neosmistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2025
- Like
- 102
- Πόντοι
- 0
Παρεπιπτόντως χθες έφαγα 3 ώρες από την ζωούλα μου να διαβάζω σχόλια δεξιά αριστερά και ήταν υπέροχα
![]()
Ο σκακιστης π μ τα εκανε δωρο θελει να παραμεινει ανωνυμος
Του πέρασαν τα νευρα ή θα αρχισει τις φωνές να φύγουμε;![]()
Μα παντού είναι αυτός ... ο Σκακιστής???
Ενημερώθηκα ! Καλά μην τρελενεσαι και εγώ για τα σουσου ζωΚαλησπέρα, στο ψιλό θα σε παίρναμε αν δεν είσαι σωστός. Έτσι κι αλλιώς το κορίτσι θες να γνωρίσεις όχι εμάς. Κάτσε συμπεριφερσου σωστά, μπες στο χαβαλέ,πάρε τις πληροφορίες που θες,μιλά της και γιατί όχι θα <τσιμπήσεις τηλεφωνάκι> που λέμε και μεις. Το κορίτσι είναι διαμάντι, ο καθένας βέβαια με τα γούστα του. Διάβασε όμως και τους κανόνες των νέων μελών (5 μηνύματα και πάνω για πμ κλπ) και του σαιτ και θα ανταλλάσουμε πληροφορίες. Αλλιώς το τρολινγκ θα πάει σύννεφο.
![]()
Δυναμίτης
Γουργούρισαν οι όρχεις μου...
H TOP OF THE TOP Τι να λέμε τώρα η εικόνα μιλάει απο μονη της τυχεροι που την εχουμε στην πόλη μας
Απίστευτη!
Δεν είναι άδικο για αυτή την τρυπούλα να μην δέχεται περιποίηση;
What a distinguished gentlemanΔεν είναι άδικο για αυτή την τρυπούλα να μην δέχεται περιποίηση;
Θέλω να τις γλείψω σαν τρελός
Στην διάθεση σας my LadyWhat a distinguished gentleman
Καλος εεεΝαι τι;![]()
Ρομαντική ψυχή είναι ΑΛΛΆ έχει και κωλάραΤόνους θα βάλεις καμιά φορά, σε κούφανε ο ΚΏΛΟΣ της ρε μπαγάσα...............................
Λατρεύω προσωπάκι και χαρακτήρα Nicole εγώ, είμαι ρομαντικό παιδί μη ξεχνάμε............
ΥΓ: Γιατί έχουν αρχίσει όλοι και με αντιγράφουν;![]()
Σε πιστέψαμεΔεν το έχω προσέξει
![]()
Έλειπα και τώρα που γύρισα άλλες είναι οι προτεραιότητες μου. Και εκείνο θα έρθει.
Ψυχουλα μουΤόνους θα βάλεις καμιά φορά, σε κούφανε ο ΚΏΛΟΣ της ρε μπαγάσα...............................
Λατρεύω προσωπάκι και χαρακτήρα Nicole εγώ, είμαι ρομαντικό παιδί μη ξεχνάμε............
ΥΓ: Γιατί έχουν αρχίσει όλοι και με αντιγράφουν;![]()