Νέα

Nokia 6230i

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1tetris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 752
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
335
Πόντοι
21
Καλημέρα, έχω ένα παλιό (αρχαίο) κινητό το όποιο με βολεύει στις διακοπές επειδή η μπαταρία του έχει μεγάλη χωριτικότητα και δεν με ενοχλεί με τον όγκο του.
Όταν έρχομαι όμως Ελλάδα δεν λαμβάνω κλίσεις, μπορώ να κάνω χωρίς πρόβλημα κλήσεις. Το κινητό το αγόρασα απο το ebay. Υποψιάζομαι οτι έχει καποοου είδους φραγή "Call bearing" Incoming calls when abroad". Ξέρει κανείς κάτι;

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.069
Πόντοι
456
Έρχεσαι Ελλάδα από πού;
Αλβανία;
Ίσως δεν παίζει σωστά στο Ελληνικό Δίκτυο.
Επίσης αν δεν δέχεται κλήσεις, τότε για τι χρήση το έχεις;
Sms λαμβάνει;

dg67

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2017
Like
108
Πόντοι
0
Για να λαμβάνεις, σημαίνει ότι το roaming παίζει. Όταν δεν είσαι Ελλάδα, λαμβάνεις κλήσεις;

Αν όχι, κοίταξε στις Ρυθμίσεις αν έχει ενεργοποιημένη Εκτροπή κλήσεων και χτυπάνε όλες κάπου αλλού...

OP
OP
1

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
335
Πόντοι
21
Για να λαμβάνεις, σημαίνει ότι το roaming παίζει. Όταν δεν είσαι Ελλάδα, λαμβάνεις κλήσεις;

Αν όχι, κοίταξε στις Ρυθμίσεις αν έχει ενεργοποιημένη Εκτροπή κλήσεων και χτυπάνε όλες κάπου αλλού...
Η καρτα είναι γερμανικής εταιρίας, φυσικά και λειτουργεί πλήρως. Διάβασε αυτό που έγραψα στην αρχή.
" Incoming calls when abroad" πρέπει να είναι ενεργοποιήμενο, αλλά δεν μπορώ να το ελένξω

OP
OP
1

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
335
Πόντοι
21
μην το πετάς. κάνει για το αρχαιολογικό μουσείο
Τι, λε ρε! Οχι μονο, όπου παω το αφήνω σε εμφανές σημειο, τα γκομενέτα χτυπάν καμπάνες! Καμανικά κόλπα
Αυτό που θέλω είναι να λαμβάνω στις διακοπές μου κλήσεις ώστε οι πέριξ να ακούσουν τον γνήσιο ήχο της δοξασμένης ΝΟΚΙΑ

Στήν παραλία επίσης, δεν υπάρχει πιθανότητα κλοπής, το βλέπουν τσιγκάνοι και τους άρχεται σιχαμάρα

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom