδιαφέρον και να ξεχωρίζει. Τι φάση? Δεν είδα προσωπο

nove81

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2025
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Καλησπέρα και εγώ κατέβηκα κατά της 10 το πρωί και έκανα μια περατζαδα στα γρηγορα απο liberty Hotel και Lito αλλά δεν βρήκα κάτι αξιόλογο πέρα από κάτι πρεζάκια

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.150
Πόντοι
206
Αυτή η μελαχρινή η ψηλή με τα φουντωτά μαλλιά και με το τατουάζ στο δεξί ώμο, ποια είναι;
Κάποιος συναγωνιστής θα ξέρει.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.905
Πόντοι
506
Τραγικη η κατασταση στην πιατσα, κυριως πρωι/μεσημερ. Ολο οι ιδιες κ οι ιδιες, σημερα μια μπαζοινδη, κοντοχοντρη ζητησε 50ε για μια ωρα. Την εστειλα για βρουβες

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
895
Πόντοι
86
στον Ορφεα η μελαχρινη πολυ ομορφο προσωπο μιλφακι η Μελεκ αν το θυμαμαι καλα που την ρωτησα, τι λεει ?
την εχει παρει κανειs ?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.255
Πόντοι
6.246
Καλησπέρα παιδιά, σήμερα περνούσα με το αμάξι γύρω στις 7 και είδα μια ψηλή μελαχρινή, φουντωτά μαλλιά, με τατουάζ στον ώμο στο δεξί χερι. Φαίνονταν να έχει ενδιαφέρον και να ξεχωρίζει. Τι φάση? Δεν είδα προσωπο
Αυτή η μελαχρινή η ψηλή με τα φουντωτά μαλλιά και με το τατουάζ στο δεξί ώμο, ποια είναι;
Κάποιος συναγωνιστής θα ξέρει.
Πες περισσοτερα,αδυνατη?Τι εθνικοτητα σου φανηκε?Που στεκοταν?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.255
Πόντοι
6.246
Καλησπέρα και εγώ κατέβηκα κατά της 10 το πρωί και έκανα μια περατζαδα στα γρηγορα απο liberty Hotel και Lito αλλά δεν βρήκα κάτι αξιόλογο πέρα από κάτι πρεζάκια

Το Lito δεν εχει τιποτα πλεον gt γεμισε Βουλγαροφολες.Το Lito ειναι βαρετο διοτι δεν ανανεωνονται αλλα εχει και μια Στελλα μια ΑΝτζελα μια Ομπενα αντε και Βιολετα,περισσοτρες επιλογες συν μερικες αλλες για ολα τα γουστα,βαρετες ομως

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
895
Πόντοι
86
Το Lito δεν εχει τιποτα πλεον gt γεμισε Βουλγαροφολες.Το Lito ειναι βαρετο διοτι δεν ανανεωνονται αλλα εχει και μια Στελλα μια ΑΝτζελα μια Ομπενα αντε και Βιολετα,περισσοτρες επιλογες συν μερικες αλλες για ολα τα γουστα,βαρετες ομ

Το Lito δεν εχει τιποτα πλεον gt γεμισε Βουλγαροφολες.Το Lito ειναι βαρετο διοτι δεν ανανεωνονται αλλα εχει και μια Στελλα μια ΑΝτζελα μια Ομπενα αντε και Βιολετα,περισσοτρες επιλογες συν μερικες αλλες για ολα τα γουστα,βαρετες ομως

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.255
Πόντοι
6.246
Τραγικη η κατασταση στην πιατσα, κυριως πρωι/μεσημερ. Ολο οι ιδιες κ οι ιδιες, σημερα μια μπαζοινδη, κοντοχοντρη ζητησε 50ε για μια ωρα. Την εστειλα για βρουβες
Ισως η χειροτερη εποχη της.Περιοδος που θες περισσοτερες λεφτ και οτι γινει η παιρνεις πρεζου δε μπορει να μην ειναι η χειροτερη ολων και μεσα σε αυτο αυξανονται οι φολοπαρουσιες και οι ρισκοπαρουσιες.Χωρις Ελληνιδες δε τσουλαει

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
895
Πόντοι
86
Ισως η χειροτερη εποχη της.Περιοδος που θες περισσοτερες λεφτ και οτι γινει η παιρνεις πρεζου δε μπορει να μην ειναι η χειροτερη ολων και μεσα σε αυτο αυξανονται οι φολοπαρουσιες και οι ρισκοπαρουσιες.Χωρις Ελληνιδες δε τσουλαει
στον Ορφεα η Μελεκ το μιλφ η μελαχρινη τι λεει ?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.255
Πόντοι
6.246
στον Ορφεα η Μελεκ το μιλφ η μελαχρινη τι λεει ?
στον Ορφεα η μελαχρινη πολυ ομορφο προσωπο μιλφακι η Μελεκ αν το θυμαμαι καλα που την ρωτησα, τι λεει ?
την εχει παρει κανειs ?
Ποσα σου πε?Μπες δοκιμασε και πες μας.Κανεις δε θα σου πει γιατι δε τη πολυβλεπαμε και ξαναεμφανιζεται.Γκομεναρα που υπο αλλες συνθηκες εξω θα τη γουσταρα.Με μενα τα παει πολυ καλα απο οταν πρωτοηρθε.Ωστοσο φοβαμαι γτ εχει φιλη τη Μιμη και δειξε μου τη φιλη σου να σου πω πως εισαι.Εχω αναφερεθει πως αν δοκιμασω αλλης κατηγοριες κ αλλων λεφτων θα πηγαινα με Αλμπενα-Μελεκ η Μελεκ-Αλμπενα αναλογα το κεφι και την Ουκρανη που χε εμφανιστει ενα φεγγαρι και ξαναπεριμενω αυτο το φεγγαρι!

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.150
Πόντοι
206
Πες περισσοτερα,αδυνατη?Τι εθνικοτητα σου φανηκε?Που στεκοταν?
Έξω από τον Ορφέα, αδύνατη όρος κανονική. Φορούσε ένα ωραίο καλοκαιρινό φορέματακι. Καμμία σχέση με τις άλλες εκεί. Απλά δεν είχα πρόσωπο.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.255
Πόντοι
6.246
Έξω από τον Ορφέα, αδύνατη όρος κανονική. Φορούσε ένα ωραίο καλοκαιρινό φορέματακι. Καμμία σχέση με τις άλλες εκεί. Απλά δεν είχα πρόσωπο.
Μηπως ηταν μελαμψη?Αν οχι ισως ειδες καινουρια.Υπαρχει περιπτωση να δες Βασια καθως εβαλε τρεσα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom