Καλησπέρα και πάλι εγώ συγκεκριμένα πού απαντάω τώρα στα μηνύματα είμαι η ΛΑΡΙΣΑ θα ήθελα να σας πω ότι η κοπέλες δεν είναι κούκλες αυτό πρέπει να το λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη σας. Ο τι κάνουν αυτή τη δουλειά δεν σημαίνει ότι είναι άβουλα άτομα σας εξήγησαν και πιο πριν ένα δευτερόλεπτο χρειάζεται για να χαλάσεις συνεδρίαση αλλά θέλω να σας σίγουρος ότι η επιλογή που κάνατε ήτανε πάρα πολύ καλή και μπορούν να σας διαβεβαιώσουν πάρα πολλοι πελατες μας από εδω μέσα . Να ξέρετε πάρει ένα από τα καλύτερα χαρτιά του μαγαζιού άμα πιστεύετε ότι η νεφέλι δεν είναι καλή στο πρόγραμμά της . Σπό ό,τι καταλαβαίνω και τα υπόλοιπα κορίτσια δεν θα μπορέσουν να σας εξυπηρετήσουν κσι ας είναι καλες στο πρόγραμμα τους για να το ευχαριστηθείτε και να μη πετάτε τα χρήματα σαςγια αυτό και είναι κρίμα να ξοδέψετε τα λεφτά σας στο χώρο μας . Αλλά και πάλι σας λέω με υπευθυνότητα από την νεφέλη είναι πάρα πολύ καλή στο πρόγραμμά της , ακόμη ήθελα να σας ρωτήσω όταν βγήκατε έξω η υπεύθυνοι σας 3ωτησε πως περασατε ,εγώ είμαι σίγουρη ότι ειπατε όλα καλά γιατί αν τις είχατε κάνει παράπονα θα με είχε πάρει αμέσως τηλέφωνο να μου τα αναφέρει ότι είχε παράπονα από την νεφέλη . Πάντως χάρηκα για τη γνωριμία καλό καλοκαίρι να 2χετε