jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.494
- Πόντοι
- 36.317
ε ναι να μην κανει κανα μερεμετηρε συ πας για να γαμήσεις η για ανακαίνιση...?![]()
![]()
![]()

Μύθος...αλλά με το δυνατόΤο γαμήσι βοηθάει άραγε τη γυμναστική;![]()
( βλ. Μαράκι ) γυμνάζεσαι.. 
ρε συ πας για να γαμήσεις η για ανακαίνιση...?![]()
![]()
![]()
Λογικά πρέπει να είναι το δωμάτιο 402 Disco στο ξενοδοχείο Priamos Boutique στην Ηλιούπολη:Εμένα θα μου πει κάποιος ποιο ξενοδοχείο είναι αυτό και ποιο δωμάτιο; Το γούσταρα έτσι όπως το είδα με τα χρώματα και τις μπάλες του...
με τόσες ώρες στύση και τα τούβλα θα ξεσκίσει...Ετάξει το έχω κάνει εικόνα...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΤΑΚΑ!!! αχαχαχχαχχαχα

χθες γαμησα και θελω παλι χαχαχαχαΟι πύλες του παραδείσου![]()
![]()
![]()
σας αφησα χθες ολη την ημερα κανεις σας δεν το βρηκε ;)Εμένα θα μου πει κάποιος ποιο ξενοδοχείο είναι αυτό και ποιο δωμάτιο; Το γούσταρα έτσι όπως το είδα με τα χρώματα και τις μπάλες του...
σας αφησα χθες ολη την ημερα κανεις σας δεν το βρηκε ;)![]()
αντε να το πω ειναι το δωματιο disco στον πριαμο ηλιουπολης
![]()
![]()

ε μα ρε φιλε το χοτελι το εχουμε φερει τουμπα απο την ημερα που ανοιξε παρα πολλες φορες

ε μα ρε φιλε το χοτελι το εχουμε φερει τουμπα απο την ημερα που ανοιξε παρα πολλες φορες![]()

...ε μα ρε φιλε το χοτελι το εχουμε φερει τουμπα απο την ημερα που ανοιξε παρα πολλες φορες![]()
...
.... Εγώ διάβασα Ντούσκο....ερε τί τραβάω.
προχθες παντως χαιρετησε αλλο ενα κλωνο του ;) την καλημερα μου αρχοντα 
Το γαμήσι βοηθάει άραγε τη γυμναστική;![]()
Ωραίος! Για να είμαστε όμως δίκαιοι το είπε ένας φίλος 3 posts πιο πάνωσας αφησα χθες ολη την ημερα κανεις σας δεν το βρηκε ;)![]()
αντε να το πω ειναι το δωματιο disco στον πριαμο ηλιουπολης
![]()
![]()
εγω δεν ειμαι φωτογραφοςΛογικά πρέπει να είναι το δωμάτιο 402 Disco στο ξενοδοχείο Priamos Boutique στην Ηλιούπολη:
Ας το επιβεβαιώσει και ο φωτογράφος.

Ωραίος! Για να είμαστε όμως δίκαιοι το είπε ένας φίλος 3 posts πιο πάνω![]()
Είσαι και φωτογράφος ενίοτε, απλά δεν είσαι ο φωτογράφος ;)εγω δεν ειμαι φωτογραφος![]()
![]()
![]()
![]()