sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Συνάδελφοι, διάβασα στη σημερινή Εspresso για ένα καινούριο ίδρυμα στο Πειραιά...ά ρε Μιχαλολιάκο ακόμα δεν βγήκες και ανοίγουν νέα ιδρύματα στη πόλη σου!

Συνάδελφοι, διάβασα στη σημερινή Εspresso για ένα καινούριο ίδρυμα στο Πειραιά...ά ρε Μιχαλολιάκο ακόμα δεν βγήκες και ανοίγουν νέα ιδρύματα στη πόλη σου!.... Ηρώων Πολυτεχνείου 8....θα το επισκεφθώ σύντομα και θα σας πω εντυπώσεις...εν τω μεταξύ οι Πειραιώτες συνάδελφοι ας κάνουν καμια βόλτα και να μας ενημερώσουν γιατί εγώ μένω Β.Π
![]()
Αυτό υπήρχε και παλιότερα, ρε φίλε.
Κάτι υπερώριμες θείτσες (2) είχε, μπάζα ανατολικής προέλευσης.
η αγγελία γράφει υπό νέα δ/νση, μάλλον θα έχει ανανεωθεί το ρόστερ ;)
Μακάρι, μπας και δούμε τίποτα καλό στον Πειραιά.
φίλε μου, μάλλον το μπέρδεψες με το μασατζίδικο στην Ηρώων Πολυτεχνείου 85 ;)
Όχι, φίλε μου, στο 85 είναι μία (1) θείτσα μόνο.
Στο 8 ήταν δύο οι γριές.
Μιλάω για 1-2 χρόνια πριν.
Οι παλαιότεροι θυμούνται.
Το 8 είναι πριν το Δημοτικό Θέατρο, το 85 είναι στην απέναντι πλευρά, μετά το Δημοτικό Θέατρο.
Οκ;
Όχι, φίλε μου, στο 85 είναι μία (1) θείτσα μόνο.
Στο 8 ήταν δύο οι γριές.
Μιλάω για 1-2 χρόνια πριν.
Οι παλαιότεροι θυμούνται.
Το 8 είναι πριν το Δημοτικό Θέατρο, το 85 είναι στην απέναντι πλευρά, μετά το Δημοτικό Θέατρο.
Οκ;
Αυτο το μαγαζι πρωτολειτουργησε με την πολυ γλυκια Μαιρη ,μετα , οταν παντρευτηκε, το πουλησε στις θειαδες που αναφερειςσε αυτο το μαγαζί δούλευαν όταν πρωτάνοιξε κάτι μίλφ από λέκκα,η βικτώρια και άλλη μία....μιλάμε για την απόλυτη γκρανοκατάντια!!!
Υπηρεσιες ? τιμες ? μια απο τα ιδια η εχουμε κατι διαφορετικο? για τα δεδομενα του πειραια παντα μιλαω....το είπα και το έκαναπήγα Πειραιά σήμερα το μεσημέρι και τίμησα το καινούριο κατάστημα. Καμια σχέση με τις παλιές γκρανοκαταστάσεις που αναφέραν οι συνάδελφοι...το κατάστημα έχει ανανεωθεί και είχε δύο πιπίνια και δύο μιλφ...εγώ πήρα το πιπίνι την Άννα-Μαρία 19 ετών με καβλέ φάτσα και σώμα λαμπάδα! Από υπηρεσίες πολύ καλή!
![]()
![]()
το είπα και το έκαναπήγα Πειραιά σήμερα το μεσημέρι και τίμησα το καινούριο κατάστημα. Καμια σχέση με τις παλιές γκρανοκαταστάσεις που αναφέραν οι συνάδελφοι...το κατάστημα έχει ανανεωθεί και είχε δύο πιπίνια και δύο μιλφ...εγώ πήρα το πιπίνι την Άννα-Μαρία 19 ετών με καβλέ φάτσα και σώμα λαμπάδα! Από υπηρεσίες πολύ καλή!
![]()
![]()
Υπηρεσιες ? τιμες ? μια απο τα ιδια η εχουμε κατι διαφορετικο? για τα δεδομενα του πειραια παντα μιλαω....
το κουδουνι τι γραφει?
οκ ευχαριστω καμια προταση?
Υπηρεσιες ? τιμες ? μια απο τα ιδια η εχουμε κατι διαφορετικο? για τα δεδομενα του πειραια παντα μιλαω....