Νέα

Nosy Be & Morondava - Madagascar 2025 .....the winner

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hakeem

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
641
Πόντοι
81
Άσε βρο. Παρηγοριά στον άρρωστο
100κ να παίρνει κάποιος, μλκας δεν είναι
απειρες τετοιες περιπτωσεις .... με μυρια και κουρσεβελ,γονοι κλπ
και δεν ειμαι bro σου
και για να μην το κουραζουμε συμφωνουμε οτι διαφωνουμε και ληγει εδω

dhyryufsg6

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2015
Like
20
Πόντοι
0
Αδερφέ δύο βασικές ερωτήσεις γιατί δεν θα κοιμηθούμε νυχτιάτικα
Εχω πουλήσει κι ένα διαμέρισμα πρόσφατες βλέπω να το κάνουμε σκόνη..
Αυτές οι γκόμενες τι λεφτα τις έδωσες μετά το ολονύχτια γαμησι
Πώς τις ξεφωρτωθηκες γιατί προφανώς εταζες σχέση αλλά τις κορόιδευες
Και επίσης για τι ύψη μιλάμε. Ταυλανδης? φιλιπινες? Σιβηρίας??
8 στις 10 σου λένε "comme tu veux" (όπως θες), δλδ ότι προαιρείσθε... οπότε δίνεις από 10-20 και φεύγει ευτυχισμένη. Αν της χαρίσεις και Δ/Ν, σ' έχει για Θεότητα!

dhyryufsg6

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2015
Like
20
Πόντοι
0
Αυτο ειναι πολυ λογικο ...
τσάμπα sex δεν υπάρχει πουθενά...
Θα ξοδευτείς ... one way or another ...

Volcano ... πως έφτασες μέχρι εκεί ... πήγες από Ελλάδα ή απο άλλη χώρα ... πόσα transit flights χρειάστηκες ...?
Ethiopian Airlines

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.606
Πόντοι
2.356
Στη πρωτεύουσα μην κάνετε το λάθος κ πάτε στο lemurland η lemur park θα χάσετε 3 4 ώρες σε κίνηση για να δείτε λεμούριος από μακριά ..αν πάτε νοσυ μπε αξίζει στο lemur island ένα εθνικό πάρκο νησί πέντε στρέμματα που έχει 5-6 διαφορετικά είδη λεμοθριουκ κ σου δίνουν φρούτα κ όλο πλακώνουν πάνω σου χωρίς να χρειάζεται να περπατάς μέρες όπως στα άλλα πάρκα για να ξετρυπωσεις λεμούριος κ να σε τρώνε οι αποστάσεις ..εγώ. Την πάτησα με το lemurland Kai lemurpark
Στα ταξίδια είσαι ΘΕΟΣ!!!!!
Δε νομίζω ότι υπάρχει δεύτερος εδώ μέσα, που να μπορεί έστω να σταθεί στον ίσκιο σου.
Είδες και το Μωρίς και το βασιλιά Τζούλιαν;

thesskris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Κριτικές
12
Like
506
Πόντοι
290

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
669
Πόντοι
81
8 στις 10 σου λένε "comme tu veux" (όπως θες), δλδ ότι προαιρείσθε... οπότε δίνεις από 10-20 και φεύγει ευτυχισμένη. Αν της χαρίσεις και Δ/Ν, σ' έχει για Θεότητα!
Τι είναι το Δ/Ν;;;

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
669
Πόντοι
81
Με τα ύψη αν θες, απαντάς επίσης

dhyryufsg6

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2015
Like
20
Πόντοι
0
τανα νοσι μπε αεροπλανο νοσι μπε ντιεγκο καραβακι και μετα αυτοκινητο για ντιεγκο και πισω με αεροπλανο
10ωρο οδοιπορικό από Ανκίφι σε Ντιέγκο με van (καλά να πάθω που τσιγκουνευόμουν), 6ωρο από Ντιέγκο σε Ανκίφι με κλιματιζόμενο 4χ4 (αλλά και 160€ το μαλλί, παρακαλώ!). Δε γαμεί... εμπειρία :)

dhyryufsg6

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2015
Like
20
Πόντοι
0
Με τα ύψη αν θες, απαντάς επίσης
Πολύ ευχαρίστως: 1.60-1.65 οι πιο πολλές, είχε και 1.70 plus, καμμία με χοντροκολάρες όπως Δομίνικο, οι περισσότερες με σωστά πιασίματα (υπήρχαν και skinny, βεβαια).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν έχεις πάει στρατό? Χαχαχα... ΔιαΝυκτέρευση :)

dhyryufsg6

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2015
Like
20
Πόντοι
0
Μιας και υπήρχε ανταπόκριση στα εμβόλιμα (του όντως Τεράστιου sexvolcano!), θέλω να μοιραστώ ότι πηγή έμπνευσης για το συγκεκριμένο ταξίδι ήταν τα σχετικά (υψηλότατου επιπέδου) ποσταρίσματα του Mindreader. Γι'αυτό και τον ευχαριστώ και του εύχομαι Καλή Υγεία να έχει, να ταξιδεύει και να μας μοτιβάρει!

thesskris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Κριτικές
12
Like
506
Πόντοι
290
10ωρο οδοιπορικό από Ανκίφι σε Ντιέγκο με van (καλά να πάθω που τσιγκουνευόμουν), 6ωρο από Ντιέγκο σε Ανκίφι με κλιματιζόμενο 4χ4 (αλλά και 160€ το μαλλί, παρακαλώ!). Δε γαμεί... εμπειρία :)
χαχαχ ναι περιπετεια οι μετακινησεις στη μαδαγασκαρη παρεα ειμασταν με 4χ4 και εμεις αλλα απο οσο θυμαμαι 2018 πηγαμε 100 ειχαμε δωσει

thesskris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Κριτικές
12
Like
506
Πόντοι
290
την πατησαν κατι φιλοι μου με κατι βανακια απο τανα για ντιεγκο 18 ωρες ! οποτε τα απεφυγα

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
669
Πόντοι
81
Πολύ ευχαρίστως: 1.60-1.65 οι πιο πολλές, είχε και 1.70 plus, καμμία με χοντροκολάρες όπως Δομίνικο, οι περισσότερες με σωστά πιασίματα (υπήρχαν και skinny, βεβαια).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν έχεις πάει στρατό? Χαχαχα... ΔιαΝυκτέρευση :)
Όχι όντως δεν έχω πάει Ήμουν κάτοικος εξωτερικού μικρός

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
196
Like
53.055
Πόντοι
28.061
Να σημειώσω ότι στον τρίτο κόσμο όταν υπάρχει μια απόσταση πχ 7-8-10 ώρες να προτιμάτε αεροπλάνο
1 θέμα σαφακειας
2 κερδίζεις χρόνο κ χρήμα διότι πχ το αεροπλάνο είναι πιο ακριβό όμως εκείνη τη μέρα που θα κερδίσεις με το λεοφορεια θα την πληρώσεις σε έξτρα ξενοδοχείο κ φαγητό
3 η κούραση θα είναι μεγαλύτερη κ ίσως χάσει ενέργεια που θα μπορούσες να σπαταλήσεις σε κορασίδες .

dhyryufsg6

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2015
Like
20
Πόντοι
0
Να σημειώσω ότι στον τρίτο κόσμο όταν υπάρχει μια απόσταση πχ 7-8-10 ώρες να προτιμάτε αεροπλάνο
1 θέμα σαφακειας
2 κερδίζεις χρόνο κ χρήμα διότι πχ το αεροπλάνο είναι πιο ακριβό όμως εκείνη τη μέρα που θα κερδίσεις με το λεοφορεια θα την πληρώσεις σε έξτρα ξενοδοχείο κ φαγητό
3 η κούραση θα είναι μεγαλύτερη κ ίσως χάσει ενέργεια που θα μπορούσες να σπαταλήσεις σε κορασίδες .
Έτσι είναι... βέβαια, στη δική μου περίπτωση δεν υπήρχαν απευθείας πτήσεις και θα έπρεπε να πετάξω πρώτα για Τάνα (και δε βολεύουν και οι ανταποκρίσεις..) ενώ το aleretour μου ήταν Αθήνα<->Νόζι. Τεσπα, την επόμενη φορά θα αφιχθώ Νόζι και θα φύγω πίσω από Τάνα (γιατί θέλω να παίξω και με ile Sainte Marie).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom