Α Ψ Ο Γ Ο Σ !!! Ευχαριστώ!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μαλλον η Μαρια ξεκινησε και αλλου ειδους υπηρεσιες για αυτους που ενδιαφερονται

Ρε συ τυπε να προσεχουμε τι λεμε !!! αυτη ειναι η Μαγια ....![]()
![]()
Το ειπα γιατι αν κανεις search το email εμφανιζονται αγγελιες της Μαριας..Εισαι 100% σιγουρος οτι ειναι η Μαγια?
Να ας πουμε εδω περα χρησιμοποιειται το ιδιο email :
Ελα ρε συ τυπε ...ειναι γνωστα αυτα δεν ειναι νεο αυτο που παραθεσεs ...ξερουμε οτι ειναι η Μαγια ...οκ ?? !!!!! Απλα υπαρχουν και παιδια τα οποια ειναι νεα , δεν γνωριζουν πολλα και παιρνουν λαθοs πληροφοριεs για αυτο λοιπον το ειπα ...αυτα !!!
Εννοειται καλα εκανες γιατι η ενημερωση μου ηταν λαθος.Δεν το ηξερα ουτε εγω

Ρε μαγκες δε την εχω παρει αλλα πως ειναι ετσι! Ειναι χαλια... Βλεπω και την κριτικη που λεει γλυκια και ευγενικη στον τιτλο! Ρε καυλιαρηδες το γλυκια και ευγενικη ειναι κριτηριο για να επιλεξεις νηπιαγωγο για το παιδι σου οχι για να διαλεξεις πουτανα. Λεω εγω τωρα!
Παντως απο οτι εχω δει σε ιδια επιπεδα τιμης υπαρχουν και 2-3 καλυτερες οποτε μου κανει εντυπωση που εχει κ αυτη πελατες ή που δε ριχνει την τιμη.
Με απεριοριστο σεβασμο και εκτιμηση,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ![]()
Ρε μαγκες δε την εχω παρει αλλα πως ειναι ετσι![size=10pt]Ειναι ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ χαλια[/size]... Βλεπω και την κριτικη που λεει γλυκια και ευγενικη στον τιτλο! Ρε καυλιαρηδες το γλυκια και ευγενικη ειναι κριτηριο για να επιλεξεις νηπιαγωγο για το παιδι σου οχι για να διαλεξεις πουτανα. Λεω εγω τωρα!
Παντως απο οτι εχω δει σε ιδια επιπεδα τιμης υπαρχουν και 2-3 καλυτερες οποτε μου κανει εντυπωση που εχει κ αυτη πελατες ή που δε ριχνει την τιμη.
Με απεριοριστο σεβασμο και εκτιμηση,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ![]()
Μονο στα εγγονια τηςΑπανταει σε κανεναν σας ρε παιδια...?
μαρια σε παίρνω τηλ να κανονίσουμε ραντεβού...γιατί δεν απαντάς;;;;![]()