You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νυν μασατζούδεs - πρώην στρίππερ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εχει ανοιχτει ποτε κατι παρομοιο ? μια που γνωριζω ειναι στο ΣΥΓΓΡΟΥ 29, η ΛΟΛΑ με το σουπερ τηs κολλαρακι. καμμια αλλη ?
Αξίζει τον κόπο, ή θα πετάξουμε τα λεφτά μας, όπως στα σωληνουργεία?
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!δεν αντεχω αλλο......εχει ανοιχτει ποτε κατι παρομοιο ? μια που γνωριζω ειναι στο ΣΥΓΓΡΟΥ 29, η ΛΟΛΑ με το σουπερ τηs κολλαρακι. καμμια αλλη ?

ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
...
η ΛΟΛΑ με το σουπερ τηs κολλαρακι.
...?
ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!δεν αντεχω αλλο......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αδυναμίες ειν' αυτές ...!!! ;)
πολυ παραξενοs εχειs γινει τωρα τελευταια. γιατι αγορι μου ? θα σου δωσω την top- βυζαρου και θα ηρεμησειs.ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!δεν αντεχω αλλο......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

σωστοs ντινεβαλλε. σε καθε μασατζιδικο δεν υπαρχει και καποια προτιμηση μαs? η μια γιατι φιλαει καβλιαρικα, η αλλη για το βυζακι τηs, η αλλη για το κολλαρακι τηs , η παρα αλλη γιατι κανει καλη πιπα , παλι η αλλη γιατι γαμιεται καλα κλπ. εγω προσωπικα ολα τα ανωτερω τα εχω βρει μαζεμενα, μεχρι τωρα μονο σε 2 μασατζουδεs kai τιs οποιεs προτιμω και πηγαινω. μια γεωργιανη και η αλλη ρωσιδουλα.Αδυναμίες ειν' αυτές ...!!! ;)![]()
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
εδω εγω ξερω γκομενα που δουλευε σε κολομπαρο και τωρα ειναι ταμειας σε τραπεζα,εσενα σου φενετε παραξενο το να γινει μια στριπερ μασατζου?εχει ανοιχτει ποτε κατι παρομοιο ? μια που γνωριζω ειναι στο ΣΥΓΓΡΟΥ 29, η ΛΟΛΑ με το σουπερ τηs κολλαρακι. καμμια αλλη ?
κατι δεν καταλαβεs καλα. αs το εξηγησω λοιπον. ειπα εγω οτι μου φαινεται παραξενο ? ειπα να φακελωσουμε οτι ξερει ο καθεναs μαs, an υπαρχουν πρωην στριππερ που δουλευουν τωρα σε μασατζιδικα. για να ξερουμε ποιεs ειναι. απλα αυτο και τιποτα αλλο περισσοτερο η λιγοτερο.εδω εγω ξερω γκομενα που δουλευε σε κολομπαρο και τωρα ειναι ταμειας σε τραπεζα,εσενα σου φενετε παραξενο το να γινει μια στριπερ μασατζου?
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ολα...το λεει και το ονομα της......η λολα τα δινει ολα;;κολο;;

vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εμεις προτιμαμε τα βυζακια τους......τα φιλακια ειναι για τα παιδια με μεγαλη καρδια.....εχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε!!!! ;) ;)σωστοs ντινεβαλλε. σε καθε μασατζιδικο δεν υπαρχει και καποια προτιμηση μαs? η μια γιατι φιλαει καβλιαρικα, η αλλη για το βυζακι τηs, η αλλη για το κολλαρακι τηs , η παρα αλλη γιατι κανει καλη πιπα , παλι η αλλη γιατι γαμιεται καλα κλπ. εγω προσωπικα ολα τα ανωτερω τα εχω βρει μαζεμενα, μεχρι τωρα μονο σε 2 μασατζουδεs kai τιs οποιεs προτιμω και πηγαινω. μια γεωργιανη και η αλλη ρωσιδουλα.
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
σωστοs ντινεβαλλε. σε καθε μασατζιδικο δεν υπαρχει και καποια προτιμηση μαs? η μια γιατι φιλαει καβλιαρικα, η αλλη για το βυζακι τηs, η αλλη για το κολλαρακι τηs , η παρα αλλη γιατι κανει καλη πιπα , παλι η αλλη γιατι γαμιεται καλα κλπ. εγω προσωπικα ολα τα ανωτερω τα εχω βρει μαζεμενα, μεχρι τωρα μονο σε 2 μασατζουδεs kai τιs οποιεs προτιμω και πηγαινω. μια γεωργιανη και η αλλη ρωσιδουλα.
Μαζί σου ...!!!

gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 318
- Πόντοι
- 36
και η χριστίνα στο ιδιο....στα μείον η μπότα πάνω απο το γόνατο...εχει ανοιχτει ποτε κατι παρομοιο ? μια που γνωριζω ειναι στο ΣΥΓΓΡΟΥ 29, η ΛΟΛΑ με το σουπερ τηs κολλαρακι. καμμια αλλη ?
εμεις προτιμαμε τα βυζακια τους......;) ;)
και καλα κανετε. απλα να αποφευγετε τη χρηση της γλωσσας σας επανω τους διοτι πολυ πιθανον να σας ερθει μια αλμυρη γευση

ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
και καλα κανετε. απλα να αποφευγετε τη χρηση της γλωσσας σας επανω τους διοτι πολυ πιθανον να σας ερθει μια αλμυρη γευση![]()
:S
... υφάλμυρη ...

και εγω μαζι σου. ταιριαζουμε. ;)Μαζί σου ...!!!![]()
ασε καλυτερα. γιατι αν αρχισω και λεω για αυτην, θα τα διαβασει και το αφεντικο και θα παρει τον πουλο, οπωs τον πηρε και απο το 160, οταν την πηρανε πρεφα.και η χριστίνα στο ιδιο....στα μείον η μπότα πάνω απο το γόνατο...
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
ετσικαι καλα κανετε. απλα να αποφευγετε τη χρηση της γλωσσας σας επανω τους διοτι πολυ πιθανον να σας ερθει μια αλμυρη γευση![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 221
- Εμφανίσεις
- 40K
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 198
- Εμφανίσεις