Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ωραιο φιλε το βαζω ετσι να το βλεπουμε με τη μια
Aυτά...
αν θες, μπορεις να βαζεις βιντεο ετσι:Καλά έκανες και το έβαλες έτσι φίλε μου !!!
Ξέρω από σόλα αλλά δεν ξέρω από όλα ...
ναι τυπε εννοειτε.αν εχεις σκληρα δαχτυλα απο τη δουλεια θα βοηθησει για να μη βγαλεις ευκολα καλους.τι ειδος σε ενδιαφερει να παιξεις?Γινεται να μαθει καποιος κιθαρα μετα την ηλικια των 40 και αν εχει καπως ταλαιπωρημενα δαχτυλα απο χειρωνακτικες εργασιες;
Γινεται να μαθει καποιος κιθαρα μετα την ηλικια των 40 και αν εχει καπως ταλαιπωρημενα δαχτυλα απο χειρωνακτικες εργασιες;
Γινεται να μαθει καποιος κιθαρα μετα την ηλικια των 40 και αν εχει καπως ταλαιπωρημενα δαχτυλα απο χειρωνακτικες εργασιες;
Η κλασική κιθάρα φίλε μου ειναι αλλη φάση..Κατα την γνώμη μου αμα μάθεις κλασική ξέρεις να παίζεις τα πάντα απο κιθάρα η εξοικειώνεσαι τρομερά γρήγορα με όλα τα είδη κιθάρας!Αμα παίζεις κλασική ακομα και μπουζούκι να σου δώσουν κάτι θα παίξεις..
Κλασική για να μάθεις μόνος σου όμως πρέπει να εισαι κάτι ανάλογο με τον Μπετόβεν σε μουσική ευφυΐα.Μιλαω για πραγματική κλασική,με μουσικούς νόμους κτλ.Αν σου αρέσει τόσο γράψου σε σχολή η βρες κάποιον για καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα.Αυτα ειναι έξοδα που δεν τα κλαις ποτέ!!
τι τραγουδια θες να παιζεις?αν θες ροκ μεταλ πχ δεν υπαρχει λογος να ασχολιθεις με κλασικη.