Νέα

Παλιά μπουρδέλα που έχουν κλείσει (λίστα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 442
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.790
Πόντοι
2.356
Επίσης έχει κλείσει ένα τραβελο μπουρδέλο που ήταν κάποτε η τρανς Καίτη στη Μυτιλήνης, μια κάθετο στη Πατησίων υπόγειο σε ξεκαρφωτο μέρος.

f104

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
51
Πόντοι
0
Φωτογραφία του παλιού μπουρδέλου της Καίτης ,στην οδό Πηνελόπης,πίσω από το «ΠΕΡΟΚΕ» , στο ισόγειο του οποίου άνοιξε ένα σουβλατζιδικο,μάλλον προσφάτως. Νομίζω ότι είναι πετυχημένη η ατμόσφαιρα της εγκατάλειψης και της ερημιάς.Την πηρα τις προάλλες στην βόλτα που εχω ήδη αναφέρει την Κυριακή το βραδυ.Το μαγαζί αυτό πρέπει να έκλεισε γυρω στα 1998 . προσεχώς θα αναδιφήσω στα μυστικά αρχεία μου και θα αναφέρω καταλεπτώς πότε πέρασα από κει για τελευταία φορά και με ποιάν.

Φωτογραφία του παλιού μπουρδέλου της Καίτης ,στην οδό Πηνελόπης,πίσω από το «ΠΕΡΟΚΕ» , στο ισόγειο του οποίου άνοιξε ένα σουβλατζιδικο,μάλλον προσφάτως. Νομίζω ότι είναι πετυχημένη η ατμόσφαιρα της εγκατάλειψης και της ερημιάς.Την πηρα τις προάλλες στην βόλτα που εχω ήδη αναφέρει την Κυριακή το βραδυ.Το μαγαζί αυτό πρέπει να έκλεισε γυρω στα 1998 . προσεχώς θα αναδιφήσω στα μυστικά αρχεία μου και θα αναφέρω καταλεπτώς πότε πέρασα από κει για τελευταία φορά και με ποιάν.
για αυτό στο Περοκέ,γύρω στο 1996 δούλευε μια μελαχρινή 35αρα,με μακρύ μαλλί,πολύ καλή στο γαμησι.επειδη μένω επαρχία,όταν ξαναπήγα να τη βρω,μου λέει η τσατσά ότι,δεν διάβασες τις εφημερίδες; κάποιος την είχε χτυπήσει και τη λήστεψε και δεν μπορούσε να συνεχίσει πια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom