Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 526K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dalaidama

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2023
Like
89
Πόντοι
0
Προφανώς δεν έχεις πάει σε Πολωνία, Σλοβακία, Λιθουανία και νομίζεις ότι είναι μόνο αυτές τόσο καλές;
Εχω παει σε ολες σχεδον τις χωρες της Ευρωπης πλην Βαλτικης. Τι ωραιο ειχε η Σλοβενια δηλαδη περα απ φυση? Ποστοινα φοβερο σπηλαιο και η λιμνη Μπλεντ που προσωπικα ειναι οτι πιο hyped εχω δει. Η Σλοβακια? Ισως η Μπρατισλαβα ειναι οτι πιο hyped σε πρωτευουσα ενα Σοβιετικο μνημειο ολο και ολο που αξιζε και το καστρο που δεν αξιζει μια. Δεν ειναι καν καστρο αυτο το πραγμα. Μονο το καστρο Ντεβιν μου αρεσε αλλα ειναι εκτος πρωτευουσας.
Πολωνια Ποζναν και Βροτσλαβ δεν μου αρεσει απολυτως τιποτα εκτος απ τις γυναικες ακομα και η Πατρα καλυτερη ειναι. Η Κρακοβια εχει ενα φοβερο καστρο και αυτο ειναι ολο
Δεν συγκρινεται Πραγα,Βουδαπεστη με καμια αλλη πρωτευουσα. Αν βαλεις και την Βιεννη που ειναι κοντα για μενα ειναι η μονη τριαδα εντος Ευρωπης που αξιζει.

xenitemenos

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
8.367
Πόντοι
2.646
Εχω παει σε ολες σχεδον τις χωρες της Ευρωπης πλην Βαλτικης. Τι ωραιο ειχε η Σλοβενια δηλαδη περα απ φυση? Ποστοινα φοβερο σπηλαιο και η λιμνη Μπλεντ που προσωπικα ειναι οτι πιο hyped εχω δει. Η Σλοβακια? Ισως η Μπρατισλαβα ειναι οτι πιο hyped σε πρωτευουσα ενα Σοβιετικο μνημειο ολο και ολο που αξιζε και το καστρο που δεν αξιζει μια. Δεν ειναι καν καστρο αυτο το πραγμα. Μονο το καστρο Ντεβιν μου αρεσε αλλα ειναι εκτος πρωτευουσας.
Πολωνια Ποζναν και Βροτσλαβ δεν μου αρεσει απολυτως τιποτα εκτος απ τις γυναικες ακομα και η Πατρα καλυτερη ειναι. Η Κρακοβια εχει ενα φοβερο καστρο και αυτο ειναι ολο
Δεν συγκρινεται Πραγα,Βουδαπεστη με καμια αλλη πρωτευουσα. Αν βαλεις και την Βιεννη που ειναι κοντα για μενα ειναι η μονη τριαδα εντος Ευρωπης που αξιζει.
Για γκόμενες δεν μιλάγαμε;
Τώρα έπιασες και τα μνημεία;

Βροτλαβ γαμαει πάντως σαν πόλη έχω πάει καμία δεκαριά φορές.
Έχει απίστευτη παλιά πόλη και αρκετά πράγματα να δεις.
Προφανώς δε γύρισες καθόλου.

Βιέννη, Βουδαπέστη, Πράγα οκ τέρμα τουριστικές, όλοι έχουν πάει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom