Νέα

Ο άντρας μετροσέξουαλ πέθανε, του κάναμε και τα 40...Retrosexual η επιστροφη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα katelisgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

katelisgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Διάβασα στο Νίτρο Ιουνίου με τη Βίσση στο εξώβυζο ένα άρθρο που με χαροποίησε πολύ!

Ο άντρας μετροσέξουαλ πέθανε, του κάναμε και τα 40, λέει ο Κωστόπουλος! Τέρμα πια οι φλωράνς αποχρώσεις. Κάτω ο David Beckham και όλες οι κρέμες που διαφημίζει! Σήμερα επιστρέφει ο ρετροσέξουαλ! Ο άντρας ο πολλά βαρύς και όχι, με δυο φουσκάλες και τον κολοκοτρωνέικο μύστακα! Και δηλώνω πανευτυχής! Όχι επειδή αισθάνομαι πως εντάσσομαι πάραυτα σ’ αυτή την κατηγορία, αλλά επειδή το νέο ρεύμα θα με απαλλάξει από πολλά περιττά έξοδα και ανασφάλειες που με έπνιξαν τα τελευταία χρόνια. Ανασφάλειες που γεννήθηκαν στην προσπάθεια προσέγγισης διαφόρων γυναικών, οι οποίες έκριναν τον ανδρισμό μου από το παπούτσι, αντί από το… πούτσι.

Διαβάστε το εκπληκτικό κείμενο εδώ....

Ζήτω η ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
95
Πόντοι
4.545
Τι μαλακας που ειναι ο Κωστοπουλος και ποσο καθυστερημενοι αυτοι που
δινουν σημασια στα αρθρα του...
Αυτος δεν ελεγε για τους χλιδανεργους κτλ?

arcans13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Διάβασα στο Νίτρο Ιουνίου με τη Βίσση στο εξώβυζο ένα άρθρο που με χαροποίησε πολύ!

Ο άντρας μετροσέξουαλ πέθανε, του κάναμε και τα 40, λέει ο Κωστόπουλος! Τέρμα πια οι φλωράνς αποχρώσεις. Κάτω ο David Beckham και όλες οι κρέμες που διαφημίζει! Σήμερα επιστρέφει ο ρετροσέξουαλ! Ο άντρας ο πολλά βαρύς και όχι, με δυο φουσκάλες και τον κολοκοτρωνέικο μύστακα! Και δηλώνω πανευτυχής! Όχι επειδή αισθάνομαι πως εντάσσομαι πάραυτα σ’ αυτή την κατηγορία, αλλά επειδή το νέο ρεύμα θα με απαλλάξει από πολλά περιττά έξοδα και ανασφάλειες που με έπνιξαν τα τελευταία χρόνια. Ανασφάλειες που γεννήθηκαν στην προσπάθεια προσέγγισης διαφόρων γυναικών, οι οποίες έκριναν τον ανδρισμό μου από το παπούτσι, αντί από το… πούτσι.

www.halkida.tv/article/1198]Διαβάστε το εκπληκτικό κείμενο εδώ....[/url]

Ζήτω η ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ
αυτα να τα λεει στους μπινεδες που δουλευουν στα περιοδικα του,οχι σε εμας.

OP
OP
K

katelisgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το αρθρο δεν ειναι του Κωστόπουλου...

Μόνο ο τίτλος φανταζομαι

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
66

www.halkida.tv/article/1198]Διαβάστε το εκπληκτικό κείμενο εδώ....[/url]

Ζήτω η ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ

Όλα αυτά τα άρθρα περί lifestyle και μόδας είναι αρχιδιές για να γεμίζουν οι σελίδες.
Περιοδικά τύπου Nitro, Esquire κλπ είναι για να χαζεύεις κανα μουνί άντε και κανα αμάξι.
Ποιοί είναι αυτοί δηλαδή που προτείνουν τι παπούτσια να φοράμε, σε πιο μαγαζί να βγαίνουμε και λοιπές πίπες?
Τα περιοδικά τα παίρνουν σοβαρά μόνο οι γκόμενες και ευτυχώς όχι όλες.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
95
Πόντοι
4.545
Όλα αυτά τα άρθρα περί lifestyle και μόδας είναι αρχιδιές για να γεμίζουν οι σελίδες.
Περιοδικά τύπου Nitro, Esquire κλπ είναι για να χαζεύεις κανα μουνί άντε και κανα αμάξι.
Ποιοί είναι αυτοί δηλαδή που προτείνουν τι παπούτσια να φοράμε, σε πιο μαγαζί να βγαίνουμε και λοιπές πίπες?
Τα περιοδικά τα παίρνουν σοβαρά μόνο οι γκόμενες και ευτυχώς όχι όλες.

Σωστα τα λες.
Κατι σε Cosmopolitan για αντρες μου φερνουν αυτα τα κωλοπεριοδικα.

arcans13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες ο κυριος νιτρο ειναι μεγαλος μπινες.δημιουργει απο μονος του καθε λιγο και ενα λαιφ σταιλ τις πουτσας μονο και μονο για να πουλανε τα περιοδικα του,αλλα και να τα οικονομαει απο τις διαφημησεις.
παντως η κυρια νιτρο ειναι πολυ δυνατο μουνι.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
66
Σωστα τα λες.
Κατι σε Cosmopolitan για αντρες μου φερνουν αυτα τα κωλοπεριοδικα.

Κάπως έτσι το σκέφτηκα και εγώ.
Εγω δεν έχω πρόβλημα με την ύπαρξη τέτοιων περιοδικών ούτε με τα άτομα που τα αγοράζουν αλλά μου κάνει πραγματικά τεράστια εντύπωση που καταφέρνουν να επηρεάσουν ακόμα και επιλογές σε ψώνια (katelisgr φιλικά τα λέω, δε μιλάω προσωπικά).
Γιατί κάποιος να δει ένα περιοδικό για να αποφασίσει τι θα ψωνίσει? Σάμπως υπάρχει κανείς που δε ξέρει πχ. τι παπούτσι φοριέται και που? Ή μήπως είμαστε στο άλλο άκρο όπου οοοοόλοι διαβάζουν Nitro και άμα δεν σε δουν να φοράς τα παπούτσια του θα σε κοιτάνε κάπως? Εγώ είμαι της άποψης να παίρνεις κανονικά ρούχα διαχρονικού στυλ (πάντα ανάλογα με ηλικία, απασχόληση κλπ) και να αφήσεις τις μόδες και τις μαλακίες στους επαγγελματίες του είδους και σε ματαιόδοξα/ανασφαλή άτομα.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Παιδεία μην την ψάχνεται ου Μετροσέξουαλ ου Ρετροσέξουαλ, ου καμία μόδα!!! :grin:
Να είστε όποιοι γουστάρετε!!! ;)

OP
OP
K

katelisgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
O Original βουρδελιαρης είναι  Ρετροσεξουαλ παντως

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
66
Εγώ δεν έχω μέτρα και σταθμά,όρια αρχή και τέλος!!! :grin:
Ειμαί απλά θεός!!! :2funny: :2funny: :2funny:

YoureGay.jpg

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
66
Τώρα εσύ μου την λες αλλά δεν απαντώ γιατί είσαι απλά η σκιά μου!!! :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Χωρίς πλάκα τώρα, συμφωνείς με αυτά που έγραψα παραπάνω?
Ποιά η γνώμη σου για το θέμα? Δεν ακολουθείς καμία μόδα πουθενά?
Η γνώση είναι δύναμη Καινούργιε. :woldman:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Χωρίς πλάκα τώρα, συμφωνείς με αυτά που έγραψα παραπάνω?
Ποιά η γνώμη σου για το θέμα? Δεν ακολουθείς καμία μόδα πουθενά?
Η γνώση είναι δύναμη Καινούργιε. :woldman:
Ρε πραγματικά δεν ασχολούμαι με μόδες!!!
Έχω ελαφρώς μακρύ μαλλί και ένα απλό ντύσιμο(ούτε τρέντι,ούτε τιποτά άλλο)!!! :cheesy:
Το μόνο που με χαλάει είναι οτί δεν έχω εντάξει ακόμα στο πρόγραμμα την γυμν.!!! :(

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
66
Ρε πραγματικά δεν ασχολούμαι με μόδες!!!
Έχω ελαφρώς μακρύ μαλλί και ένα απλό ντύσιμο(ούτε τρέντι,ούτε τιποτά άλλο)!!! :cheesy:
Το μόνο που με χαλάει είναι οτί δεν έχω εντάξει ακόμα στο πρόγραμμα την γυμν.!!! :(

Δεν σου λέω αυτό ρε Κανιούργιε, μόδα δεν είναι μόνο τα ρούχα και τα μαλλιά.
πχ στην ηλικία μας τα τελευταία 5 χρόνια υπάρχει η μόδα με τις ξένες τηλεοπτικές σειρές (Lost, Prison Break κλπ).
Από εκεί που δεν τις ήξερε κανείς ξαφνικά όλοι τις έμαθαν απ' έξω και τα περιοδικά έκαναν αφιερώματα.
Επίσης υπάρχει η μόδα με τη μουσική που είναι του στυλ "τα τραγούδια που παίζονται στο MTV, MAD και στα γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς" που θέλοντας και μη, όταν βγει κάτι καινούργιο από συγκεκριμένους καλλιτέχνες θα το μάθεις.
Για πες και εσύ άλλα. :think:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
πχ στην ηλικία μας τα τελευταία 5 χρόνια υπάρχει η μόδα με τις ξένες τηλεοπτικές σειρές (Lost, Prison Break κλπ).
Από εκεί που δεν τις ήξερε κανείς ξαφνικά όλοι τις έμαθαν απ' έξω και τα περιοδικά έκαναν αφιερώματα.
Επίσης υπάρχει η μόδα με τη μουσική που είναι του στυλ "τα τραγούδια που παίζονται στο MTV, MAD και στα γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς" που θέλοντας και μη, όταν βγει κάτι καινούργιο από συγκεκριμένους καλλιτέχνες θα το μάθεις.
Δεν έχω ιδέα εγώ λειτουργώ σε όλα αυτοβούλος!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Μόδα είναι όλες και όλοι γυμν. νομίζωωωω!!! :grin: :think:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

τι λετε ρε παιδια που πεθανε ο μετροσεξουαλ??

ζει και βασιλευει.

αφηστε την τηλεοραση που δεν εχει μεινει καποιος που να μην τον παιρνει.βλεπε πρετεντερη κλπ κλπ κλπ

πηγαιντε μια βολτα εξω στις καφετεριες,βουλα,γλυφαδα ,νεα σμυρνη, παγκρατι,κεντρο,κηφισια κλπ κλπ

ολο το ΑΔΕΡΦΑΤΟ των ιπποτων εξω ειναι...!!! ;) ;) ;) ;)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
66
Δεν έχω ιδέα εγώ λειτουργώ σε όλα αυτοβούλος!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Μόδα είναι όλες και όλοι γυμν. νομίζωωωω!!! :grin: :think:

Ε τι άλλο να σου πω ρε θηρίο? :2funny:
Εγώ δεν σου μιλάω γενικά για περιοδικά.
Μιλώντας με φίλους σου, γνωστούς σου και με άλλα άτομα του καθημερινού σου περιβάλλοντος καταλαβαίνεις γενικά τι τάσεις επικρατούν.
Αυτό για γυμναστική που λες δεν το ξέρω αλλά μάλλον είναι λόγω καλοκαιριού που ξαφνικά τους πιάνει όλους και όλες μία τάση γυμναστικής. Εγώ πχ δεν πάω γυμναστήριο εδώ και 4 χρόνια γιατί χωρίς παρέα το βαριέμαι αφόρητα αλλά πάω για μπάσκετ και 5x5.
Είμαι trendy enough? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom