εχω χάσει το ελληνικό κινητό βλάκα... και περιμένω την sim από την Ελλάδα fb Εχεις πμ
OP OP ADMIRAL GR Τιμημένος Εγγρ. 27 Αυγ 2005 Μηνύματα 15.410 Κριτικές 3 Like 7.109 Πόντοι 1.486 7 Μαΐ 2020 #81 tramountana έγραψε: εχω χάσει το ελληνικό κινητό βλάκα... και περιμένω την sim από την Ελλάδα fb Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εχεις πμ
tramountana έγραψε: εχω χάσει το ελληνικό κινητό βλάκα... και περιμένω την sim από την Ελλάδα fb Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εχεις πμ
sex volcano Γλομπεάρχης Εγγρ. 15 Οκτ 2012 Μηνύματα 30.398 Κριτικές 202 Like 55.809 Πόντοι 47.293 7 Μαΐ 2020 #82 amjik έγραψε: .. έχω σέ θυρίδα δύο λίρες τέσσερα δολάρια Καναδά έξη στριγκακια 20 προφυλακτικά παλαιά stop κ ένα δονητη...αν πεθάνω τί θα απογινουν αυτά?? Κλικ για ολόκληρη προβολή... η τραπεζικη θυριδα δεν κληρονομειται παραμαονο αν εχεις ορισει συνδικαιουχο !!!ρωτησε κ τραπεζικο φιλε
amjik έγραψε: .. έχω σέ θυρίδα δύο λίρες τέσσερα δολάρια Καναδά έξη στριγκακια 20 προφυλακτικά παλαιά stop κ ένα δονητη...αν πεθάνω τί θα απογινουν αυτά?? Κλικ για ολόκληρη προβολή... η τραπεζικη θυριδα δεν κληρονομειται παραμαονο αν εχεις ορισει συνδικαιουχο !!!ρωτησε κ τραπεζικο φιλε
pezoporos Ενεργό Μέλος Εγγρ. 25 Ιουν 2009 Μηνύματα 5.876 Κριτικές 8 Like 3.767 Πόντοι 786 7 Μαΐ 2020 #83 amjik έγραψε: .. έχω σέ θυρίδα δύο λίρες τέσσερα δολάρια Καναδά έξη στριγκακια 20 προφυλακτικά παλαιά stop κ ένα δονητη...αν πεθάνω τί θα απογινουν αυτά?? Κλικ για ολόκληρη προβολή... νομίζω πάει στο άνοιγμα ο κληρονόμος με τον εφοριακό
amjik έγραψε: .. έχω σέ θυρίδα δύο λίρες τέσσερα δολάρια Καναδά έξη στριγκακια 20 προφυλακτικά παλαιά stop κ ένα δονητη...αν πεθάνω τί θα απογινουν αυτά?? Κλικ για ολόκληρη προβολή... νομίζω πάει στο άνοιγμα ο κληρονόμος με τον εφοριακό