Νέα

Nosy Be & Morondava - Madagascar 2025 .....the winner

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.456
Πόντοι
201
Κατ´ αρχήν να ευχαριστήσω πάρα πολύ θερμά τους φίλους @sex volcano και @κωλο-γερος για όλες τις πληροφορίες που μας δίνουν εδώ αλλά και σε άλλα νήματα. Πολύτιμες,πραγματικά δεν μπορείς να τις βρεις πουθενά.

Μετά από τα ωραία που διάβασα εδώ άρχισα να ψάχνω λίγο παραπάνω τη Μαδαγασκάρη. Γνωστά τα ειδυλλιακά τοπία αλλά κάπου το είχα διαβάσει, αν θυμάμαι καλά στο national geographic, ότι η εγκληματικότητα ήταν πάρα πολύ ψηλή και συχνά απήγαγαν ξένους τουρίστες και ζητούσαν λύτρα. Υποθέτω κάτι τέτοιο δεν είναι συχνό αλλά θα ήθελα ένα σχόλιο για την εγκληματικότητα.

Για τα θέματα υγείας συζητήθηκε ήδη, ήθελα να πω όμως ότι βρήκα στο διαδίκτυο η σύφιλη έχει πολύ υψηλή συχνότητα στη χώρα. Όχι βέβαια ότι στην ταϊλάνδη ή τους άλλους σεξο- προορισμούς δεν υπάρχουν ΣΜΝ, όλα χτυπάνε κόκκινο και πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ αν θέλουμε την υγεία μας.

Τέλος, αν είχες την ευγένεια και τον χρόνο @sex volcano , θα μπορούσες μήπως να προτείνεις ένα πρόγραμμα ταξιδιού για 15 μέρες; Που προσγειώνεσαι, πόσο κάθεσαι, που αλλού πας, τι κοντινά μέρη αξίζει να επισκεφθείς σε ημερήσιες εκδρομές. Διάβασα προσεκτικά όλα αυτά που γράφεις πριν το ρωτήσω.

Ευχαριστώ και πάλι, σας χαιρετώ.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.587
Πόντοι
41.293
Κατ´ αρχήν να ευχαριστήσω πάρα πολύ θερμά τους φίλους @sex volcano και @κωλο-γερος για όλες τις πληροφορίες που μας δίνουν εδώ αλλά και σε άλλα νήματα. Πολύτιμες,πραγματικά δεν μπορείς να τις βρεις πουθενά.

Μετά από τα ωραία που διάβασα εδώ άρχισα να ψάχνω λίγο παραπάνω τη Μαδαγασκάρη. Γνωστά τα ειδυλλιακά τοπία αλλά κάπου το είχα διαβάσει, αν θυμάμαι καλά στο national geographic, ότι η εγκληματικότητα ήταν πάρα πολύ ψηλή και συχνά απήγαγαν ξένους τουρίστες και ζητούσαν λύτρα. Υποθέτω κάτι τέτοιο δεν είναι συχνό αλλά θα ήθελα ένα σχόλιο για την εγκληματικότητα.

Για τα θέματα υγείας συζητήθηκε ήδη, ήθελα να πω όμως ότι βρήκα στο διαδίκτυο η σύφιλη έχει πολύ υψηλή συχνότητα στη χώρα. Όχι βέβαια ότι στην ταϊλάνδη ή τους άλλους σεξο- προορισμούς δεν υπάρχουν ΣΜΝ, όλα χτυπάνε κόκκινο και πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ αν θέλουμε την υγεία μας.

Τέλος, αν είχες την ευγένεια και τον χρόνο @sex volcano , θα μπορούσες μήπως να προτείνεις ένα πρόγραμμα ταξιδιού για 15 μέρες; Που προσγειώνεσαι, πόσο κάθεσαι, που αλλού πας, τι κοντινά μέρη αξίζει να επισκεφθείς σε ημερήσιες εκδρομές. Διάβασα προσεκτικά όλα αυτά που γράφεις πριν το ρωτήσω.

Ευχαριστώ και πάλι, σας χαιρετώ.
Στο θέμα υγείας πάντα με σκούφο ...δεν παίζουμεε αυτα πουθενά στον κόσμο ακόμη κ στο Μονακό να γαμησεις θα πρέπει να βάλεις σκούφο
Στο θέμα εγκληματικότητας δεν είδα κάτι τραγικό αλλά υπάρχουν κανόνες
Πχ νύχτα πάντα ταξί που το καλεί το μαγαζί ή το ξενοδοχείο σου κ πάντα εκατό ευρώ στην τσέπη κ μια κάρτα ... .κ φυσικά κουβαλάς ταυτότητα
Δεν πας σε κακόφημες γειτονιές κ να επιλέγεις καλό ξενοδοχείο με εστιατόριο ώστε να έρχονται αυτές στης φωλιά του λύκου
Επίσης. 15 μέρες είναι οκ
3 μέρες πρωτεύουσα μια νύχτα morodava baobab avenue κ 7 μέρες nossy be ....αν θες να πας κάπου συνδιαστικα τότε Μαυρίκιο τριήμερο για να δεις underwater waterfall ..
Θα απέφευγαν τις εξερευνήσεις στα δάση διότι δεν έχουν δρόμους κ πολλά λεφτά κ ταλαίπωρια ενώ μπορείς να δεις στο νησί απέναντι nosy be λεμούριος δίχως να τριγυρνάς τα δάση πέντε μέρες ...σε δέκα τετραγ νικά νησί έχει όλων των ειδών λεμούριος άγριους στη φύση που τους ταιζεις.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.456
Πόντοι
201
Ευχαριστώ!

Ανέφερα την σύφιλη γιατί είναι πιθανό να κολλήσει ακόμη και με δερματική επαφή σε κάποιες περιπτώσεις. Ο σκούφος είναι αυτονόητος σε κάθε περίπτωση.

Σχετικά με ξενοδοχεία στο Nosy be βλέπω στο booking ότι δεν υπάρχουν πεντάστερα και τα περισσότερα τετράστερα που βγάζει είναι βίλες που διαχειρίζονται ιδιώτες. Για αξιοπρεπές ξενοδοχείο φαίνεται ότι θέλεις πάνω από 100 € τη μέρα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
42.868
Πόντοι
19.795
Εγώ έκλεισα στο hotel Ambalamanga, λόγω των πολύ καλών κριτικών που είχε.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.587
Πόντοι
41.293
Ευχαριστώ!

Ανέφερα την σύφιλη γιατί είναι πιθανό να κολλήσει ακόμη και με δερματική επαφή σε κάποιες περιπτώσεις. Ο σκούφος είναι αυτονόητος σε κάθε περίπτωση.

Σχετικά με ξενοδοχεία στο Nosy be βλέπω στο booking ότι δεν υπάρχουν πεντάστερα και τα περισσότερα τετράστερα που βγάζει είναι βίλες που διαχειρίζονται ιδιώτες. Για αξιοπρεπές ξενοδοχείο φαίνεται ότι θέλεις πάνω από 100 € τη μέρα.
Στο ξενοδοχείο ville Les orchidees πολύ δίπλα σε αυτό που έκλεισε ο καλόγερος έχει καλά δωμάτια στα 60-70 με πισίνα κ πρωινό ...προσοχή να επιλέξεις καλά δωμάτια διότι έχει κ μέτρια
Επίσης το ξενοδοχείο andriana εκεί δίπλα είμαι τοπ ..αξίζει για βόλτα κ πρωινό καμιά φορά
Κ φυσικά το ξενοδοχείο palm.
Screenshot_2025-08-22-05-42-35-194_com.google.android.apps.maps.jpg
Screenshot_2025-08-22-05-42-20-434_com.google.android.apps.maps.jpg

Screenshot_2025-08-22-05-43-24-252_com.google.android.apps.maps.jpg
Screenshot_2025-08-22-05-42-29-119_com.google.android.apps.maps.jpg

Εγώ έκλεισα στο hotel Ambalamanga, λόγω των πολύ καλών κριτικών που είχε.
Ωραιος λίγη δύσκολη η κατηφόρα άμα βρέξει αλλά κοντά στο taxi be bar

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
583
Πόντοι
96
@adonis4 Έχεις ασχοληθεί με τον υπολογισμό του συνολικού κόστους του ταξιδιού; Αν ναι στο περίπου στις 2 εβδομάδες πόσο πιστεύεις ότι θα ξοδέψεις; Αν πρόκειται να ασχοληθείς παρέθεσε μας αν θέλεις τα έξοδα ανά κατηγορία.
Εγώ δεν το βλέπω άμεσα να το κάνω αυτό το ταξίδι και πιθανόν τα δεδομένα να αλλάξουν όταν αποφασίσω να το κάνω.
Πρέπει να φρεσκαρω κ λίγο τα Γαλλικά μου

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.456
Πόντοι
201
@adonis4 Έχεις ασχοληθεί με τον υπολογισμό του συνολικού κόστους του ταξιδιού; Αν ναι στο περίπου στις 2 εβδομάδες πόσο πιστεύεις ότι θα ξοδέψεις; Αν πρόκειται να ασχοληθείς παρέθεσε μας αν θέλεις τα έξοδα ανά κατηγορία.
Εγώ δεν το βλέπω άμεσα να το κάνω αυτό το ταξίδι και πιθανόν τα δεδομένα να αλλάξουν όταν αποφασίσω να το κάνω.
Πρέπει να φρεσκαρω κ λίγο τα Γαλλικά μου
Φίλε μου, δεν έχω ασχοληθεί αλλά τα είπε με λεπτομέρειες ο sex volcano.

Masterofpuppets

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2023
Like
14
Πόντοι
0
το παρακολουθω και γω το νημα. ηδη εκανα βηματα να δω τι γινεται με τιντερ περαν απο την ερευνα για τιμες κτλπ . δωσε πληροφορια @sex volcano ! μου αρεσει ο τροπος που ταξιδευεις! το μυστικο σου νομιζω ειναι στο πως το χειριζεσαι και οχι τοσο στο που πας .

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.587
Πόντοι
41.293
το παρακολουθω και γω το νημα. ηδη εκανα βηματα να δω τι γινεται με τιντερ περαν απο την ερευνα για τιμες κτλπ . δωσε πληροφορια @sex volcano ! μου αρεσει ο τροπος που ταξιδευεις! το μυστικο σου νομιζω ειναι στο πως το χειριζεσαι και οχι τοσο στο που πας .
Kαλημερα ..τι εννοείς να δώσω πληροφορία ;;:think:

Masterofpuppets

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Kαλημερα ..τι εννοείς να δώσω πληροφορία ;;:think:
εχω διαβασει τα περισσοτερα νηματα που εχεις γραψει απο το εξωτερικο . βλεπω οτι η καλυτερη περιπτωση ειναι οντως η μαδαγασκαρη . τεσταρα και αυτο με το τιντερ και φαινεται οντως να ισχυει , αλλα καπως δυσκολευομαι να το παιξω οτι παω μονιμα για δουλεια κτλπ . ειμαι πιο κλασσικος τυπος στο φλερτ.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.587
Πόντοι
41.293
εχω διαβασει τα περισσοτερα νηματα που εχεις γραψει απο το εξωτερικο . βλεπω οτι η καλυτερη περιπτωση ειναι οντως η μαδαγασκαρη . τεσταρα και αυτο με το τιντερ και φαινεται οντως να ισχυει , αλλα καπως δυσκολευομαι να το παιξω οτι παω μονιμα για δουλεια κτλπ . ειμαι πιο κλασσικος τυπος στο φλερτ.
Τότε ορμάς στο ψητό με λίγα γαλλικά ή Google translate σίγουρα θα σου δώσει η κοπέλα τηλέφωνο ...

pepe21

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
96
Πόντοι
0
Η θέα από ψηλά από το λίγο των ανακτόρων της Τάνα αξιζει
IMG_20250430_215401.jpg

Επόμενη μέρα παρούσα morondava tana k από εκεί nosy be δυστυχώς όλες οι εσωτερικές πτήσεις συνδέονται μέσω της πρωτεύουσας

Νοσυ μπε νησί τουριστικό κ εκείνου αξίζει κ γίνεται ο χαμός είναι η ambaloataka δλδ η περιοχή με τα grand resorts με την βραδινή κίνηση της παραλίες το λιμάνι ...αν κ η πρωτεύουσα είμαι λίγο παραδίπλα του νησιού το helle ville όμως ο οουτανοδρονος με τα μπαρ είναι στην ambaloataka..κ ειδικά στο διάσημο taxi be bar που μπορεί να έχει κ πάνω από 50-100 κοπέλες το βράδυ ... Νοίκιασα μεγάλο σκούτερ με ρρακτεροτα λάστιχα λόγω των καλών δρομων κ ξενοδοχείο στο λόφο με πισίνα που το είχε ιδιοκτήτης ένας Γάλλος 82 χρόνων που κάθε μέρα έπαιρνε κ από ένα εικοσάχρονο ...άνθρωπος που ζηλεύω .....θα πεθάνει χορτάτος ..
Είσαι η έμπνευση που θα πάμε nosy be 18 Νοέμβρη θα ήθελα το όνομα του ξενοδοχείου. Ευχαριστω.

Masterofpuppets

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Είσαι η έμπνευση που θα πάμε nosy be 18 Νοέμβρη θα ήθελα το όνομα του ξενοδοχείου. Ευχαριστω.
δυνατος ! περιμενω σχολιασμο !

pepe21

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
96
Πόντοι
0
1100€ εισιτήρια +620 € το ξενοδοχείο +100 ταξιδιωτική ασφάλεια. Πτήση με αιθιοπική εταιρία, καθόμαστε και μια βραδιά στην Αντίς Αμπέμπα με έξοδα της εταιρείας. Ελπίζω ότι το νέο μας ταξίδι θα μας ανοίξει νέους ορίζοντες.
Hotel le Fred στο analakeky
Ευχαριστώ το ψάχνω, πόση ώρα είναι από το interesting point ;

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like