Εσύ κάτσε να κλαις τα παραπάνω λεφτά γιατί κάποιοι την πήδαγαμε με λιγότερα πριν καιρό
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπέρα!!!!Μαράκι Καύλα!!!!![]()
Εσύ κάτσε να κλαις τα παραπάνω λεφτά γιατί κάποιοι την πήδαγαμε με λιγότερα πριν καιρό

Καλώς δε πειράζει...Πάντως δεν τα κλαίω...Τρεις φορές που έχω βρεθεί μαζί της σούπερ έχω περάσει!

Καλησπέρα!!!!Μαράκι Καύλα!!!!![]()
Ωραιος Βασιλη!
μπα εκανε το μαλλι πλατινε και εβαλε και εξτενσιον???
ενα χρονο εχω να τη δω
ο πωπως μου φαινεται λιγο πιο τροφαντος παντως απο οσο τον θυμαμαι!
Ωραιος Βασιλη!
ενα χρονο εχω να τη δω
Τα σπαει ολο το σύνολο!!! 
Ωραιος Βασιλη!
ενα χρονο εχω να τη δω
ωραιο το gls...Καλησπέρα!!!!Μαράκι Καύλα!!!!![]()

Ποποοο τι γλυκια και αφρατη κωλαρα που εχει κανειΚαλησπέρα!!!!Μαράκι Καύλα!!!!![]()
... μου εβαλες πριζες να την ξανατιμησω , εχω περασει αψογα ολες τις φορες με το Μαρακι why not αλλη μια ,εχει παρει λιγο στον κωλο ?? η η γωνια ληψης ειναι που την κανει να φαινεται πιο μεγαλη ?? Κωλαρα παντως μπραβο Βασιλη

Καύλαααα είναι!!!Ποποοο τι γλυκια και αφρατη κωλαρα που εχει κανει ... μου εβαλες πριζες να την ξανατιμησω , αλλωστε εχω περασει αψογα ολες τις φορες με το Μαρακι
να ξέρετε ότι η κοπέλα γυμνάζεται.Καύλαααα είναι!!!
Τις πρωτες φορες οταν ειχε πρωτοεμφανιστει και ειχε βαλει την αστεια τιμη την ειχα παρει 3ις φορες μεσα σε 2 βδομαδες , το πιο γλυκο ντελιβερι που ειχα ... μου εσκαγε σπιτι μου με το αμαξακι της και ριχναμε κατι γαμησια πολυ παθιαρικαΚαύλαααα είναι!!!
, μου αρεσει πολυ το μουτρακι της , οι βυζαρες , οι ρογες της και το απαλο δερματακι της , ειναι πολυ καυλιαρικο θηλυκο η Μολδαβη και μπραβο της

αστεια?.....Τις πρωτες φορες οταν ειχε πρωτοεμφανιστει και ειχε βαλει την αστεια τιμη την ειχα παρει 3ις φορες μεσα σε 2 βδομαδες , το πιο γλυκο ντελιβερι που ειχα ... μου εσκαγε σπιτι μου με το αμαξακι της και ριχναμε κατι γαμησια πολυ παθιαρικα![]()
![]()
, μου αρεσει πολυ το μουτρακι της , οι βυζαρες , οι ρογες της και το απαλο δερματακι της , ειναι πολυ καυλιαρικο θηλυκο η Μολδαβη και μπραβο της
![]()
![]()
πολυ χαμηλη ηταν το σωστο , καλα μην βαρας ρε εσυ Gurακο .αστεια?.....![]()
ΧΩΡΙΣ πολυ.ηταν χαμηλη.πολυ χαμηλη ηταν το σωστο , καλα μην βαρας ρε εσυ Gurακο .
Ναι με αυτο το 50αρι ειχε γλυκανει πολυ κοσμακι η Μολδαβη , πολυ καυλα κορμακι η ατιμη , ξερουμε αν εχει προσθεσει κωλαρακι στο μενου ??ΧΩΡΙΣ πολυ.ηταν χαμηλη.
Gurακο;;;καλα μην βαρας ρε εσυ Gurακο .