ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.227
- Πόντοι
- 3.506
Δεν θα χαρεί νομίζω.Nicole και anal λοιπον….
Όταν το είδα στην αρχή και είδα και το ποσό γέλασα….
Αλλά όταν βλέπω κάτι τέτοια με εξιτάρουν, λέω δε γαμιέται… Αν δεν κανει χαβαλέ και πει το ναι , Θα κάνω δυο φορές λιγότερο το χόμπι μου τον άλλο μήνα !!!
Όπως έχω πει την Νικόλ την ξέρω πριν καν ακόμα ανοίξει καρτέλα στο Φόρουμ…. Συζητήσαμε αρκετές φορές για πρωκτικό και η αλήθεια είναι οτι το είχα ζητήσει και στο παρελθόν Αλλά ήταν ανένδοτη, τώρα δεν ξέρω τι άλλαξε βέβαια αλλά δε με χάλασε.
Απλώς Ζήτησα να κλείσουμε καλύτερα σε δωμάτιο σε γνωστό ξενοδοχείο για να είναι πιο ωραία η εμπειρία…
Επειδή κάνω αρκετά πρωκτικό και στην προσωπική μου ζωή Θεωρώ ότι έχω εμπειρία Και μας βγήκε χαλαρά…
Ξεκινήσαμε βέβαια με κανονικό πρόγραμμα και το πρωκτικό παίχτηκε στο δεύτερο γύρο που είχε χαλαρώσει περισσότερο….
Τώρα δεν ξέρω αν με βρίσει αλλά δε με νοιάζει κιόλας, πιο σφιχτό κώλο δεν έχω νιώσει….. Νομίζω ότι στην αρχή για κανα πεντάλεπτο την λυπήθηκα, οχι οτι σταματησα… ειχα κλεισει και την ανακληση της μπαλκονοπορτας !
Είχα ξεκαθαρίσει ότι από τη στιγμή που το πληρώνω και το έχει βάλει στο πρόγραμμα θα γίνει όπως θέλω εγώ αλλιώς καλύτερα να μη γίνει…
Μετά όλο πήραν το δρόμο τους, Χαλάρωσε και νομίζω ότι το απολαύσε μαζί μου.
Δε νομίζω ότι έχω να πω κάτι περισσότερο, αυτή η εμπειρία με το καθένα βγαίνει διαφορετικά…. Πως να το πω είναι η ίδια η Νικόλ που ξέρουν όσοι έχουνε κάνει ραντεβού μαζί της απλώς πλέον παρέχει κάτι επιπλέον το οποίο Το θέλουμε πολλοι !
Καλά ρε εσύ λίγο προετοιμασία δεν έκανες, κατευθείαν στο ψαχνό βάρεσες;
Λιπαντικό δεν είχατε;