Νέα

Lilian

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos97
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panos97

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας συναγωνιστές.Ψάχνω μια κοπέλα με το όνομα ΛΙΛΙΑΝ.
Πρίν 4 χρόνια δούλευε στην Φωκαίας στο σπίτι με τα σκαλάκια κοντά
Στην Αχαρνών (όχι υπόγειο).Τα δύο τελευταία χρόνια μέχρι και τον Απρίλιο 2006 δούλευε στο σπίτι της Καλύμνου (όχι στο 36 στο ημι-υπόγειο).
Χαρακτηρηστικό της πολύ θυληκό σώμα καταπληκτική πίπα και δεξί χέρι τατουάζ πεταλούδα.Άκουσα απο κάποια υπηρεσία ότι μάλλον σταμάτησε και πήγε στα κινητά.Αν κάποιος συαναγωνιστής ξέρει που δουλεύει σε κάποιο στούντιο η και το κινητό της ας με ενημερώσει.THANKS.

edit panosmpos: Σύμφωνα με τους κανόνες του site δεν γράφουμε με μόνιμα κεφαλαία η με greeklish.Επειδή είναι το 1ο σου post την τροποποίηση, σου την έκανα εγώ.Απο δω και πέρα όμως να γράφεις με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες όπως όλα τα μέλη στο forum.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.919
Πόντοι
17.085
Κι εγώ θα επαναλάβω ότι καλό είναι να αναφέρουμε τα μπουρδελάκια με ακρίβεια και με τους αριθμούς τους. Υπάρχει ο κατάλογος γι' αυτή τη δουλειά.... τα σπίτια της Φωκαίας είναι www.bourdela.com/component/option,com_jreviews/task,list/query,all/contentfields,title_introtext_fulltext/content,%CE%A6%CF%89%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CF%82/order,featured/Itemid,207/]αυτά[/url]. Σε ποιο δούλευε η Λίλιαν;

Επισκέπτης
ιπαρχουν πολλα χαμενα πορνιδια σιναγονιστι πανο97.....αλλα πανε...αλλα ερχονται...τις πουτανας γινετε!!!!χεχε!!!

kokopoco

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
15
Πόντοι
0
Γειά σας συναγωνιστές.Ψάχνω μια κοπέλα με το όνομα ΛΙΛΙΑΝ.
Πρίν 4 χρόνια δούλευε στην Φωκαίας στο σπίτι με τα σκαλάκια κοντά
Στην Αχαρνών (όχι υπόγειο).Τα δύο τελευταία χρόνια μέχρι και τον Απρίλιο 2006 δούλευε στο σπίτι της Καλύμνου (όχι στο 36 στο ημι-υπόγειο).
Χαρακτηρηστικό της πολύ θυληκό σώμα καταπληκτική πίπα και δεξί χέρι τατουάζ πεταλούδα.Άκουσα απο κάποια υπηρεσία ότι μάλλον σταμάτησε και πήγε στα κινητά.Αν κάποιος συαναγωνιστής ξέρει που δουλεύει σε κάποιο στούντιο η και το κινητό της ας με ενημερώσει.THANKS.

edit panosmpos: Σύμφωνα με τους κανόνες του site δεν γράφουμε με μόνιμα κεφαλαία η με greeklish.Επειδή είναι το 1ο σου post την τροποποίηση, σου την έκανα εγώ.Απο δω και πέρα όμως να γράφεις με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες όπως όλα τα μέλη στο forum.
δοθλεθε στο αντελλοσπιτο παλια πρωινη βαρδια και χαθηκε απ οτι ρωτησα τον τσατσο αυτη δουλευε χωρις χαρτια.ειχε και παιδι.τελευταια ηταν σε ενα της καλυμνου μαλλον οχι στο υπογειο αλλα διπλα.....

maiden68

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
0
η λιλιαν εχει σταματησει επισημα εδω κ 2 χρονια.απιστευτο μωρο κ με απιστευτη θυληκοτητα φιλε μου.αν μαθεισ κατι ενημερωσε με......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom