SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.690
- Πόντοι
- 1.446
Σιγα σιγα…..Ο κόσμος όλος.
Σιγα σιγα…..Ο κόσμος όλος.
και Old school rednexΕίναι πανκ πόλη ή Θεσσαλονίκη και αυτή τη στιγμή αγαπημένη μπάντα είναι οι χατ τρικ. Παραθέτω και τραγούδι με φραση που έχουν πει πολλοί εδώ μέσα αλλά με άλλο context
...αρχοντα, κλαιω με το nickname σουΕίναι πανκ πόλη ή Θεσσαλονίκη και αυτή τη στιγμή αγαπημένη μπάντα είναι οι χατ τρικ. Παραθέτω και τραγούδι με φραση που έχουν πει πολλοί εδώ μέσα αλλά με άλλο context
Να τώρα...Τον κραταω γ σενα

Nicole μόλις έφτιαξα λογαριασμό για την πάρτυ σου.. άντε τώρα να κάνω 5 δημοσιεύσεις μπάς κ καταφέρω να στείλω pmΕπιστροφή λοιπόν. Ανοιξα κ το κινητό οπως πολλοί θα ειδατε.. την υπομονή σας παρακαλω με τα μηνύματα, θα απαντήσω σε όλους. Παρακαλω για Αθήνα μην μου στέλνετε τωρα δεν προβλεπεται στο αμεσο μέλλον, θα ενημερώσω πότε. Καλως να ανταμώσουμε πάλι κ καλο καλοκαίρι.
...κατι μου λεει πως και εσυ "μουσκεμα" θα τους υποδεχοσουν!!!Να μην ειμαι εκει να ανοιξω κ να προσφερω καταφύγιο στους μουσκεμένους συνανθρώπους μας

Δεν θα με άφηνε ασυγκίνητη αυτη η καταστροφη...κατι μου λεει πως και εσυ "μουσκεμα" θα τους υποδεχοσουν!!!![]()
Ξες τωρα ποσοι πατανε το play κ δε παιζει χαχαχαχα
Εχει κανει ηδη restart το ρουτερ 3 φορεςΟ @Μέγας Παπατζής είναι σίγουρα ο ένας![]()
Μια επανεκκίνηση τον υπολογιστή ή το κινητό πιστεύω θα λύσει το πρόβλημα...Ξες τωρα ποσοι πατανε το play κ δε παιζει χαχαχαχα

Η μια κλωτσιαΜια επανεκκίνηση τον υπολογιστή ή το κινητό πιστεύω θα λύσει το πρόβλημα...![]()
Κλωτσιά στα παπάρια θέλει κανονικά ο @Μέγας Παπατζής, το έχει φετίχ..Η μια κλωτσια
Σοφά τα λόγια σου γέροντα...Κλωτσιά στα παπάρια θέλει κανονικά ο @Μέγας Παπατζής, το έχει φετίχ..