Νέα

Ο Μποτρίνι κατηγορείται από μαθητευόμενο για απαράδεκτη συμπεριφορά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 6Y44
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
6Y44

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.266
Πόντοι
11.836
την ειχε δει τελευταια καπως και ειχε ψωνιστει...
Εφυγε λεει κοσμος απο το φαγαδικο του...
Μαζι του κατηγορειται ο βοηθος και καλα του μποτρινι αυτος που εχει απο κατω του...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
17.074
Πόντοι
2.606
Θα αναλάβουν οι αναλυτές του μπου και θα ξεκαθαρίσει το θέμα απλά και όμορφα... :coffee:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Σαν να τον βίασαν κάνει ο μικρός.. 
Η φάση μου θυμίζει τη βρετανίδα με τους εβραίους ...
Η μια κυνηγούσε το χρήμα και αυτός την δημοσιότητα και όπου πάει...

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
241
Πόντοι
6
Σαν να τον βίασαν κάνει ο μικρός..  
Η φάση μου θυμίζει τη βρετανίδα με τους εβραίους ...
Η μια κυνηγούσε το χρήμα και αυτός την δημοσιότητα και όπου πάει...
Γιατί σας κάνει εντύπωση. Φαίνεται απο την σκατόφατσα του τι άνθρωπος είναι. Όποιος τον έχει δει στην τηλεόραση θα καταλάβει ότι αναμενόμενο ήταν. Μπράβο στον μικρό που είχε τα άντερα να βγει και τα πει, πολλοί φίλε μου κολώνουν γιατί ξέρουν ότι κάτι τέτοιοι ''διάσημοι'' μπορούν εύκολα να σου στείλουν δύο φουσκωτούς και να σε σακατέψουν εάν τους πεις τίποτα. Αυτός όμως δεν μάσησε, οπότε μπράβο του και πάλι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.286
Πόντοι
8.006
Ναι αλλά γιατι δεν εχει μαζι του κανεναν απο το υπολοιπο προσωπικο ο πιτσιρικας?
Το επιχειρημα "φοβουνται μην χασουν την δουλεια τους" δεν ειναι λογικο. Δηλαδη δεχονται οι αλλοι να καιγονται απο λαδι για να μην χασουν τη δουλεια? Ή μονο ο συγκεκριμενος καιγοταν?
Κατι δεν μου παει καλα

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
241
Πόντοι
6
Ναι αλλά γιατι δεν εχει μαζι του κανεναν απο το υπολοιπο προσωπικο ο πιτσιρικας?
Το επιχειρημα "φοβουνται μην χασουν την δουλεια τους" δεν ειναι λογικο. Δηλαδη δεχονται οι αλλοι να καιγονται απο λαδι για να μην χασουν τη δουλεια? Ή μονο ο συγκεκριμενος καιγοταν?
Κατι δεν μου παει καλα
Το υπόλοιπο προσωπικό τι σχέση έχει; Ο κύριος αυτός βρήκε τον πιτσιρικά και τα έκανε. Τον θεώρησε εύκολο θύμα και για αυτό και έγινε όλο αυτο. Έλα όμως που δεν ήταν. Όταν κάνεις πρακτική φίλε μου , στο λέω απο προσωπική πείρα σε αντιμετωπίζουν πολύ άσχημα οι περισσότεροι, όχι οι υπάλληλοι ή οι συνάδελφοι σου, αλλά τα αφεντικά..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Δείχνει πως ο μικρός ήταν λιγο νούμερο και κάπου τον "καψώναραν" περισσότερο απο το κανονικό! Αυτός βέβαια το είπε στη μαμα του και η συνέχεια είναι αυτή που βλέπουμε ..

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
7.892
Πόντοι
8.816
Γενικά παιδιά η δουλειά του μάγειρα είναι μια κόλαση ειδικά σε τέτοιου τύπου εστιατόρια. Δούλευα σεζόν σε 5 αστέρο στη Χαλκιδική πριν κάποια χρονια σε άλλο πόστο και τους έβλεπα τη τράβαγαν οι μάγειρες

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
241
Πόντοι
6
Δείχνει πως ο μικρός ήταν λιγο νούμερο και κάπου τον "καψώναραν" περισσότερο απο το κανονικό! Αυτός βέβαια το είπε στη μαμα του και η συνέχεια είναι αυτή που βλέπουμε ..
Δεν έχεις ιδέα μάλλον τι γίνεται εκεί έξω στην πραγματική ζωή. Δεν ξέρω πόσο είσαι, αλλά όταν βγαίνεις στην αγορά πρώτη φορά, όλοι σου φέρονται σαν να είσαι σκουπίδι. Πρέπει να φας πολλούς κουβάδες με σκατά ( συγνώμη για την λέξη) για να αντέξεις και να προχωρήσεις, αλλά όταν κάποιος σου φέρεται έτσι , επειδή ακριβώς εκμεταλλεύεται το ότι είσαι άπειρος και το ότι δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα επειδή είναι ο Μποτρίνι, τότε πρέπει να τον καταγγείλεις άμεσα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.605
Πόντοι
9.931
Απο οτι κατάλαβα δεν κατηγορειτε ο Μποτρινι για τα καψώνια αλλά μέλος της ομάδας του...κανω λαθος;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.286
Πόντοι
8.006
Eσυ πιθανοτατα να το εχεις προσεγγισει περισσοτερο.

ΔΑΜΟΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Οκτ 2018
Κριτικές
27
Like
2.774
Πόντοι
1.196
Ναι οκ υπαρχει πιθανοτητα και για ψεμα ή συκοφαντια ή ζηλια απο τον ανταγωνισμο κλπ.
Δε λεω απ οτι λενε στη κερκυρα ο τυπος εχει μαγαζαρα.ειχα παει κερκυρα αλλα δεν ενδιαφερθηκα να παω για μασα στο μαγαζι αυτο γιατι ειναι ακριβο....
Τωρα ως προς τη καταγγελια εγω πιστευω οτι οντως το παιδι το κακομεταχειριζαν οπως και αλλα απλα το ειπε στους δικους του....Δεν αποκλειεται οι γονεις του να ειναι και ανθρωποι ευκαταστατοι οικονομικα και ξεκινησαν διαμαχη με δικαστηρια και ιατροδικαστες...
Για μενα καλα του κανουν.εαν εκανε το παιδι να νιωθει ασχημα καλα τους κανουν.Μπουλινγκ δε πρεπει να κανεις σε κανεναν!

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
83
Like
7.891
Πόντοι
17.436
Ενας με μουσια ειδα να κατηγορειται...
Ο Εκτορας τωρα ειναι αφεντικο και λογικα δε μπαινει να μαγειρεψει.Τοποθετει αλλους να κανουν τη ζωη δυσκολη των εκπαιδευομενων...

Τη πατησαν στη καρδια της σεζον...Θα πεσει η δουλεια τους...

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.273
Πόντοι
456
Nα γράψω και εγώ την γνώμη μου όντας σχετικός με το όλο θέμα αφού έχω εργαστεί σε εστιατόριο του Έκτορα και γενικότερα σε καταστήματα υψηλής εστίασης (αστέρι Μισλέν)
Εγώ δίνω δίκαιο (κατά 80%) στον υπεύθυνο καθότι η κουζίνα τέτοιου επιπέδου δεν σηκώνει μαγκιές-εξυπνάδες και τσαμπουδάκες.Τέτοιες κουζίνες είναι δικτατορίες και σηκώνουνε συζητήσεις και πολλά λόγια.Σου λένε τι θα κάνεις,το εκτελείς και εάν δεν σου αρέσει,ίσως έχεις την ευκαιρία να το συζητήσεις πριν την έναρξη της βάρδιας (αναφέρομαι στο μεσημέρι πριν ξεκινήσουνε οι παρασκευές) πάντα με επιχειρήματα μπας και πείσεις τον σου-σεφ για το δίκαιο των λόγων σου...
Με απλά λόγια,δεν μπορεί ένα μυξιάρικο που μόλις βγήκε από την σχολή να αλλάξει την διαδικασία λειτουργείας μια τέτοιας κουζίνας.
Η μαγειρική είναι δύσκολο πράμα και δεν κάνει για όλους.Μόνο για όσους έχουνε "καύλα" με την υπόθεση ή για όσους έχουνε στοχοπροσύλωση για άνοδο/καταξίωση/κοινωνική αναγνώριση...

gejgi

Μέγας
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
14
Like
2.326
Πόντοι
4.655
Δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις νέος για δουλειά και μην φας μπουλινγκ, λίγο ή πολύ ....

Εγώ είχα βγει για πωλήσεις, ήμουν το αφεντικό κι όλας, οπου έβλεπες την αντιμετώπιση κάποιων πελατών και ντρεπόμουν για λογαριασμό τους.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom