Gademosavros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 1.635
- Πόντοι
- 201
Σωστός , εγώ παρεξηγήθηκαΉρεμα αδερφέ, μη βρίζεις.
Σωστός , εγώ παρεξηγήθηκαΉρεμα αδερφέ, μη βρίζεις.
Μόνο λίγο χοντρο-μπουτα, σε σχέση με μοντέλο φυσικά, κατά τα άλλα κουκλαΔε νομίζω πως είναι ακωλη. Μη σου πω πως έχει ΚΩΛΑΡΑ
Γιατί να κουράζεται? Πιο εύκολο ένας εφοπλιστικος γόνοςΈνα βήμα πριν το only fans είναι η καυλιάρα
Φαινόμενα τύπου Τζούλια μια φορά βγαίνουν. Αφενός γιατί δεν μπορεί ο κάθε Μαρινάκης να τινάζει την μπάνκα στον αέρα κι από την άλλη γιατί δεν βγαίνουν άτομα τόσο προβληματικά όσο η Τζούλια, η οποία αν γουσταρε τόσο το σεξ θα μπορούσε να γαμιέται σε πολύ κλειστούς κύκλους και παράλληλα να παραμένει "ακέραια" στο κοινό.re σειρινακη μας λυπησου μας - κανε την μια προταση να πεσει το ιντερνετ σε ολη την ελλαδα απο τις προβολες. αυτο θελει το κοριτσι σε προκαλει.....
Με τέτοιες πατούσες τι να τον κάνεις τον κωλοΩραία μάτια, καλό σώμα αλλά όπως είπα άκωλη. Btw, που είναι ο τύπος που του έδειξα πως πρέπει να είναι οι κώλοι?? τόσες μέρες μούγκα, μάλλον θα τον έκανε σφεντόνα με την φωτογραφία!

τα εχυνα κ τα 2Με τέτοιες πατούσες τι να τον κάνεις τον κωλο
Δε νομιζω να ειναι τετοιο κοριτσι. Προκαλει τοσο οσο για να ειναι στην δημοσιοτητα, και φυσικα αρμεγει κανα πλουσιο.Άνοιξε ρε μουναρα onlyfans να τρελαθούμε όλοι!![]()
Μπορεί να μην είναι! Μακάρι να γίνει όμως!Δε νομιζω να ειναι τετοιο κοριτσι. Προκαλει τοσο οσο για να ειναι στην δημοσιοτητα, και φυσικα αρμεγει κανα πλουσιο.
Πω ρε πουστη πατουραΜάλλον νευρίασε με το φίλο που είπε ότι έχει ανύπαρκτο κωλο.![]()
Κέρασμα λοιπόν η ΚΩΛΑΡΑ της!
Ηρεμα αδελφεΠώ ρε πούστη![]()
Πώς να ηρεμήσω αδερφέ , όποτε μπαίνω εδώ βγαίνω κάγκελο με την πούστραΠω ρε πουστη πατουρα
Ηρεμα αδελφε
Ναι κωλαραΠώς να ηρεμήσω αδερφέ , όποτε μπαίνω εδώ βγαίνω κάγκελο με την πούστρα
λέτε να βάζει και πλυντήριο?

εγώ θα την κέρδιζα με τον χαρακτήρα μου![]()
![]()
Πάρε μάτι σαουλάκο και ηρέμησε και εσύ![]()
Μάλλον νευρίασε με το φίλο που είπε ότι έχει ανύπαρκτο κωλο.![]()
Κέρασμα λοιπόν η ΚΩΛΑΡΑ της!