Νέα

Παττάγια από το 2025 και μετά!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Asuchi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

suncity

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
416
Πόντοι
2.965
Για καποιον που δεν εχει ξαναπαει παταγια ..για μια πρωτη κατατοπιση ..

suncity

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
416
Πόντοι
2.965
Πανω στο μαικ μολ..στην πισινα με θεα τον κολπο της παταγια...απο το παρελθον 2010
20250618_183534.jpg

suncity

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
416
Πόντοι
2.965
μόλις γύρισα από το μάικ mall shop όπου από το μεσημέρι βρισκόμουν εκεί για μια βουτιά στην πισινα του και kapoioa αγορά αναμνηστικών για φίλους και γνωστούς...έχει πολλή ωραία θεα από εκεί πάνω και τραβήξαμε αρκετές φωτογραφίες με φόντο όλη την πατάγια.....ρε φιλε πολύ παζάρι και στο τέλος τα παίρνεις όλα τσάμπα στην κυριολεξία από τα μαγαζιά μέσα και το οξύμωρο είναι ότι και η αρχική τιμή που σου λένε είναι αρκετά φτηνή αλλα μονο αν δείξεις λίγο αδιαφορία αμέσως πέφτει η τιμή ....απέναντι μετά για φαγητό σε ένα ιταλικό λίγο πριν βγείς στο σόι diana....τώρα βρίσκομαι στο ξενοδοχείο και απολαμβάνω ένα καφεδάκι γράφοντας τις εμπειρίες μου πριν την νυχτερινή εξόρμηση......θα κινητής απόψε στο baffalo στην third road αν δεν κάνω λάθος ..έχει πάρτι σήμερα εκεί γενέθλια μαγαζιού....σε μια πολύ γρηγορη επίσκεψη εκεί πριν 2 μέρες για ένα ποτό είχα εντοπίσει την on ένα πολύ ωραίο κοριτσάκι και λέω να πάω να το φορτώσω....αν προλάβω και δεν έχει ήδη φορτωθεί...βεβαια υπάρχουν ακόμα μερικά αξιοπρόσεχτα και δεν πιστεύω να μείνω έτσι ....εχτές πέρασα όλο το βραδυ με ένα μωρό που γνώρισα σε ένα 7-11 επί τις σόι buakhao και δεν έφυγα από το δωμάτιο πέρασα ζάχαρη αφού το μενού είχε στοργή και "προθερμ" ....μεγάλη δουλειά κάνουν ρε μάγκες τα ταϊλανδέζικα νούμερα που έβαλα στο κινητό δεν χρεώνεσαι πολύ και ήταν η αφορμή για γνωριμία με την κοπέλα...τηλ όταν σχόλασε και τσούρ νάτι στο δωμάτιο....μου είπε βεβαια ότι 9 το πρωί θα έφευγε γιατί δούλευε και μου ήρθε κουτί για να μπορέσω να κινητής μετά για τις καθημερινές ανάγκες πρωινό μασαζάκι και τα σχετικά......λοιπόν σας αφήνω τώρα και θα τα πούμε αύριο με λεπτομέρειες από το baffalo και όχι μονο....να περνάτε όλοι καλά όπως εγώ εδώ κάτω στην asia
ψαχνωντας στο κλασικο θρεντ της ταιλανδης για να βρω παλια ποσταρισματα που ειχα κανει απο παταγια τοτε για να θυμηθω λιγο το τι και πως ...καθομαι και διαβαζω το τι γινοταν στο θρεντ τοτε ..οργασμος . πιπινομανιακ παγκταο λακης ρεμπετις..παλια και σεβαστα μελη και ο φιλος μαντπιλ που συμπεσαμε την ιδια περιοδο παροτι δεν βρεθηκαμε καθολου στην παταγια αλλα αλλαζαμε πληροφοριες για το τι βρησκαμε καθε βραδυ ο καθενας στην βολτα του μεσω του σαιτ ........... ..βρηκα την περιοδο που ημουν και τα ποσταρισματα που ειχα κανει και εβαλα ενα ετσι για την τιμη της στιγμης ωραιες ενδοξες στιγμες:D::D::D::D:

YF1979

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Χαίρεται, επισκέπτομαι συχνά Ταιλάνδη λόγω δουλειάς, και εννοείται πως πάντα κάθομαι μια εξτρά εβδομάδα για "εξωσχολικές" δραστηριότητες! Μόλις επέστρεψα πριν πέντε μέρες, γιατί μας περιμένει και το Ελληνικό καλοκαίρι! Επόμενη επίσκεψη μέσα Οκτωβρίου. Όποιος θα είναι εκέι και θέλει να συνοδέψει, ας στείλει DM.

suncity

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
416
Πόντοι
2.965
Το προτεινεις για καλο μασσαζ....ειναι κατι που με ενδιαφερει καθως αυτο που πηγαινα για καλο μασσαζ στην μπουακαο στο υψος που ειναι το pitini ...με πληροφορησαν οτι εκλεισε...οποτε το μελετησα λιγο και δειχνει αξιολογο και βασει τον αξιολογησεων ...και ειναι πολυ ωραιο και σαν χωρος...τον νοεβριο που θα ειμαι κατωθα το επισκευτω για να εχω προσωπικη εμπειρια και γνωμη
Καλό μασάζ και πολύ όμορφο περιβάλλον! Απο τα τοπ της Παττάγιας!

OP
OP
Asuchi

Asuchi

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
969
Πόντοι
81
Το προτεινεις για καλο μασσαζ....ειναι κατι που με ενδιαφερει καθως αυτο που πηγαινα για καλο μασσαζ στην μπουακαο στο υψος που ειναι το pitini ...με πληροφορησαν οτι εκλεισε...οποτε το μελετησα λιγο και δειχνει αξιολογο και βασει τον αξιολογησεων ...και ειναι πολυ ωραιο και σαν χωρος...τον νοεβριο που θα ειμαι κατωθα το επισκευτω για να εχω προσωπικη εμπειρια και γνωμη
Αρκετές καλές μασερ έχουν και οι αλυσίδες chivarome και o-ring.
Αρκετά μου άρεσε το chivarome, μέσα στο central. Καινούργιο κατάστημα στο υπόγειο, δίπλα στα McDonald's. Εχει κεντρικο κλιματισμό και όχι ενοχλητικά αιρ οντισιόν ή ανεμιστήρες. Με βόλεψε και το επισκέφθηκα αρκετές φορές.

OP
OP
Asuchi

Asuchi

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
969
Πόντοι
81
Υποθέτω πως το κορίτσι το ψάρεψες από hooters βάσει φώτο, θυμάσαι τι σου κόστισε και για πόσο ? έτσι απο περιέργεια.
Καταρχάς το hooters πια έκλεισε. Την κοπέλα τη γνώριζα εκτως hooters και μου ερχόταν με πολύ προσιτή τιμή τοτε. Εν το μετάξι είχε και σπόνσορα απο το εξωτερικό και tomboy, και διάφορους repeater πελάτες, μια που είχε και προϊστορία σε gogo.

suncity

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
416
Πόντοι
2.965
Αρκετές καλές μασερ έχουν και οι αλυσίδες chivarome και o-ring.
Αρκετά μου άρεσε το chivarome, μέσα στο central. Καινούργιο κατάστημα στο υπόγειο, δίπλα στα McDonald's. Εχει κεντρικο κλιματισμό και όχι ενοχλητικά αιρ οντισιόν ή ανεμιστήρες. Με βόλεψε και το επισκέφθηκα αρκετές φορές.
Ευχαριστω για την πληροφορια...θα το τσεκαρω ...στα υποψιν ...

zorlak13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Κριτικές
25
Like
999
Πόντοι
990
Καλησπερα θα παω παταγια 2 σεπτεμβριου για 12 μερες θα παει κανεις αυτην την περιοδο ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom