Νέα

Πεσιμο σε φιλη,φιλης..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romantikos poytaniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρεται!Γουσταρω κοπελα που γνωρισα μεσω μιας γνωστης μου και δεν ξερω πως να το χειριστω..Για τον λογο οτι αυτη η γνωστη μου με γουσταρει αρκετα χρονια αλλα εγω κανω τον κινεζο.Βεβαια αυτη εχει τα φλερτ της αυτη την περιοδο.Με λιγα λογια δεν ειναι κολλημενη μαζι μου.Φοβαμαι ομως μην εχει πει στην αλλη οτι αυτος ειναι για μενα κλπ..Απο την αλλη πλευρα η κοπελιτσα ηταν θετικη απεναντι μου αλλα και μαζεμενη..Τι κανουμε?Εγω παντως μεσες ακρες αφησα να εννοηθει στην γνωστη μου οτι μου αρεσει η φιλη σου..Να προσθεσω οτι αυτες οι 2 δεν εχουν και τις τρομερες επαφες.Θα βρεθουν μια στο τοσο..

Επισκέπτης
σε φιλη της φυλης επρεπε να γραψεις

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σε φιλη γκομενας ειναι το ζουμι

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
10.215
Πόντοι
3.656
Σε μανα φιλης,μακραν οτι καλυτερο.. :rockon:

blackmetalbeast

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Άβυσσος η ψυχή τους και το μουνί τους....παίζουν όλα τα ενδεχόμενα

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας, επομένως ούτε φιλία μεταξύ άντρα και της φίλης της φίλης του άντρα. Επομένως γάμα όλες τις φίλες σου και τις φίλες τους....

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.450
Πόντοι
1.206
Κανε αυτο που γουσταρεις εσυ κ μην το σκεφτεσαι το θεμα, οι πολλες σκεψεις μας τρωνε. Αλλωστε η θα νικησεις η θα χασεις, το χειροτερο ειναι να μεινεις απραγος κ με το αν να σε τρωει..Φιλε κανε το παιχνιδι σου κ ευχομαι να φας..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.742
Πόντοι
2.356
Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας, επομένως ούτε φιλία μεταξύ άντρα και της φίλης της φίλης του άντρα. Επομένως γάμα όλες τις φίλες σου και τις φίλες τους....

xaxa σωστός.

Μπορεί να προκύψει φιλία άντρα - γυναίκας. Απλά είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Aν σε γουστάρει κάποια, χλωμό να φας φίλη της.
Προσπάθησε όμως

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προβληματίζεσαι. Μπαίνεις κανονικά.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Χαιρεται!Γουσταρω κοπελα που γνωρισα μεσω μιας γνωστης μου και δεν ξερω πως να το χειριστω..Για τον λογο οτι αυτη η γνωστη μου με γουσταρει αρκετα χρονια αλλα εγω κανω τον κινεζο.Βεβαια αυτη εχει τα φλερτ της αυτη την περιοδο.Με λιγα λογια δεν ειναι κολλημενη μαζι μου.Φοβαμαι ομως μην εχει πει στην αλλη οτι αυτος ειναι για μενα κλπ..Απο την αλλη πλευρα η κοπελιτσα ηταν θετικη απεναντι μου αλλα και μαζεμενη..Τι κανουμε?Εγω παντως μεσες ακρες αφησα να εννοηθει στην γνωστη μου οτι μου αρεσει η φιλη σου..Να προσθεσω οτι αυτες οι 2 δεν εχουν και τις τρομερες επαφες.Θα βρεθουν μια στο τοσο..

Εύκολη εξίσωση : την πέφτεις κανονικά στην κοπελιά και αν σου πει "μα η φίλη μου μου είπε οτι είσαι για πάρτι της" της λες την πραγματικότητα, δηλαδή οτι εσυ δε το ξέρεςι αυτό, δεν εχεις ουτε θες κάτι με την άλλη κοπέλα αλλα με την παρούσα. Σκασίλα σου, γιατί, θα έρθει να σου κάνει σαματά η άλλη "γιατί την έπεσες στη φίλη μου?" Πες της κι εσυ "αυτή με καυλώνει, θέλω να τη γαμήσω.τι ζόρι τραβάς?" Εκει θέλει κυριολεκτικό καφριλίκι.

Απολλύων

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.215
Πόντοι
2.356
ολες ειναι "το μουνι μου να ειναι καλα"... κανε πεσιμο και μην μασας,αν δεν κανεις κινηση μετα θα μετανοιωνεις...
Καλυτερα να λενε,"ο μαλακας μου την επεσε" παρα "ο μαλακας κοιμαται ορθιος".....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.649
Πόντοι
2.966
Ρε τυπε ποιο το προβλημα κανεις game και με τις 2 απο τη στιγμη που βρισκοντε μια στο τοσο τις γαμας και τον μπουλο και οι 2 μετα παμε για αλλα για καλητερα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.742
Πόντοι
2.356
όχι και πολύ δύσκολο τύπε στις μέρες μας  :gay: :gay:

Μου είχε τύχει ωστόσο παλιά με μια κυρία λίγο μεγαλύτερη. Προέκυψε μια πολύ καλή φιλία. Δεν είχαμε ποτέ θέμα. Πραγματικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom