ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 173
- Like
- 39.506
- Πόντοι
- 37.762
Με τον Τραμπα-κουλα.Τελικά με ποιον είσαι; Με τον Τραμπ η τον Κούλη;
Με τον Τραμπα-κουλα.Τελικά με ποιον είσαι; Με τον Τραμπ η τον Κούλη;
Ειχαν προτεραιοτητα τα βυζια του παπατζηκλέφτρα
Με τη μελάνιαΤελικά με ποιον είσαι; Με τον Τραμπ η τον Κούλη;
Πάλι εγώ φταίω;Ειχαν προτεραιοτητα τα βυζια του παπατζη
Έμπαινα…Με τη μελάνια
θα μπορουσα να εχω το τηλεφονο σου για να κανονισουμε ραντεβου ευχαριστωΤι ειπε το ατομο.. μπραβο του
τοπ![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για τους παραπονιαριδες
ερωτευτηκα![]()
Επειδη εχετε καιρό να ζητήσετε και εχω αρχίσει να ανησυχώ
ποποποπο![]()
Καλη εβδομάδα
Αυτό μάλιστα. Αξίζει !![]()
Ειχα καιρό να παω σε χώρο με Michelin και σκέφτηκα ρε καρδιναλιε δεν ανηφορίζεις στην Nicole που έχεις καιρό να την δεις?
H κοριτσάρα μου λοιπόν μας ετοίμασε ενα υπέροχο bagel σολομού, οπου το απολαυσαμε παρέα με φιλική διαθεση, αριστο service και έντονες ''γεύσεις''.
Ευχαρiστώ Nicole !!!
Long time no see ZenitsuNcl το demon slayer το είδες?
Ωραίο το μπαγκελάκι με τον καπνιστό σολομό και εμένα μου αρέσει σε καμιά τορτίγια αλλά ελπίζω να φάγατε μετά τον αγώνα γιατί βγάζει πολύ ψαρίλα.![]()
Ειχα καιρό να παω σε χώρο με Michelin και σκέφτηκα ρε καρδιναλιε δεν ανηφορίζεις στην Nicole που έχεις καιρό να την δεις?
H κοριτσάρα μου λοιπόν μας ετοίμασε ενα υπέροχο bagel σολομού, οπου το απολαυσαμε παρέα με φιλική διαθεση, αριστο service και έντονες ''γεύσεις''.
Ευχαρiστώ Nicole !!!
@Nicole αυτό δεν παχαίνει εεε? Ετοιμάσου για cheat day!![]()
Ευχαρiστώ Nicole !!!
Ποιον αγώνα εννοείς , εγώ για φαγητό πήγα ....Ωραίο το μπαγκελάκι με τον καπνιστό σολομό και εμένα μου αρέσει σε καμιά τορτίγια αλλά ελπίζω να φάγατε μετά τον αγώνα γιατί βγάζει πολύ ψαρίλα.
Τι ειμαι ρε μωρο φαρμακειο;Νικόλ μήπως διανυκτερεύεις γιατί δε μας πέφτει???Συλλογος μεγάλος![]()