Τον Βαλκάνιο πουτσαρά εννοεί
Ναι.
ΒΑΛΚΑΝΙΕ θεέ, πάρε την ΠΑΕ !
Χωρίς Βαλκάνιο, ας τραβήξει κάποιος την πρίζα να τελειώνουμε.
Σποκ
Τον Βαλκάνιο πουτσαρά εννοεί
Εχω παει σε ολες σχεδον τις χωρες της Ευρωπης πλην Βαλτικης. Τι ωραιο ειχε η Σλοβενια δηλαδη περα απ φυση? Ποστοινα φοβερο σπηλαιο και η λιμνη Μπλεντ που προσωπικα ειναι οτι πιο hyped εχω δει. Η Σλοβακια? Ισως η Μπρατισλαβα ειναι οτι πιο hyped σε πρωτευουσα ενα Σοβιετικο μνημειο ολο και ολο που αξιζε και το καστρο που δεν αξιζει μια. Δεν ειναι καν καστρο αυτο το πραγμα. Μονο το καστρο Ντεβιν μου αρεσε αλλα ειναι εκτος πρωτευουσας.Προφανώς δεν έχεις πάει σε Πολωνία, Σλοβακία, Λιθουανία και νομίζεις ότι είναι μόνο αυτές τόσο καλές;
Για γκόμενες δεν μιλάγαμε;Εχω παει σε ολες σχεδον τις χωρες της Ευρωπης πλην Βαλτικης. Τι ωραιο ειχε η Σλοβενια δηλαδη περα απ φυση? Ποστοινα φοβερο σπηλαιο και η λιμνη Μπλεντ που προσωπικα ειναι οτι πιο hyped εχω δει. Η Σλοβακια? Ισως η Μπρατισλαβα ειναι οτι πιο hyped σε πρωτευουσα ενα Σοβιετικο μνημειο ολο και ολο που αξιζε και το καστρο που δεν αξιζει μια. Δεν ειναι καν καστρο αυτο το πραγμα. Μονο το καστρο Ντεβιν μου αρεσε αλλα ειναι εκτος πρωτευουσας.
Πολωνια Ποζναν και Βροτσλαβ δεν μου αρεσει απολυτως τιποτα εκτος απ τις γυναικες ακομα και η Πατρα καλυτερη ειναι. Η Κρακοβια εχει ενα φοβερο καστρο και αυτο ειναι ολο
Δεν συγκρινεται Πραγα,Βουδαπεστη με καμια αλλη πρωτευουσα. Αν βαλεις και την Βιεννη που ειναι κοντα για μενα ειναι η μονη τριαδα εντος Ευρωπης που αξιζει.