Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.333
Πόντοι
11.096
Τρεις κοπέλες σήμερα Γιάννα, Ζωή, Κίρα, όι δύο πρώτες δωμάτιο ή Κίρα μόλις είχε βγεί :coffee:...
Ή Σοφία ρεπό της Κυριακές και Δευτέρα μέχρι νά αλλάξει.

Στο αδελφό μόνο δύο, Πάολα ή μία καί μάλλον καί Ελένη.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.761
Πόντοι
7.195
Τρεις κοπέλες σήμερα Γιάννα, Ζωή, Κίρα, όι δύο πρώτες δωμάτιο ή Κίρα μόλις είχε βγεί :coffee:...

Καλησπέρα. Τι εννοείς μέχρι να αλλάξει?

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.333
Πόντοι
11.096
Καλησπέρα. Τι εννοείς μέχρι να αλλάξει?
Ή Σοφία στην υποδοχή θά έχει ρεπό κάθε Κυριακή και Δευτέρα από εδώ και μετά μέχρι νά αλλάξει κάτι.
Μπορεί να είναι προσωρινό μπορεί και μόνιμο.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.069
Πόντοι
456
Η

Η Ρίτα είναι ακόμα εκεί;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
193
Like
59.978
Πόντοι
41.813
Πέντε κοπέλες σήμερα ροστερ.
Ειρήνη, Ρίτα, Κίρα, Ιλόνα, Βανέσα.
Τιμήθηκε η Κίρα που δεν μπορούσα να την πετύχω τόσο καιρό.
35αρα Ουκρανή,σκινυ κορίτσι, πολύ δοτική με τα γλωσσοφιλα να μην τα τσιγκουνευεται καθόλου,ωραίο πεταχτό κωλαρακι, μικρό βυζί,με ωραία συμμετοχή,πίπα ακα και μανιτζεβελη σε ότι στάση δοκίμασα.
Μέχρι στα όρθια την πήρα :rockon:
:woldman:
Ευτυχείτε

Titser

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Κριτικές
6
Like
709
Πόντοι
301
Καλημέρα … Για αυτή την Βανέσα ξέρει κάποιος τίποτα περισσότερο αν αξίζει τι πρόγραμμα κάνει κτλ .. thanks

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.333
Πόντοι
11.096
Πέντε κοπέλες σήμερα ροστερ.
Ειρήνη, Ρίτα, Κίρα, Ιλόνα, Βανέσα.
Τιμήθηκε η Κίρα που δεν μπορούσα να την πετύχω τόσο καιρό.
35αρα Ουκρανή,σκινυ κορίτσι, πολύ δοτική με τα γλωσσοφιλα να μην τα τσιγκουνευεται καθόλου,ωραίο πεταχτό κωλαρακι, μικρό βυζί,με ωραία συμμετοχή,πίπα ακα και μανιτζεβελη σε ότι στάση δοκίμασα.
Μέχρι στα όρθια την πήρα :rockon:
:woldman:
Ευτυχείτε
Κατάλαβαμε.... Πέντε μέρες εκτός ή Κίρα μέχρι να συνέλθει.

:cheesy::cheesy:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.333
Πόντοι
11.096
Έξι κοπέλες ρόστερ από Αγγελική, Ιλονα, Κίρα, Ντάρια, Παλίνα καί άλλη μια πού δεν θυμάμαι.
Παλίνα νέα προσθήκη εκ Ρωσίας όπου έκανα τόν κασκαντέρ αλλά για τά δικά μου γούστα δεν μου βγήκε, κοινώς την πάτησα :confused: έπρεπε να τό περιμένω. Θά ανέβει κριτική με την πρώτη ευκαιρία.
Ή Ιλονα έχει φτιάξει σωματικά είναι ποίο ανανεωμένη αλλά δεν ξέρω αν έχει ακόμη τό πρόγραμμα κασέτα πού είδα εγώ στο παρελθόν.

Στο αδελφό τά γνωστά μόνο δύο κοπέλες.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Συγγνώμη να κάνω μια ερώτηση επειδή δεν ξέρω από μασάζ. Το "αδελφό" όπως λέτε μαγαζί του Λαγουμιτζή 23 ποιο είναι;

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
5.320
Πόντοι
2.846
Έξι κοπέλες ρόστερ από Αγγελική, Ιλονα, Κίρα, Ντάρια, Παλίνα καί άλλη μια πού δεν θυμάμαι.
Παλίνα νέα προσθήκη εκ Ρωσίας όπου έκανα τόν κασκαντέρ αλλά για τά δικά μου γούστα δεν μου βγήκε, κοινώς την πάτησα :confused: έπρεπε να τό περιμένω. Θά ανέβει κριτική με την πρώτη ευκαιρία.
Ή Ιλονα έχει φτιάξει σωματικά είναι ποίο ανανεωμένη αλλά δεν ξέρω αν έχει ακόμη τό πρόγραμμα κασέτα πού είδα εγώ στο παρελθόν.

Μεγάλη κατρακυλα και ειδικά για το αδελφό μαγαζί να δουλευει πλέον με 2 κοπέλες ,οταν προ 2ετιας είχαν τουλάχιστον 6 κοπέλες κυριακάτικα , χασανε πολυ πελατια πιστεύω με την υπερτιμολογιση ......

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.333
Πόντοι
11.096
Συγγνώμη να κάνω μια ερώτηση επειδή δεν ξέρω από μασάζ. Το "αδελφό" όπως λέτε μαγαζί του Λαγουμιτζή 23 ποιο είναι;
Συγγρού 40/42
Μεγάλη κατρακυλα και ειδικά για το αδελφό μαγαζί να δουλευει πλέον με 2 κοπέλες ,οταν προ 2ετιας είχαν τουλάχιστον 6 κοπέλες κυριακάτικα , χασανε πολυ πελατια πιστεύω με την υπερτιμολογιση ......
Δίκιο έχεις. Όταν τά λέμε όμως γινόμαστε όι κακοί κλπ....
Ή αύξηση οκ νά τό δεχτώ μέχρι ένα σημείο αλλά χρειάζεται χθές ανανέωση ρόστερ με αξιόλογες φρέσκες παρουσίες.

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.248
Πόντοι
3.656
Συγγρού 40/42

Ή αύξηση οκ νά τό δεχτώ μέχρι ένα σημείο αλλά χρειάζεται χθές ανανέωση ρόστερ με αξιόλογες φρέσκες παρουσίες.
Άσχετα με αύξηση & ανανεώση χτες..
Δυστυχώς δεν υπάρχει μέλλον με το βουνό co δερβέναγα..
:confused::confused::confused:

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.069
Πόντοι
456

Με τη νέα μανατζερ πώς πάει το μαγαζί;
Άκουσα κάποια παραπονιακα πρόσφατα.

Επίσης η Ιλονα ότι και να φτιάξει από σώμα, αν δε φτιάξει τις υπηρεσίες της που είναι από τα πιο παλτά εκεί μέσα, δεν αξίζει για τίποτα.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.333
Πόντοι
11.096
Με τη νέα μανατζερ πώς πάει το μαγαζί;
Άκουσα κάποια παραπονιακα πρόσφατα.

Επίσης η Ιλονα ότι και να φτιάξει από σώμα, αν δε φτιάξει τις υπηρεσίες της που είναι από τα πιο παλτά εκεί μέσα, δεν αξίζει για τίποτα.
Κακά τά ψέματα ή υποδοχή ή Λίκα που αντικαθιστά την Σοφία την Κυριακή καί Δευτέρες καλή είναι μέχρι ένα σημείο αλλά εμπρός στην Σοφία δεν τό έχει με τίποτα.

Ή Ιλονα ήταν ανανεωμένη καί φρέσκια αλλά συμφωνώ αν δεν φτιάξει τό πρόγραμμα τής κυρίως νά μήν είναι κασέτα δουλειά δεν γίνεται.

Αυτή που ξέχασα εχθές ήταν ή Γιάννα που επέστρεψε στο Λαγουμιτζή από τό Σ40 που ήταν.
Ένα δυνατό χαρτί είχε τό καλό σαλοναρισμα που έκανε κάποτε με τό δυνατό τής σημείο τό πρόσωπο τής τό έχασε καί αυτό.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.614
Πόντοι
4.897
Συγγρού 40/42

Η Ανανέωση απο μόνη της δεν φτάνει, θέλει και ποιότητα.....και απο οσο βλέπω όταν μιλάμε για υπηρεσιες οι περισσότεροι αναφέρονται σε μιλφ ή ντίβες του παρελθόντος....ειδικα όταν μπαίνει και το μασαζ στα κριτήρια....
Είναι πολλές οι περαστικες που δεν ενδιαφέρονται να χτίσουν πελατεία όπως έκαναν κάποτε Τζεσικα, Μαρίνα, Μονικα κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom