SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.690
- Πόντοι
- 1.446
Εμένα η απάντηση σου μου κάνει ότι δεν έχεις πάει ποτέ και απλά γράφεις…απαντησα ηδη φιλε μου
Εμένα η απάντηση σου μου κάνει ότι δεν έχεις πάει ποτέ και απλά γράφεις…απαντησα ηδη φιλε μου
ΕΣΕΝΑ ποιο είναι το κίνητρο σου και έγραψες την μαλακια σου; Τέλος πάντων,στα παπαρια μαςδεν πειραζει τι σου κανει
εσυ το θεμα ειναι γιατι γραφεις και ποιο ειναι το κινητρο σου
εν παση περιπτωση γεια σου
Οι ερωτήσεις μου ήτανε πολύ απλές και ξεκάθαρες, το να απαντάς με υπεκφυγές…. Νομίζω λέει πολλά!δεν πειραζει τι σου κανει
εσυ το θεμα ειναι γιατι γραφεις και ποιο ειναι το κινητρο σου
εν παση περιπτωση γεια σου
Ωπαααααα για εξηγα το αυτο ρε μεγαλε γιατι ειναι βαρυ αυτο που εγραψες....Σε ξεμπρόστιασε η @Nicole , με το άλλο προφίλ σου.
Μάλλον τα αυτονόητα... Το ότι θα απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες και με discount 25% και γκρινιάζουν από πάνω ειλικρινά με ξεπερνάει! Οπότε για όποιον έχει second thoughts, ας μας αδειάσει τη γωνιά!Κανείς δεν σας υποχρεώνει να πατε μαζί μου. Οποιος θελει ερχεται οποιος δε θελει στην ακρη. Τι συζηταμε ακριβως δεν καταλαβαίνω..
Ουτε με συναντησες ουτε σε ξερω, ουδεποτε εχουμε μιλησει και εαν εφαγα Χ ευχαριστω μπορεις ν πας σε αλλο νημα που θα εχει κ νοημα η παρουσία σου.εγω απαντησα ασχετα αν κανεις πως δεν καταλαβες αλλα θα στο ξαναπω
μια που την συναντησα τελειωσα μεσα στο μισαωρο ναι
εσυ ομως δεν μου απαντησες γιατι σε ενοχλει τοσο που εγραψα πως για μενα ειναι Χ η συγκεκριμενη απ την στιγμη που καταργησε το ραντεβου στα 70
Οχι αμα θες συνεχισε το δε μου χαλας ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝ ΜΟΥενταξει - ενταξει ! δεν το συνεχιζω επειδη χαλαω το μαρκετιν σου
οποιος θελει να στα δωσει τα 100 ειναι ελευθερος δεν νομιζω οτι το δικο μου Χ θα τον αποτρεψει παντως
Νομιζω κατι σουπερμακετ !Τι είναι το μαρκετιν ρε παιδιά;
Ημουν σιγουρος !!!Ουτε με συναντησες ουτε σε ξερω, ουδεποτε εχουμε μιλησει και εαν εφαγα Χ ευχαριστω μπορεις ν πας σε αλλο νημα που θα εχει κ νοημα η παρουσία σου.
Σιγα τα βυζια ...της Λενκας ειναι καλυτερα....Μισή ώρα μόνο να παίξεις με τα βυζιά της χρειάζεσαι ....
.....ωνσγ για παιδι πρωινιατικα![]()
BBW μέχρι τις 9 το βραδυ καλεις
Πληροφωριες μονο τηλεφωνικα σε μνμ δεν απανταω ουτε whats up ουτε viper. Πάρε τηλέφωνο την παχουλη θέα Σεξ μουνι Στραπ ον.ποδοπατημα Σε κατουραω Δε με κατουρας 698927 3550 11:00-16:00kanesex.com
70 € το μισάωρο, καλημέρα!
Α να χαθείς πρωινιατικα![]()
BBW μέχρι τις 9 το βραδυ καλεις
Πληροφωριες μονο τηλεφωνικα σε μνμ δεν απανταω ουτε whats up ουτε viper. Πάρε τηλέφωνο την παχουλη θέα Σεξ μουνι Στραπ ον.ποδοπατημα Σε κατουραω Δε με κατουρας 698927 3550 11:00-16:00kanesex.com
70 € το μισάωρο, καλημέρα!
Ε , τώρα τρωγεσε και εσυ... να παρε και μια πιο οικονομική να εχεις και ρέστα...Γιατί ρε παιδιά;
Όσοι αναζητούν το 70αρι υπάρχει λυση !!!
Λίγα δίνει 70Γιατί ρε παιδιά;
Όσοι αναζητούν το 70αρι υπάρχει λυση !!!