Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 62.037
Τετοια μ λες κ θα το παιξω το γατακι μου...ένα θα σου πω...
μαιντανό δε σου πήρα ένεκα ακρίβειας αλλά CHIQUITA στο γέμισα το καρότσι
(γιατί περνάω φάση αγραναπαυσης)
Τετοια μ λες κ θα το παιξω το γατακι μου...ένα θα σου πω...
μαιντανό δε σου πήρα ένεκα ακρίβειας αλλά CHIQUITA στο γέμισα το καρότσι
(γιατί περνάω φάση αγραναπαυσης)
κάτσε και σα να έπεσε λίπασμα....Τετοια μ λες κ θα το παιξω το γατακι μου

....μπλεξαμε παλι εδω μεσα, γοργονα ειναι!Δεν επιθυμώ να σχολιάζετε τα γραφόμενα μου γτ εσείς ούτε μαϊντανό δεν προσφέρεται στην νεράιδα
Οποτε μπαινω μονο μπλεξιμο....μπλεξαμε παλι εδω μεσα, γοργονα ειναι!
...τα γατια να τα αφησετε στην ησυχια τους παρακαλωΤετοια μ λες κ θα το παιξω το γατακι μου
Προφανώς και δίνει τι θες ρίγανη, θυμάρι,δεντρολίβανοΟ οπεκεπε μήπως δίνει και επιδότησης για χόρτο?![]()

Κρητικό να είναι και ολα καλάΠροφανώς και δίνει τι θες ρίγανη, θυμάρι,δεντρολίβανο![]()
ΘυμαρορίγανηΠροφανώς και δίνει τι θες ρίγανη, θυμάρι,δεντρολίβανο![]()
Πήρες κωλο;Συνάντηση με Nicole : Φαινοταν απο το τροπο που μιλάει το ποσο κουλ ειναι οποτε ηθελα να συναντηθω μαζι της. Ευκολη επικοινωνια. Ο χώρος πολυ οικείος. Ο συνδυασμός συμπεριφοράς, εμφάνισης, υπηρεσιών δεν υπάρχει. Το κόστος δεν το βάζω καν γιατί ειναι πραγματικά χαμηλό για αυτο που προσφέρεται. Λεπτομέρειες για τη συνάντηση δεν χρειάζεται να αναφερθούν. Θα την συναντούσα με τα χίλια ξανα! Κάτι αρνητικό δεν έχω να αναφέρω.
Τον κραταω γ σεναΠήρες κωλο;
Vandaloup βάλε !!Είναι πανκ πόλη ή Θεσσαλονίκη και αυτή τη στιγμή αγαπημένη μπάντα είναι οι χατ τρικ. Παραθέτω και τραγούδι με φραση που έχουν πει πολλοί εδώ μέσα αλλά με άλλο context
Ευχαριστώ Νικόλ μου. Θα έρθω πολύ σύντομα να τον απολαύσωΤον κραταω γ σενα
Και ποιος δεν θέλει αυτόν τον κώλοΤον κραταω γ σενα
Έλα μωρέ εντάξει, ένας κώλος είναιΚαι ποιος δεν θέλει αυτόν τον κώλο
Ο κόσμος όλος.Έλα μωρέ εντάξει, ένας κώλος είναι