Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν καταλαβα. Επειδή δεν σου απαντησε θα ακριβύνει την τιμη ? Γιατι το πηρες προσωπικα ? Απλα πιστευω ότι η κοπελα εχει μια στανταρ πελατεια που της φτανει και περισσευει . Ουτε μπαινει εδώ μεσα σαν καμια τσουλιτσα ουτε ασχολειται .
Καλά τώρα τα βάρυνες με το χαρακτιρισμό τσουλίτσα....
Προφανως ο χαρακτηρισμος τσουλιτσα του φιλου britania δεν πηγαινε στη liza που εχει απολυτως σωστη και αξιοπρεπη μεχρι τωρα παρουσια στο forum.
Ο χαρακτηρισμος του φιλου britania ( και ας με διορθωσει αν δεν ειμαι ακριβης ) πηγαινε σε καποιες αλλες μαλακοντιβες που θεωρουν οτι μας κανουν χαρη που γινομαστε πελατες τους. Ονοματα δεν λεμε υπολειψεις δεν θιγουμε αλλα η καθε επαγγελματιας εχει την ιστορια της.
Αντιλαμβάνεστε το παράδοξο του χαρακτηρισμού..... πλάκα κάνω...
Λιζα βλέπεις τα mail ή μονο μεσα από το profil σου μπορεί να γινει η επικοινωνία.
Εισαι απολυτα σωστος. Την ευχη μου ναχεις τεκνον μου και καλη χρονια ναχουμε. ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ όπως ελεγε καποια ψυχη εδώ μεσαΠροφανως ο χαρακτηρισμος τσουλιτσα του φιλου britania δεν πηγαινε στη liza που εχει απολυτως σωστη και αξιοπρεπη μεχρι τωρα παρουσια στο forum.
Ο χαρακτηρισμος του φιλου britania ( και ας με διορθωσει αν δεν ειμαι ακριβης ) πηγαινε σε καποιες αλλες μαλακοντιβες που θεωρουν οτι μας κανουν χαρη που γινομαστε πελατες τους. Ονοματα δεν λεμε υπολειψεις δεν θιγουμε αλλα η καθε επαγγελματιας εχει την ιστορια της.
Προφανως ο χαρακτηρισμος τσουλιτσα του φιλου britania δεν πηγαινε στη liza που εχει απολυτως σωστη και αξιοπρεπη μεχρι τωρα παρουσια στο forum.

Aααχ αυτη η ψυχηΕισαι απολυτα σωστος. Την ευχη μου ναχεις τεκνον μου και καλη χρονια ναχουμε. ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ όπως ελεγε καποια ψυχη εδώ μεσα

Εύχομαι το 2017 να απαντήσεις στο mail που έχω στείλει από τον Αύγουστο![]()
![]()

Σου το εύχομαι και εγώ απο τα βάθυ της ψυχής μου....![]()
![]()

99% το μυνημα απο Αυγουστο το εχει σβησει. Η ξαναστειλε η μην ξανασχοληθεις αν δεν καιγεσααιΠλάκα κάνω μωρέ... Δεν θα παρακαλέσω κιόλας... Ούτε free να ήταν...![]()
99% το μυνημα απο Αυγουστο το εχει σβησει. Η ξαναστειλε η μην ξανασχοληθεις αν δεν καιγεσααι
Φίλε τότε ήταν στις αρχές και δεν απάντησε, τώρα με το χαμό που γίνεται η ελπίδα να απαντήσει είναι σαν την κόκα κόλα: zero![]()
Διαφωνω. Τοτε γινοταν ο χαμος....(σε μενα απαντησε..απο τοτε εχω το τηλ αλλα ακομα δεν πηρα). Ξαναδοκιμασε

Ωραια αντε και σου δινει τον αριθμο του τηλεφωνου της μετα θα πρεπει να στειλεις μηνυμα και αν σε εκκρινει με τα δικα της δεδομενα και κριτηρια εχει καλως διαφορετικα αντε γειαOk, Θα της δώσω μία ακόμη ευκαιρία να με απολαύσει![]()