Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
Εγω παντως που εχω τηλ. Κ εχω στειλει καμποσα μνματα
δεν εχω παρει καν απαντηση οτι ξερεις δν εχω χρονο κτλ...
Δεν θα σου στείλει... έχεις πάρει Νάγια, Βερόνικα κλπ
Εγω παντως που εχω τηλ. Κ εχω στειλει καμποσα μνματα
δεν εχω παρει καν απαντηση οτι ξερεις δν εχω χρονο κτλ...

ακομη δεν στο εστειλε;Μπορω να εχω ενα τηλεφωνο σε παρακαλω?
γεια σου σε παρακαλω το τηλ σου pm μακια!!!!
ρε φιλε κι εσυ κι ολοι οι αλλοι γραψτε πμ στην ιδια καλυτερα,αντι να πρηζετε εδω περα συνεχεια.

καλαντε
μην μαλωνεια τον κοσμο![]()
![]()
Αυτό δεν είναι τιποτε. Εδώ μου στελνουν μηνυμα " καλα εσυ φιλαρακο δεν το δινεις , ξερεις κανενα συναδελφο να δωσει το τηλεφωνο ? ". Κι υστερα μου λες πως βγηκε το ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ !!!δε τους μαλωνω. απλα εχει καταντησει σπαστικο ολο αυτο.
αφου διαβαζουν που διαβαζουν πως δουλευει η κοπελλα τοσο δυσκολο ειναι?
Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος..Αυτό δεν είναι τιποτε. Εδώ μου στελνουν μηνυμα " καλα εσυ φιλαρακο δεν το δινεις , ξερεις κανενα συναδελφο να δωσει το τηλεφωνο ? ". Κι υστερα μου λες πως βγηκε το ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ !!!

το οποίο και "εξεκόλιαζα" επι ώρα.

τι λες; ;)ανταλλασω τηλ με κατι καλο
ακουω προσφορες
τι λες; ;)
http://[URL unfurl="true"]www.kmaninos.gr/media/k2/items/cache/doxeia-ladioy-tenekedes-apo-lefkosidiro40_XL.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τυπε γνωριζεις πως ετσι μπαινουν παλαιοκρατικα στο στο δημοσιο..?
Δοκιμή με το Λιζάκι πρόσφατα και ομολογώ το κορίτσι αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταίας δεκάρας.![]()
Με το χαμό που γινόταν τόσο καιρό (και μάλλον ακόμη γίνεται) απέφευγα την επικοινωνία μέχρι να κάτσει η "σκόνη". Τελικά εύκολη επικοινωνία και με δυο μυνήματα κλείστηκε το ραντεβού.
Οι εντυπώσεις εξαιρετικές αφού είναι πολύ δεκτική ενώ έχει ένα κωλαράκι ποίηματο οποίο και "εξεκόλιαζα" επι ώρα.
![]()
Όταν βρω χρόνο θα ανεβάσω κριτική. Όχι ότι έχει σημασία αφού έχει αρκετές απλά επιβεβαίωση των όσων έχουν αναφερθεί από πολλούς.
Συμπερασματικά είναι πολύ καλή & σε λογική τιμή που κάνει το συνολικό πακέτο αρκετά συμφέρον!!!