Νέα

Παράδεισος...Πράγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 637K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dhmhtrhs(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Like
135
Πόντοι
0
Θα πάω με την κοπέλα έχει κάνα τσοντοσινεμα η σαουνα για ζευγάρια;

musician

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
15
Like
752
Πόντοι
6.060
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Ανοίγω πάλι το θέμα Πράγας μιας και θα πάω ένα σόλο ταξίδι για 5 μέρες μέσα Μαϊου.
Παίζει τίποτα από γυναίκες που να συμφέρει?
Βλέπω έχει καιρό να ενημερωθεί το θέμα.
Αξίζει το καρπούζι?
Μου αρέσουν επίσης τα μασάζ με happy end.... Nuru κλπ

Για πείτε κανένα καλό νέο... Εκτός από το τουριστικό ενδιαφέρον της πόλης φυσικά.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.911
Πόντοι
456
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Ανοίγω πάλι το θέμα Πράγας μιας και θα πάω ένα σόλο ταξίδι για 5 μέρες μέσα Μαϊου.
Παίζει τίποτα από γυναίκες που να συμφέρει?
Βλέπω έχει καιρό να ενημερωθεί το θέμα.
Αξίζει το καρπούζι?
Μου αρέσουν επίσης τα μασάζ με happy end.... Nuru κλπ

Για πείτε κανένα καλό νέο... Εκτός από το τουριστικό ενδιαφέρον της πόλης φυσικά.
Εδώ δε συμφερε εδώ και χρόνια πριν, πώς σου ήρθε ότι παίζει να συμφέρει τώρα;
Αν θες να σκάσεις κανένα 200ρι για απλό γαμήσι πάσο.

musician

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
15
Like
752
Πόντοι
6.060
Εδώ δε συμφερε εδώ και χρόνια πριν, πώς σου ήρθε ότι παίζει να συμφέρει τώρα;
Αν θες να σκάσεις κανένα 200ρι για απλό γαμήσι πάσο.
Δυστυχώς οι τιμές των εσκορτ έχουν ανέβει παντού. Και στην Αθήνα δεν πάνε πίσω.
Δεν μιλάω για εσκορτς. Αλλά για γνωριμίες μέσω tinder , dating sites , επίσης μπορδελα, μασάζ κλπ... Έχω βρει πολλά με περίπου 100 ευρώ την ώρα. (130-140 στο 90λεπτο).

Επίσης η Πράγα είναι μια από τις ομορφότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης. Αξίζει κάποιος που δεν έχει πάει να την γυρίζει έστω για ένα τετραήμερο. Να φαι να πιει , να κάνει βόλτες , ειδικά όταν έχει καλό καιρό άνοιξη ή καλοκαίρι, και ο,τι κάτσει.
Εταιρίες low cost πετάνε φθηνά. Και επίσης λόγω Ευρώπης λειτουργούν τα κινητά, το ίντερνετ, δεν χρειάζεται διαβατήριο....όλα αυτά είναι ατού για κάποιον που θέλει να κάνει μια μικρή απόδραση από τα συνηθισμένα....

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.911
Πόντοι
456
Δυστυχώς οι τιμές των εσκορτ έχουν ανέβει παντού. Και στην Αθήνα δεν πάνε πίσω.
Δεν μιλάω για εσκορτς. Αλλά για γνωριμίες μέσω tinder , dating sites , επίσης μπορδελα, μασάζ κλπ... Έχω βρει πολλά με περίπου 100 ευρώ την ώρα. (130-140 στο 90λεπτο).

Επίσης η Πράγα είναι μια από τις ομορφότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης. Αξίζει κάποιος που δεν έχει πάει να την γυρίζει έστω για ένα τετραήμερο. Να φαι να πιει , να κάνει βόλτες , ειδικά όταν έχει καλό καιρό άνοιξη ή καλοκαίρι, και ο,τι κάτσει.
Εταιρίες low cost πετάνε φθηνά. Και επίσης λόγω Ευρώπης λειτουργούν τα κινητά, το ίντερνετ, δεν χρειάζεται διαβατήριο....όλα αυτά είναι ατού για κάποιον που θέλει να κάνει μια μικρή απόδραση από τα συνηθισμένα....
Ρε φίλε τουριστική ανασκόπηση είπες να κάνεις ή να μιλήσουμε για πουτάνες;
Ε λοιπόν για πουτάνες σου ανέφερα ότι δεν υπάρχει κάτι της προκοπής εκτός αν τα σκάσεις.

Επίσης μασάζ για 1 ώρα με 100ευρω δεν είναι φτηνά. Προφανώς μόνο κανένα παίξιμο θα περιλαμβάνεται.

musician

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
15
Like
752
Πόντοι
6.060
Πράγα έχει επίσης πολλά hostels. Εκεί έχω ακούσει γίνεται της τρελής. Ειδικά με ξένες που πάνε για να περάσουν καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom