Νέα

Μαρία Μάρκου (Γυναικάρα με τα μαύρα-η Chaser τηλεπαιχνίδι Mega)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dorcel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
41
Like
7.006
Πόντοι
7.795

Ανοίγω αυτό το θέμα μιας και απ' ότι διαπίστωσα, δεν υπάρχει κα΄τι σχετικό με αυτή τη γυναίκα. Προσωπικά, πέρα από τις γνώσεις που αδιαμφισβήτητα κατέχει, είναι μία πολύ σέξι παρουσία και όμορφη γυναίκα με ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της που φαντάζομαι, το κάνει εσκεμμένα για να προκαλεί ευχάριστα το τηλεοπτικό κοινό. Όταν κάνει δυναμική είσοδο στο παιχνίδι πριν φτάσει στη θε΄ση της για να καθίσει, όλη αυτή η απόσταση που περπατάει το κάνει μέ τέτοιο νάζι και καύλα, που σε φτάνει στο σημείο να βγάλεις το πούτσο έξω και να τον παίξεις. Κάθε φορά που τη βλέπω, κάνει τη πασαρέλα της και "λιώνω" για τη καύλα. Όσες φορές τη βλέπω, τον έχω παίξει για πάρτη της. Έχω άδικο; Ας μοιραστούμε τις απόψεις μας...

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.056
Πόντοι
446

Ανοίγω αυτό το θέμα μιας και απ' ότι διαπίστωσα, δεν υπάρχει κα΄τι σχετικό με αυτή τη γυναίκα. Προσωπικά, πέρα από τις γνώσεις που αδιαμφισβήτητα κατέχει, είναι μία πολύ σέξι παρουσία και όμορφη γυναίκα με ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της που φαντάζομαι, το κάνει εσκεμμένα για να προκαλεί ευχάριστα το τηλεοπτικό κοινό. Όταν κάνει δυναμική είσοδο στο παιχνίδι πριν φτάσει στη θε΄ση της για να καθίσει, όλη αυτή η απόσταση που περπατάει το κάνει μέ τέτοιο νάζι και καύλα, που σε φτάνει στο σημείο να βγάλεις το πούτσο έξω και να τον παίξεις. Κάθε φορά που τη βλέπω, κάνει τη πασαρέλα της και "λιώνω" για τη καύλα. Όσες φορές τη βλέπω, τον έχω παίξει για πάρτη της. Έχω άδικο; Ας μοιραστούμε τις απόψεις μας...
Κάπου έχω διαβάσει ότι είναι χωρισμένη δύο φορές.
Και εμένα μου αρέσει σαν γυναίκα. Μάλιστα όταν κάθεται σταυροπόδι, και έχει πλάνο από κάμερα από ψηλά, δείχνει να έχει ιδιαίτερα ωραίες γάμπες.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.450
Πόντοι
3.556
Πάρτε σβάρνα τα κανάλια από εθνικής εμβέλειας έως τοπικά και ανοίχτε νήματα και για μικροφωνατζούδες, ηχολήπτριες, κειμενογράφους, ματσουκοκρατούσες, καφετζούδες, και καθαρίστριες :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.450
Πόντοι
3.556
Όσες φορές τη βλέπω, τον έχω παίξει για πάρτη της. Έχω άδικο; Ας μοιραστούμε τις απόψεις μας...
Απείρως καλύτερες στην καθημερινότητα ... οπότε χρειάζεσαι επειγόντως θηλυκό ... μπουρδέλο, βίζιτα, γνωστή σου, γυναίκα σου, δεν ξέρω, πάντως κάνε κάτι !

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.911
Πόντοι
3.186
Πάρτε σβάρνα τα κανάλια από εθνικής εμβέλειας έως τοπικά και ανοίχτε νήματα και για μικροφωνατζούδες, ηχολήπτριες, κειμενογράφους, ματσουκοκρατούσες, καφετζούδες, και καθαρίστριες :confused:
Τύπε ξέχασε ραδιοφωνικούς σταθμούς , εφημερίδες , περιοδικά..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
52.291
Πόντοι
9.297
Αξιόλογη περίπτωση ,κυριλέ.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
18.158
Πόντοι
3.846
το ερώτημα είναι Μπεκατώρου ή γυναίκα με τα μαύρα;

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.056
Πόντοι
446
Της μπεκατώρου έχει σπάσει η κούτρα της, έδειχνε χαριτωμένη παλιά, τώρα για τσατσά δείχνει. Η γυναίκα με τα μαύρα είναι κυριλέ με απόμακρο αριστοκρατικό ύφος, πιθανόν να πρήζει μπάλες όπως είπε ο νεροχύτης.
Αρέσει μάλλον σε όσους αρέσουν τα δύσκολα.
Εμένα μου αρέσει επειδή έχει ωραίες γάμπες

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.179
Πόντοι
4.766
Δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλη καμία 45 κοντά....αν έχεις πιεί λίγο ,έτσι με τις βυζάρες της , ρίχνεις ένα μερακλιδικο για τα γούστα :grin:

Τελευταία τροποποίηση:

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.112
Πόντοι
3.506

Γυναικα με τα μαυρα.
Γιατι εχει πιασαρικο ονομα που εξιταρει.
Γιατι σου βγαζει κατι το αυταρχικο.
Μαστιγια, χειροπεδες και τετοια.
Και γιατι δουλευει στο Υπουργειο Αγροτικης Αναπτυξης.
Αρα θα ξερει πως να φροντισει τη μπανανα σου!

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.731
Πόντοι
2.306
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

...μετά αναρωτιούνται μερικοί γιατί ζητάει 150 ακατέβατα το Μαράκι για ιεραποστολικό. 150 μονο για την κοιτάτε θα πρεπε να ζητάει... Jesus Fucking Christ!!!! Πόσο καιρό έχετε να γαμήσετε ρεεεεεεε;

tzonyboyboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2019
Like
971
Πόντοι
81
θεάρα!
μόνο όταν είναι αυτή η chaser, το βλέπω το παιχνίδι.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.694
Πόντοι
4.546

Έχεις δει το υφάκι όταν μιλάει ρεεέεεεε τύπε;;;;; :think:
Μαγκιά/κλανιά σε καφενείο έτοιμη να παίξετε τάβλι...

Demonaz

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2020
Like
447
Πόντοι
21
Τελικά μεγάλη μπιζνα η τηλεόραση κ το marketing..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom