Νέα

Οδηγική συμπεριφορά - Έλεος!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 446
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Είναι ιδέα μου ή πάμε από το κακό στο χειρότερο??? 
Μόλις μπήκα σπίτι και τα έχω πάρει με όσα είδα εκεί έξω... κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής 30’.

Οι περισσότεροι μιλάνε στο κινητό, ελάχιστοι ανάβουν flash είτε για αλλαγή πορείας, είτε για αλλαγή λωρίδας, παρκάρουν όπου γουστάρουν σε στροφές, σε γωνίες, παρατάνε το αυτοκίνητό τους μέσα στη μέση γιατί φυσικά θέλουν να πεταχτούν 5' σε μια δουλειά...και σιγά μην μας νοιάζει αν ο άλλος περνάει στο εκατοστό...

Για να μην πώ για εκείνους και εκείνες που φοβούνται... συνήθως έχουν μια θέση έτοιμη να δαγκώσουν το τιμόνι και πάνε με 50 στην εθνική. ΄Ασε που άμα γίνει κανένα τρακάρισμα δημιουργείται κίνηση από όλους τους περίεργους που πάνε σιγά για να δούν τί έγινε..... Έλεος! Τί να δούνε δηλαδή???

Και να μην πώ ότι γίναμε Αγγλία.. Αν θές να πάς γρήγορα καλύτερα είναι να πηγαίνεις στην δεξιά λωρίδα. Στην αριστερή μαζεύονται όλοι οι βλαμμένοι συνήθως...

Άσε το να πετάνε και σκουπιδάκια και τσιγάρα από το παράθυρο. "Δεν έχει τασάκια το όχημα???" Τώρα αν τα φάει στο μάτι κανένας μηχανόβιος... τί μας νοιάζει. :idiot:

Φταίει που πληρώνουνε για να πάρουν το δίπλωμα?
Φταίει που έχουμε γίνει αναίσθητοι και δεν μας νοιάζει ο διπλανός μας??? Εμείς να είμαστε καλά???
Φταίει που η τροχαία δεν σοβαρεύει λίγο να κάνει ουσιαστικούς ελέγχους και όχι αρπαχτές κάθε τόσο???

Μόνο εγώ το αντιμετοπίζω αυτό???
Τα νεύρα μου... :tickedoff:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
61
Πόντοι
16
Που εισαι να σου στειλω μια θεραπευτρια να σε χαλαρωσει?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Είναι ιδέα μου ή πάμε από το κακό στο χειρότερο??? 
Μόλις μπήκα σπίτι και τα έχω πάρει με όσα είδα εκεί έξω... κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής 30’.

Οι περισσότεροι μιλάνε στο κινητό, ελάχιστοι ανάβουν flash είτε για αλλαγή πορείας, είτε για αλλαγή λωρίδας, παρκάρουν όπου γουστάρουν σε στροφές, σε γωνίες, παρατάνε το αυτοκίνητό τους μέσα στη μέση γιατί φυσικά θέλουν να πεταχτούν 5' σε μια δουλειά...και σιγά μην μας νοιάζει αν ο άλλος περνάει στο εκατοστό...

Για να μην πώ για εκείνους και εκείνες που φοβούνται... συνήθως έχουν μια θέση έτοιμη να δαγκώσουν το τιμόνι και πάνε με 50 στην εθνική. ΄Ασε που άμα γίνει κανένα τρακάρισμα δημιουργείται κίνηση από όλους τους περίεργους που πάνε σιγά για να δούν τί έγινε..... Έλεος! Τί να δούνε δηλαδή???

Και να μην πώ ότι γίναμε Αγγλία.. Αν θές να πάς γρήγορα καλύτερα είναι να πηγαίνεις στην δεξιά λωρίδα. Στην αριστερή μαζεύονται όλοι οι βλαμμένοι συνήθως...

Άσε το να πετάνε και σκουπιδάκια και τσιγάρα από το παράθυρο. "Δεν έχει τασάκια το όχημα???" Τώρα αν τα φάει στο μάτι κανένας μηχανόβιος... τί μας νοιάζει. :idiot:

Φταίει που πληρώνουνε για να πάρουν το δίπλωμα?
Φταίει που έχουμε γίνει αναίσθητοι και δεν μας νοιάζει ο διπλανός μας??? Εμείς να είμαστε καλά???
Φταίει που η τροχαία δεν σοβαρεύει λίγο να κάνει ουσιαστικούς ελέγχους και όχι αρπαχτές κάθε τόσο???

Μόνο εγώ το αντιμετοπίζω αυτό???
Τα νεύρα μου... :tickedoff:
ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΑΥΤΑ?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
19
Πόντοι
3.057
όχι φίλε.... τι να πω κιεγώ που ειμαι με φορτηγό όλη την μέρα έξω;;;;

στην αρχή τσαντιζόμουν με αποτέλεσμα να έχω πονοκέφαλο συνέχεια....

μετά, τα έπαιρνα όλα στο χαβαλέ....

άλλωστε, όποιος μου χωθεί, αυτός θα πάθει ζημιά..... ;)

ΡΕ, ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ!!!

όταν είστε πίσω από φορτηγό, πάντα να βλέπετε τους καθρέπτες του, έστω τον έναν γιατί "αν δε βλέπεις τους καθρέπτες μου, δε σε βλέπω ούτε εγώ"!!!! ;)

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
φυσικά και όχι...

αλλά απορώ που κανείς δεν κάνει τίποτα για να αλλάξει η κατάσταση...

:huh:

όσο για το νεκρό σημείο...και στα αυτοκίνητα υπάρχει.  :)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
όχι φίλε.... τι να πω κιεγώ που ειμαι με φορτηγό όλη την μέρα έξω;;;;

στην αρχή τσαντιζόμουν με αποτέλεσμα να έχω πονοκέφαλο συνέχεια....

μετά, τα έπαιρνα όλα στο χαβαλέ....

άλλωστε, όποιος μου χωθεί, αυτός θα πάθει ζημιά..... ;)

ΡΕ, ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ!!!

όταν είστε πίσω από φορτηγό, πάντα να βλέπετε τους καθρέπτες του, έστω τον έναν γιατί "αν δε βλέπεις τους καθρέπτες μου, δε σε βλέπω ούτε εγώ"!!!! ;)
και εγω πριν παρω προαγωγη στην εταιρεια μου ημουν εξωτερικος πωλητης οποτε οπως καταλαβαινεις εχω γραψει και εγω ατελειωτα χλμ...και τα χω δει ολα χρονα τωρα....

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Κ γω οδηγός είμαι αλλά το τι τρομάρα έχω πάρει, οχι μόνο με τις μαλακίες των άλλων αλλά κ με τις δικές μου...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.346
Πόντοι
1.206
και που να βλεπατε στην τουρκια τι γινεται.Ειχα δει απιστευτα σκηνικα στους δρομους πριν χρονια που πηγα.Τρακαρισματα καθημερινο φαινομενο,τα φαναρια οποιος θελει τα σεβεται,κανονες οδικης κυκλοφοριας ελαχιστοι τους εφαρμοζουν...

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
:grin: το θέμα είναι ότι αν αρχίσουμε να αντιδρούμε κάπως όλοι, π.χ. θα το ξανασκεφτεί να πετάξει ο άλλος το χαρτάκι έξω απο το παράθυρο, θα πάει δεξιά λωρίδα για να μιλήσει στο κινητό, θα ανάβουν flash...

Ίσως επειδή είμαι γυναίκα... όταν μιλάω με κοιτάνε και περίεργα. Κάνουν τη μλκ το παίζουν και μάγκες μετά.

Δεν λέω κι εγώ έχω κάνει μλκ...αλλά μόκο μετά. Το θέμα είναι να ξέρεις τί κάνεις.
Με τους περισσότερους εκεί έξω μάλλον όταν οδηγούν ο νους τους αλλού τριγυρίζει.

Δεν εξηγείται διαφορετικά. :think:

Επισκέπτης
Εμενα μ'αρεσει αυτο το στυλ οδηγησης....αλλα ειμαι λιγο κοτα να παω ετσι εδω στην ελλαδα... :rolleyes:

[youtube=425,350]9Up-z6rULF0[/youtube]

κ αν δε γουσταρετε στη γαλλια...παρτε τον κ στην ελλαδα.... :2funny:

[youtube=425,350]lp38b0Srzw8[/youtube]

Επισκέπτης
Κότα κοτζαμάν Θεός;
Χου ρε!                    :)
Κοτα ? Κοτααααααααααααααρα......αλλα ξερω ποιος φταιει....ο καριολης ο πατερας μου....:P :P :P

Ααααα...κ δε σου παει να χρησιμοποιεις φρασεις αλλων....;) ;) (για το χου λεω βρε...που ειναι πατεντα του περσονα)!!!!

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
:grin: το θέμα είναι ότι αν αρχίσουμε να αντιδρούμε κάπως όλοι, π.χ. θα το ξανασκεφτεί να πετάξει ο άλλος το χαρτάκι έξω απο το παράθυρο, θα πάει δεξιά λωρίδα για να μιλήσει στο κινητό, θα ανάβουν flash...

Ίσως επειδή είμαι γυναίκα... όταν μιλάω με κοιτάνε και περίεργα. Κάνουν τη μλκ το παίζουν και μάγκες μετά.

Δεν λέω κι εγώ έχω κάνει μλκ...αλλά μόκο μετά. Το θέμα είναι να ξέρεις τί κάνεις.
Με τους περισσότερους εκεί έξω μάλλον όταν οδηγούν ο νους τους αλλού τριγυρίζει.

Δεν εξηγείται διαφορετικά. :think:

Το φλας το ανάβουν αλλά έχουν την απαίτηση να αλλάξουν λωρίδα αμέσως. Αυτό το φαινόμενο το παρατηρώ τα τελευταία 2-3 χρόνια κ γίνεται όλο κ πιο έντονο. Τελευταία έχω "πιάσει" κ τον εαυτό μου να κάνει τέτοιο λάθος.
Οι γυναίκες κ οι γέροι πάντως είναι μακράν οι χειρότεροι, έχουν τον μικρότερο βαθμό στην αίσθηση τη οδήγησης κ γι αυτό πάντα μένουν με την απορία "γιατί με μουτζώνουν όλοι :o"????

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ααααα...κ δε σου παει να χρησιμοποιεις φρασεις αλλων....;) ;) (για το χου λεω βρε...που ειναι πατεντα του περσονα)!!!!

Εσχάτως διάγουμε βίον ανθόσπαρτον με τον περσόνα, αφού βριζόμασταν για μήνες.
Μου το επιτρέπει, φαντάζομαι.
Αν επιμένεις πάντως, να σε βρίσω με μπινελίκια δικής μου εμπνεύσεως, μη χολοσκάς!                            :dancing:

Επισκέπτης
Εσχάτως διάγουμε βίον ανθόσπαρτον με τον περσόνα, αφού βριζόμασταν για μήνες.
Μου το επιτρέπει, φαντάζομαι.
Αν επιμένεις πάντως, να σε βρίσω με μπινελίκια δικής μου εμπνεύσεως, μη χολοσκάς!                            :dancing:
Δεν ειναι ωραιο...στην πρωτη ματια βρεεεεεεεεεεεεεεε...........γιατι να μην στο επιτρεπει ? Εχει το κοπι ραιτ αλλωστε ???

Πλακα..πλακα...δεν επρεπε να ησουν στην πορεια ??? Δεν πιστευω να τελειωσε...τωρα που κοιμομουν...?????

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν ειναι ωραιο...στην πρωτη ματια βρεεεεεεεεεεεεεεε...........γιατι να μην στο επιτρεπει ? Εχει το κοπι ραιτ αλλωστε ???

Πλακα..πλακα...δεν επρεπε να ησουν στην πορεια ??? Δεν πιστευω να τελειωσε...τωρα που κοιμομουν...?????

Ποια πορεία;

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Πάντως ο free rider της Γαλλίας, αν θυμάμαι καλά, δεν έιχε καλό τέλος.

Για τον Έλληνα... δεν τον ξέρω, αλλά δεν νομίζω ότι δεν είναι μόνο ένας. Ξέρω εγώ ήδη κανά δυό.

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
Η οδικη συμπεριφορα ξεκιναει απο πολυ μακρια ......βαλιτσα ειναι και την πας εκει που θες .
Δειχνει δειγματα ,σεβασμου του λαου μας , αυτοσεβασμου και των πλησιων μας .
Σαν λαος ειμαστε παρταδικες ...και αυτο φενεται απο πολλες εκδηλωσεις .

Αυτα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom